Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه «نیویورک تایمز» در گزارشی نوشت که مقامات آمریکایی به رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند که حملات به تاسیسات هسته‌ای ایران نتیجه معکوس می‌دهد و ممکن است باعث تشویق تهران به تسریع فعالیت‌های هسته‌ای اش شود.

طبق گزارش مذکور و به نقل از افرادی که نامشان فاش نشده است، مقامات رژیم صهیونیستی هشدارهای یاد شده را با این توجیه که آنها قصدی برای توقف اقدامات خرابکارانه شان در تاسیسات هسته‌ای ایران ندارند، نادیده گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیویورک تایمز در ادامه مدعی شده است که ایران فعالیت‌ها در تاسیساتی که به زعم این نشریه در اثر انفجارهای صورت گرفته توسط عامل اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، آسیب دیده بود را به سرعت از سر گرفته است و حتی این تاسیسات را با سانتریفیوژهای جدید که توانایی غنی سازی بالاتری دارند، مجهز کرده است.

گزارش مذبور در ادامه با اشاره به اذعان مقامات آمریکایی درباره توانمندی‌های سایبری ایران، می‌نویسد که مقامات آژانس امنیت ملی و همچنین فرماندهی سایبری آمریکا بر این مسئله صحه می‌گذارند که پیشرفت‌های تهران در زمینه امور و دفاع سایبری به این معنی است که بسیار دشوار است تا حملاتی سایبری برضد تاسیسات هسته‌ای این کشور ترتیب داد.

مطابق این گزارش، هدف مقامات کاخ سفید از ادعای بازگشت به برجام این است که آنها این مسئله را در نظر دارند تا ببینند که آیا توافق موقت احتمالی با ایران به امید خریدن زمان برای گفتگو و جلوگیری از لاف‌های رژیم صهیونیستی مبنی بر حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران، قابل حصول است یا خیر.

گزارش نیویورک تایمز و ادعاهای مربوطه در حالی منتشر می‌شود که چند روز پیش «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران که برای برخی گفت‌وگوها به منامه، پایتخت بحرین رفته بود، در سخنانی ادعا کرد که ایران به نقطه بدون بازگشت برای احیای توافق هسته‌ای نزدیک شده است.

مالی مدعی شد که به دلیل سرعت پیشرفت ایران، بدست آوردن منافع طرفین برای بازگشت به برجام در حال غیر ممکن شدن است.

این دیپلمات آمریکایی در ادامه افزود: پیشرفت‌های ایران در حال به صدا در آوردن زنگ خطر در سراسر منطقه است و این همان چیزی است که باعث می‌شود ساعت تندتر شده و همه ما بگوییم که زمان برای بازگشت به برجام بسیار کم‌تر شده است.

علیرغم سیاست چماق و هویج آمریکا در قبال مسئله هسته‌ای ایران و گزارش نیویورک تایمز، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی طی اظهاراتی مدعی شده است که از توافق هسته‌ای گسترده‌تر، مستحکم‌تر و طولانی‌تر با ایران حمایت می‌کند.

آنچه تلویحاً از اظهارات گانتز درباره توافق هسته‌ای ایران بر می‌آید این است که رژیم صهیونیستی دچار انفعالی مفرط در این زمینه شده به طوری که دیگر آلترناتیوی برایش جهت پروژه ایران هراسی با دستاویز برنامه هسته‌ای تهران، باقی نمانده است و آمریکایی‌ها نیز، با اشراف بر این مسئله، مطابق ادعاهای رابرت مالی که در بالا به آنها اشاره شد، در تلاش هستند تا چالش‌های متعدد بر سر راه تهران ایجاد نمایند.

کد خبر 5357920 محمدرضا الكائی

منبع: مهر

کلیدواژه: ایران شهر تهران مذاکرات هسته ای توافق هسته ای مذاکرات هسته ای ایران توافق هسته ای ایران برنامه هسته ای ایران مذاکرات هسته ای وین توافق هسته ای با ایران اسرائیل رژیم صهیونیستی خرابکاری تاسیسات هسته ای تأسیسات هسته ای نطنز بنی گانتز رابرت مالی رژیم صهیونیستی ایالات متحده امریکا عراق فلسطین روسیه جنبش حماس افغانستان ایران عربستان سعودی انگلیس ترکیه جو بایدن مسکو سوریه تاسیسات هسته ای ایران رژیم صهیونیستی نیویورک تایمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابعاد ورشکستگی رژیم صهیونیستی در نتیجه جنگ غزه

به گزارش خبرگزاری مهر، بیش از ۲۰۰ روز از حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه گذشته و تل‌آویو در این مدت دچار خسارت‌های بی‌سابقه و گسترده‌ای شده است که در تمامی ابعاد نظامی، لجستیک و اقتصادی قابل بررسی است.

شبکه خبری الجزیره در گزارشی به این موضوع پرداخته و می‌نویسد که سطح خسارت‌های جنگ غزه بر اقتصاد رژیم صهیونیستی و بودجه عمومی این رژیم که با کسری بی‌سابقه‌ای مواجه شده، در نتیجه هزینه‌های مربوط به نظامیان ذخیره و کمک‌های مالی به اسراییلی‌های آواره شده از شهرک‌های اطراف غزه و مرزهای شمالی مجاور لبنان تعمیق پیدا کرده است.

علاوه بر اینها تعداد قابل توجهی از نظامیان و شهرک نشینان رژیم صهیونیستی در این حمله کشته یا زخمی شده‌اند و بخشی از آنها نیز به اسارت نیروهای فلسطینی درآمده‌اند. این‌ها علاوه بر خسارت‌های غیرمستقیم ناشی از جنگ در بخش‌های مختلف اقتصادی و تجاری و بازار کار رژیم صهیونیستی و خسارت‌هایی است که جبهه داخلی و زیرساخت‌های اسراییل با آن مواجه شده است.

کسری بودجه عمومی

کابینه رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۴ چارچوب کلی بودجه خود را ۲۷ میلیارد دلار افزایش داد تا شاید بتواند هزینه‌های ناشی از جنگ غزه را پوشش دهد. به این ترتیب در حال حاضر بودجه نظامی رژیم صهیونیستی حدود ۲۴ درصد از مجموع بودجه این رژیم است.

گزارش‌های منتشر شده از بانک اسراییل نشان می‌دهد که مجموع خسارت‌های این رژیم در دو جبهه غزه و لبنان بالغ بر۸۱ میلیارد دلار تا پایان سال ۲۰۲۴ خواهد بود.

با ادامه جنگ در غزه، کسری بودجه رژیم صهیونیستی در حال افزایش است. این کسری در مارس گذشته ۶ دهم درصد بود و این رقم در حال افزایش است. بنا بر اعلام دیوان محاسبات عمومی رژیم صهیونیستی، مجموع این کسری در حال حاضر بالغ بر ۶.۲ درصد از تولید ناخالص ملی یعنی ۳۱.۶ میلیارد دلار است.

در سه ماهه اول سال جاری میلادی میزان کسری بودجه رژیم صهیونیستی بالغ بر ۷ میلیارد دلار بود و هزینه‌های کابینه اسرائیل با افزایش ۳۸ درصدی نسبت به سال قبل مواجه شده است.

تلفات انسانی رژیم صهیونیستی

بر اساس آمارهای اعلام شده مجموع صهیونیست‌های کشته شده در جنگ غزه اعم از نظامی و شهرک نشین که اسامی آنها منتشر شده، حدود ۱۴۹۳ نفر است که تعداد ۶۰۵ نفر از آنها افسر و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی هستند که ۶۰ نفر از آنها در جریان حمله زمینی به غزه به هلاکت رسیده‌اند. ۸۱۴ شهرک نشین اسرابیلی نیز در این حملات جان خود را از دست داده‌اند.

آمارهای رسمی اسراییل که صهیونیست‌ها اجازه انتشار آن را می‌دهند و به نظر می رسد بسیار کمتر از آمارهای واقعی است، حکایت از آن دارد که ۷۲۰۹ نظامی اسراییلی در این جنگ زخمی شده اند که بیشتر آنها جزو نیروهای ذخیره بوده اند.

تعداد اسرای صهیونیست در نزد گروه‌های مقاومت نیز بالغ بر ۲۵۷ نفر بوده که ۱۲۴ نفر از آنها در نتیجه تبادل اسرا با ژیم صهیونیستی مبادله شده‌اند و همچنان ۱۳۳ اسراییلی در غزه اسیر هستند که گفته می‌شود ۳۶ نفر از آنها در نتیجه حملات موشکی و هوایی رژیم صهیونیستی به هلاکت رسیده‌اند.

خسارت‌های جبهه داخلی اسراییل

بر اساس آمارهای اعلام شده بالغ بر ۳۳۰ هزار صهیونیست از مناطق مجاور نوار غزه و شهرک‌های صهیونیستی اطراف مرز لبنان در نتیجه این جنگ آواره شده‌اند که هنوز ۱۳۵ هزار نفر از این افراد به منازل خود بازنگشته‌اند و ماهیانه بالغ بر۱۸۹ میلیون دلار هزینه به کابینه اسراییل تحمیل می‌کنند. حدود ۴۹۸ هزار شکایت و درخواست برای دریافت غرامت به دلیل تخریب منازل، به صندوق مالیات رژیم صهیونیستی رسیده و میزان این غرامت‌ها بالغ بر ۳.۲ میلیارد دلار ارزیابی می‌شود.

۷۰ هزار صهیونیست در نتیجه حمله گروه‌های مقاومت شوکه شده‌اند که ۱۱ هزار نفر از آنها روانه بیمارستان‌ها شده و کمک‌هایی به ارزش ۲۷۰ میلیون دلار دریافت کرده‌اند. خسارت‌های منازل شهرک‌های اطراف نوار غزه نیز بالغ بر ۵.۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

در مرزهای لبنان نیز مجموع خسارت‌های اولیه شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف مرزها، بالغ بر ۱.۳۵ میلیارد دلار ارزیابی می‌شود.

خسارت‌های جنگ غزه به اقتصاد رژیم صهیونیستی

ارتش رژیم صهیونیستی بالغ بر ۳۰۰ هزار اسراییلی از نیروهای ذخیره را فراخوانده که ماهیانه بالغ بر ۱.۳۵ میلیارد دلار هزینه روی دست رژیم صهیونیستی می گذارند. این هزینه ها ناشی از فقدان نیروی کار به ازای این نیروها است. خسارت‌های مستقیم این موضوع به بخش اقتصادی بالغ بر ۱.۶۲ میلیارد دلار در ماه ارزیابی شده است.

بخش ساخت و ساز در سرزمین‌های اشغالی تقریباً متوقف شده و خسارت‌های ناشی از این روند حدود ۴۰ میلیون دلار در روز برآورد می‌شود. در سرزمین‌های اشغالی بالغ بر ۱۴ هزار کارگاه وجود دارد که تنها ۴ هزار مورد از آنها به صورت جزئی کار می کنند، چرا که ورود ۸۰ هزار کارگر فلسطینی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی نیز در نتیجه جنگ متوقف شده است.

خسارت‌های بخش کشاورزی بالغ بر ۵۴۰ میلیون دلار در ماه ارزیابی می‌شود، چرا که ۷۵ درصد از سبد تغذیه صهیونیست‌ها از شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف غزه تامین می‌شد که بالغ بر ۱۲۰۰ مزرعه بزرگ در آنجا وجود دارد. بخش کشاورزی نیز بالغ بر ۱۰ هزار نیروی کار لازم دارد که در حال حاضر دسترسی به این افراد ممکن نیست.

خسارت بخش گردشگری رژیم صهیونیستی از عدد ۱.۱ میلیارد دلار فراتر رفته و در نتیجه جنگ، گردشگران خارجی به سرزمین‌های اشغالی سفر نمی کنند.

بخش تکنولوژی‌های پیشرفته اسراییل نیز با افت بیش از ۶۰ درصد سرمایه گذاری‌ها مواجه بوده که پیش بینی می شود در نتیجه ادامه جنگ، این روند نیز استمرار داشته باشد. در حال حاضر مجموع سرمایه‌گذاری ها شاخص ۱.۳ میلیارد دلار را نشان می‌دهد که کمترین رقم از سال ۲۰۱۷ تاکنون است.

کد خبر 6087414

دیگر خبرها

  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه
  • هشدار روسیه در مورد استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان
  • هشدار روسیه در مورد احتمال استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان
  • به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • آمریکا: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • ابعاد ورشکستگی رژیم صهیونیستی در نتیجه جنگ غزه
  • تاکید کریمی‌قدوسی بر ادعایش: برای سوخت کلاهک هسته‌ای، جمهوری اسلامی «نصف روز» زمان لازم دارد!
  • کریمی قدوسی : برای تولید اورانیوم ۹۰ درصد، «نصف روز» زمان لازم داریم
  • کریمی قدوسی: برای تولید سوخت کلاهک هسته‌ای، «نصف روز» زمان لازم داریم