Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس گفت: استان قزوین به ۱۶ پایگاه جدید اورژانس نیاز دارد و در صورت احداث این پایگاه‌ها می‌توانیم بودجه و تجهیزات مرکز فوریت‌های پزشکی استان قزوین را ارتقا دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، فاطمه محمدبیگی در آیین کلنگ‌زنی پنجاهمین پایگاه اورژانس استان قزوین در روستای رشتقون با اشاره به لزوم اجرای طرح‌های عام‌المنفعه برای کاهش آلام انسان‌های دردمند در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استان قزوین به 16 پایگاه جدید اورژانس در سطح روستاها نیاز دارد و در صورت احداث این پایگاه‌ها می‌توانیم بودجه و تجهیزات مرکز فوریت‌های پزشکی استان قزوین را ارتقا دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پایگاه‌های اورژانس را باید منطبق بر برنامه کشوری توسعه دهیم، اضافه کرد: به ازای افتتاح هر کدام این پایگاه‌ها می‌توانیم از وزارت بهداشت و سازمان اورژانس کشور بودجه سرانه بگیریم و تحقق قول سازمان اورژانس مبنی بر اعطای آمبولانس، موتورلانس و تجهیزات امداد هوایی به استان منوط به افتتاح این پایگاه‌هاست.

محمدبیگی در ادامه روستای رشتقون را یک روستای گردشگرپذیر توصیف کرد و گفت: از آنجایی که این روستا دروازه ورودی الموت بزرگ محسوب می‌شود، بنابراین نقشی بین روستا و شهر را ایفا می‌کند و به همین خاطر مسافران زیادی به این روستا مراجعه می‌کنند که به همین خاطر احداث پایگاه اورژانس در رشتقون یک اقدام راهبردی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: امیدواریم که این مرکز اورژانس در کمتر از یک سال به بهره‌برداری برسد و شاهد خدمات‌رسانی به مردم باشیم و بتوانیم از بابت افتتاح آن هم امکانات و تجهیزات بیشتری را در حوزه اورژانس به استان جذب کنیم.

ضرب و شتم کارشناسان اورژانس در قزوین / ارجاع پرونده به دستگاه قضاییعوارض ساخت اورژانس در قزوین رایگان شد/ بودجه عمرانی استان ناچیز استرئیس مرکز فوریت‌های پزشکی قزوین: 75 درصد عملیات‌های امداد هوایی قزوین در الموت است

لزوم ایجاد عدالت در توزیع امکانات سلامت

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت جلوگیری از مهاجرت روزافزون مردم از روستا به شهر گفت: ایجاد عدالت در تقسیم امکانات حوزه سلامت، ساماندهی اوقات فراغت، تفریحگاه‌ها و خانه ورزش روستایی و ایجاد بوستان بانوان و محیط مناسب روستایی می‌تواند در تحقق این آمار بسیار اثرگذار باشد.

محمدبیگی افزود: باید برای برگشت مردم به روستاها برای آنها جاذبه ایجاد کنیم و همه تلاش خود را به کار بگیریم که امکانات رفاهی و معیشتی در روستاها و شهرها به همدیگر نزدیک شوند.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس استانداری قزوین اورژانس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس استانداری قزوین اورژانس پایگاه ها استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۶۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر استقرار پایگاه‌های امداد و نجات دریایی در نقاط مختلف ساحلی استان را یک ضرورت دانست و گفت: ساخت ۵ پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه است. - اخبار استانها -

احسان ایزدپناه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا اشاره به فعالیت 20 پایگاه امداد هلال احمر در بخش‌های مختلف در استان بوشهر اظهار داشت: اکنون پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جستجو و نجات آنست، امداد دریایی فعال است.

وی خانه‌های هلال در استان بوشهر را 134 مورد بیان و خاطرنشان کرد: از 134 خانه هلال استان 52 مورد در نقاط شهری و 82 خانه هلال در روستاها مستقر است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر نقش خانه‌های هلال در عرصه آموزش و رسیدگی به حوادث را بسیار مهم دانست و بیان کرد: اکنون 2 هزار و 581 نفر در استان بوشهر عضو خانه‌های هلال هستند بر اساس برنامه باید یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند که آمادگی لازم برای این مهم وجود دارد.

ایزدپناه راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات در خانه‌های هلال را مورد اشاره قرار داد و گفت: 4 خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم هستند و اکنون مناطق انارستان، سعدآباد، بندر ریگ و خیارزار از این مرکز بهره‌مند هستند.

وی وضعیت پایگاه امداد ساحلی در استان بوشهر را نامطلوب دانست و تأکید کرد: نوار ساحلی شهرستان گناوه که همیشه پذیرای حجم بالایی از مسافرین و گردشگران در فصول مختلف سال است ولی از پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به وجود قایق، تجهیزات غواصی، نیروی انسانی امدادی مجرب و امکانات لازم برای خدمات‌رسانی در امداد دریایی در گناوه ولی پایگاه امدادی هلال احمر در گناوه وجود ندارد. با وجود نبود پایگاه امداد دریایی در گناوه ولی نجات‌گران در سال گذشته در 31 عملیات 39 نفر از غرق‌شدگی نجات دادند.

وی زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه را در بستر دریا دانست و بیان کرد: در شهر ساحلی بوشهر هم با وجود استقرار تجهیزات لازم امدادی ولی پایگاه امدادی وجود ندارد که انتظار می‌رود به این مطالبه مهم توجه ویژه شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر امداد پایگاه دریایی در شهر ساحلی دیر را هم نامساعد دانست و گفت: در شهر کنگان زمین لازم اختصاص یافته ولی بودجه لازم برای ساخت پایگاه امداد دریایی تخصیص نیافته است.

ایزدپناه با بیان اینکه پایگاه امداد دریایی در ساحل دلوار وضعیت نامناسبی ندارد، اضافه کرد: ساخت 5 پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه است.

وی یکی از دیگر مشکلات مهم استان بوشهر امداد هوایی دانست و تصریح کرد: با وجود مجوز برای راه‌اندازی امداد هوایی هلال احمر، ولی اکنون بیش از 4 سال ساخت آشیانه بالگرد هلال احمر متوقف شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر اعتبار مصوب برای ساخت آشیانه بالگرد هلال احمر را 4 میلیارد تومان دانست و گفت: تاکنون 130 میلیون تومان آن تخصیص یافته که جوابگوی طرح مورد نظر نیست.

ایزدپناه از نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه خبر داد و بیان کرد: ساخت نخستین پایگاه امدادی هلال احمر در منطقه بنود عسلویه امسال اجرایی می‌شود.

وی از آمادگی ایجاد مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر خبر داد و تصریح کرد: با توجه به وجود امکانات از جمله تجهیزات و نیروی انسانی مجرب زمینه لازم برای راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر فراهم است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • تامین امکانات مورد نیاز برای برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • ۸۴ فقره تصادف طی۴۸ساعت گذشته در استان/۱۷۴نفر مصدوم شدند