Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان یک پیشران بافنده فرش دستباف رشت گفت: به طور معمول درآمد یک بافنده فرش دستباف برای گذران زندگی اصلا کافی نیست.

معصومه صومانی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه قالی بافی از مشاغلی است که سختی های متفاوتی را برای قالی باف به همراه دارد و مهمتر از همه این است که برخی از بافندگان به دلیل نداشتن بیمه از عاقبت کار پرداختن به قالی بافی نگرانند، اظهار کرد: بافت مداوم فرش به دست و گردن برخی از قالی بافان فشار وارد می کند و همواره این دلهره برای بافندگان فرش دست باف وجود دارد که در صورت از کارافتادگی نتوانند پشتوانه ای مانند حقوق بازنشستگی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه علاوه بر نبود بیمه، قالی بافان از نداشتن سرمایه اولیه برای برپا کردن دار قالی در فشار هستند.

سود بافت فرش در جیب دلال و زحمت بر دوش بافنده   

صومانی خاطرنشان کرد: در بیشتر مواقع واسطه ها از بافت و زحمت فرش بافات سود می برند و اغلب بافندگان میزان دستمزدی که می گیرند به حدی نیست که بتواند سرمایه اولیه برای شروع کار جدید باشد و به ناچار بازهم برای دلال فرش می بافند.    

وی تصریح کرد: در حال حاضر بازار فروش نیز ضعیف است و سایه شوم  کرونا و تحریم ها همچنان بر بازار فرش دست باف گسترده است.

صومانی افزود: به دلیل کاهش قدرت خرید مردم و تلاش خانوارها برای تامین مایحتاج های اصلی، مردم کمتر از گذشته به خرید فرش دستباف روی می آورند.

گرانی مواد اولیه و افزایش هزینه تمام شده فرش دستباف

پیشران بافنده فرش دست باف شهرستان رشت گفت: گرانی مواد اولیه هر روز بر قیمت تمام شده فرش می افزاید و فشار برای تولید و بافت فرش نیز برای بافندگان هر روز سخت تر می شود.

وی خاطرنشان کرد: برخی از بافندگان سرمایه اولیه برای بافت فرش ندارند و باید تمهیداتی برایشان اندیشیده شود تامجبور نباشند همواره برای کارفرما فرش ببافند.

مشخص نبودن دستمزد بافندگان فرش

صومانی با بیان اینکه مشخص نبودن دستمزد از دیگر دغدغه های کار در فرش بافی است، افزود: به طور معمول درآمد یک بافنده فرش دست باف برای گذران زندگی اصلا کافی نیست و با وجود سختی کار زیاد درآمد ناچیزی عاید بافندگان فرش می شود.

وی به رفع مشکلات قالی بافان تاکید کرد و گفت: آموزش و برگزاری نمایشگاه ها می تواند تا حد زیادی در کنار بیمه و تسهیلات کم بهره به بهبود وضعیت فرش بافت کمک کند.

ضرورت ارتقای مهارت بافندگان و برگزاری نمایشگاه فرش دستباف

صومانی ادامه داد: برگزاری کلاس های مهارتی به قالی بافان کمک خواهد کرد که مهارتهای فرش بافی را به روزرسانی کنند و کارهای بسیار با کیفیت تری را تولید و به بازار عرضه کنند.

وی تصریح کرد: ایجاد نمایشگاه نیز تا حد زیای می تواند به تولیدکنندگان فرش کمک کند تا وضعیت بازار فرش وضعیتی بهتر از شرایط کنونی داشته باشد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی فرش دستباف فروش نمايشگاه دلالان بيمه بافنده فرش دست بافندگان فرش فرش دست باف فرش دستباف قالی بافان قالی باف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۷۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام برآورد اولیه خسارت ناشی از سیل در زیرکوه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، جاده ها، قنات‌ها و مزارع کشاورزی بیشترین خسارت‌ها را دیدند که به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار از هیات دولت پیگیری می‌شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فرش دستباف هنر مادر است
  • فرش، سفیر فرهنگی ایرانیان در دنیا/ هنرمندانی که رج به رج عشق می‌بافند
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران
  • اعلام برآورد اولیه خسارت ناشی از سیل در زیرکوه
  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • تقدیر از سازندگان پویانمایی قالی در یزد
  • انسان مدرن اولیه تک‌شاخ سیبری را دیده بود
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!