Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: رعایت حقوق مودیان و عدالت مالیاتی، گسترش پایه های جدید مالیاتی، مبارزه با فرار مالیاتی، ساماندهی معافیت ها و تسریع در وصول مالیات ها، برنامه های مهم و اولویت‎دار نظام مالیاتی در دوره جدید است.

به گزارش برنا به نقل از سازمان امور مالیاتی، داود منظور با بیان اینکه مبارزه با فرار مالیاتی، در اولویت برنامه های سازمان قرار دارد، گفت: هوشمندسازی نظام مالیاتی و حاکمیت داده ها، گام مهمی در جهت مبارزه با فرار مالیاتی و توسعه ظرفیت های نظام مالیاتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین خاطرنشان کرد: گسترش پایه های جدید یکی دیگر از برنامه های مهم سازمان امور مالیاتی است که در این رابطه، دو پایه جدید مالیات بر عایدی سرمایه و مالیات بر مجموع درآمد باید در این دولت اجرا شوند و با اجرای این پایه ها، شاهد افزایش شفافیت اقتصادی، افزایش کارآیی و توانمندی نظام مالیاتی، مبارزه با فرار مالیاتی و نهایتا افزایش درآمدهای مالیاتی خواهیم بود.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، همچنین یکی از مهم‌ترین چالش های نظام مالیاتی کشور را گسترش بی رویه معافیت های مالیاتی عنوان کرد و گفت: متاسفانه حجم معافیت‌های مالیاتی در ایران بسیار بالاست که عمده این معافیت ها اثربخشی لازم را نداشته و حتی در برخی موارد از این معافیت ها سوء استفاده نیز می‌شود. بنابراین یکی از اصلاحات مورد نیاز در نظام مالیاتی حذف معافیت های غیر ضروری است و به طور کلی معافیت مالیاتی باید به صورت موثر و هدفمند به فعالان اقتصادی ارایه شود.
دکتر منظور با ذکر این مطلب که سرعت بخشیدن به رسیدگی ها و تسریع در وصول مالیات ها، باعث افزایش درآمدهای مالیاتی و بهبود کارآیی نظام مالیاتی خواهد شد، گفت: با تمرکز نظام مالیاتی بر وصول معوقات مالیاتی و جلوگیری از فرار مالیاتی، تامین مالی دولت از طریق درآمدهای پایدار همچون مالیات و اتکای کامل بودجه به درآمدهای مالیاتی به عنوان اصلی ترین سیاست دولت در حوزه اقتصاد، امکانپذیر می گردد.
وی با بیان اینکه باید از تمام ظرفیت ها برای خدمات رسانی هر چه موثرتر و ایجاد رضایتمندی در مودیان بهره برد، گفت: رعایت حقوق مودیان و عدالت مالیاتی، جزو اصول بدیهی نظام مالیاتی است. رعایت احترام و تکریم مودیان، انصاف و عدالت در وصول مالیات، کاهش فرآیند دادرسی مالیاتی و رعایت اخلاق و رفتار حرفه ای، جزو مطالبات و خواسته های اساسی مودیان است و باید بدان توجه شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا سرمایه مالیات درآمد دولت ایران بودجه خدمات رسانی حقوق اخلاق حقوق خدمات رسانی درآمد رسانه مالیات مبارزه با فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی نظام مالیاتی معافیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۷۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشخاص غیرتجاری مشمول معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه شدند

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ایرادات شورای نگهبان به ماده ۲۵ طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را برای تأمین نظر شورای نگهبان رفع و تصویب کردند.

بند (الف) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

الف- در هر سال مجموع درآمدهای موضوع ماده (۱۲۴) این قانون برای اشخاص غیرتجاری تا آستانه پنج برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۰ میلیارد ریال هر یک بیشتر باشد، در آن سال معاف از مالیات موضوع این فصل و نسبت به مازاد آن، مشمول مالیات با نرخ ماده (۱۳۱) این قانون است‌.

بند (ب) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ب- هر شخص غیرتجاری ایرانی بالای ۱۸ سال، در طول عمر خود در مجموع تا آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون، معاف از مالیات موضوع این فصل است. استفاده از این معافیت در هر سال بنا به درخواست اشخاص موضوع این بند از طریق کارپوشه غیرتجاری است و درصد (سهم) استفاده از معافیت این بند در هر سال از میزان باقیمانده آستانه مذکور که در سال‌های آتی قابل استفاده است، کسر می‌گردد. اشخاص فوق در طول عمر خود، حداکثر سه سال می‌توانند نسبت به درخواست و استفاده از این معافیت اقدام کنند.

بند (ج) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ج به‌منظور تسهیل معاملات سرپرست خانوار از قبیل فروش کالاهای مستعمل، نصاب بند «الف» این ماده برای اشخاص مذکور معادل است با ۶ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۴ میلیارد ریال هر یک که بیشتر باشد و نصاب موضوع بند (ب) این ماده، معادل است با ۱۲۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون.

بند (د) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

د- در صورتی که در طول سال، مجموع درآمدهای موضوع ماده (۱۲۴) اشخاص غیرتجاری از میزان آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون بیشتر شود، مابه‌التفاوت از مجموع مقادیر مذکور این ماده به‌صورت علی‌الحساب مشمول پرداخت مالیات به نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون می‌شود.

شخص مذکور مکلف است ظرف ۱۰ روز کاری از تاریخ اعلام سازمان، نسبت به صدور، اصلاح یا ابطال صورتحساب الکترونیکی مربوط یا پرداخت یا ترتیب پرداخت مالیات یا ارائه ضمانت به میزان مالیات متعلق اقدام نماید؛ در غیر این صورت اشخاص موضوع بند (الف) ماده (۱۱) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان موظف‌اند با اعلام بانک مرکزی به میزان مالیات مذکور، وجوه متعلق به شخص بدهکار را تا زمان انجام اقدامات فوق در حساب وی مسدود نمایند.

تبصره – آئین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان با همکاری بانک مرکزی تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

کد خبر 6090662 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • اشخاص غیرتجاری مشمول معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه شدند
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند