Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا «حمیدرضا حاجی بابایی» روز دوشنبه در آیین گرامیداشت هفته بسیج در مرکز همایش های دانشگاه علوم پزشکی افزود: ملت ایران ملتی بسیجی است و هر فردی که برای استحکام و بقای نظام جمهوری اسلامی فداکاری می کند بسیجی محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه دفاع هشت ساله از نظام در دوران دفاع مقدس معیاری برای بسیجی بودن امروز برخی از افراد محسوب نمی شود اضافه کرد: جلب رضایت مردم و فراهم کردن شرایط مناسب برای آنان وظیفه مسئولان است با این وجود صبوری در برابر مشکلات و تحمل شرایط سخت اقتصادی نشانه بسیجی بودن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: حضور در جبهه های حق علیه باطل از سردار سلیمانی، سید الشهدای مقاومت ساخت و در دوران پس از جنگ نیز سردار همه هستی خود را در راه دفاع از آرمانهای انقلاب بخشید. 

حاجی بابایی با یادآوری رحمانیت و رحیم بودن خداوند، گفت: علاوه بر ضرورت برخورد با مجرمان و متخلفان اما باید به این افراد با رحمانیت و رحیمت توجه داشت چرا که این نگاه ناشی از نگاه بسیجی قرآنی و رفع‌کننده مشکلات جامعه است.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان همدان نیز با گرامیداشت هفته بسیج و یاد و خاطره شهدای بسیجی و مدافع حرم، خدمات نیروی مقاومت بسیج را در سه بخش و مقطع زمانی ابتدای انقلاب تا پایان دوران دفاع مقدس، پایان دوران دفاع مقدس تا شیوع کرونا و از آغاز شیوع کرونا تاکنون تقسیم بندی کرد.

دکتر« حمید بهرامی خو» اضافه کرد: رشادت و ایثارگری‌های نیروهای بسیجی در بهداری‌های، بمباران‌های شیمیایی دوران جنگ تحمیلی و حضور بسیجیان جامعه پزشکی در جبهه‌های نبرد ستودنی است چرا که در خدمت رسانی به مجروحان جنگ و احیای قلبی و ریوی با کمترین امکانات تلاش کردند.

وی درباره اقدامات شورای بسیج جامعه پزشکی و کانون‌های بسیج پزشکی در دوران کرونا گفت: با شیوع بیماری کرونا طبق هماهنگی های صورت گرفته با دانشگاه علوم پزشکی و بخش عفونی مقرر شد که خارج از حوزه سلامت استان نیز نیروهایی آموزش ببینند تا در صورت نیاز بتوان از توان آنها در پیشبرد اهداف حوزه درمانی و نقاهتگاهها بهره گرفت.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان همدان اضافه کرد: بنابراین به دنبال اجرای طرح سردار شهید قاسم سلیمانی ۷۰۰ نفر در این زمینه آموزش دیدند.

بهرامی‌خو ارتقای دانش پرستاران به ویژه پرستاران حاضر در «آی.سی.یو» را از دیگر اقدامات انجام شده دانست و این برنامه‌های بسیج جامعه پزشکی را در کشور نمونه خواند.

وی از دیگر حوزه‌های فعالیت بسیج جامعه پزشکی را رهگیری بیماران، حضور در منازل برای ارائه خدمات با تعریف بیش از ۶۰۰ تیم و پیش‌بینی ۶۰ تیم پرستاری در منزل عنوان کرد.

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان نیز شرایط فعلی کشور را نیازمند افرادی با روحیه بسیجی و ایثارگری دانست و گفت: بهسازی مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان به عنوان مرکزی مهم در موضوع درمان کرونا باید به صورت ویژه در ساخت و سازها مورد توجه باشد.

سردار «مهدی فرجی» افزود: ۲ مدافع سلامت همدان به نام های سیده «زهرا موسوی» و «گلنار قیامتی» در مسیر مقابله با ویروس کرونا به درجه رفیع شهادت نائل شدند که این ۲ شهیده از جمله افراد ایثارگر در زندگی خانوادگی و محل کارشان بودند.

برنامه های هفته بسیج از ۲۹ آبان آغاز شده و تا پنجم آذر ادامه دارد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی هیات دولت استان همدان ویروس کرونا حمیدرضا حاجی ‌بابایی هفته بسیج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی هیات دولت استان همدان مجلس شورای اسلامی هیات دولت استان همدان ویروس کرونا حمیدرضا حاجی بابایی هفته بسیج بسیج جامعه پزشکی استان همدان هفته بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۸۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیب سقوط آزاد کاهش موالید کم شده | 76 هزار ماما داریم و فقط 7 هزار پروانه فعال مامایی

به گزارش همشهری آنلاین، ۵ می روز جهانی ماماست و در قانون جوانی جمعیت هم به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده است. این در حالی است که به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد اما به دلیل کمبود ماما در بیمارستان‌های کشور این بند قانونی اجرایی نشده است. قرار هم بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند اما در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت تنها حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی در جشن روز ماما که با حضور نمایندگان جامعه مامایی از سراسر کشور برگزار شد هم به این نکته اشاره کرد و گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن‌ها پروانه مطب دارند و این یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی. این در حالی است یکی از مهمترین مولفه‌های تشویق به فرزند آوری این است دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت عظیم جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید بکار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان عزیز کشور بدانند.

دکتر محمد رئیس‌زاده با بیان این که جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد وحتما ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم، افزود: باید به شما جامعه بزرگ مامایی تبریک بگوییم که عمر و تجربه خود را صرف شیرین ترین و زیباترین تجربه هستی و خاطره یک خانواده می کنید و واسطه ظهور امن فیض خداوندی حیات بر روی زمین هستید و این حتما جای تقدیر دارد و جایگاه شما در جامعه پزشکی جایگاه بسیار رفیعی است. به اندازه ارزش جان یک سرزمین وتداوم خلقت. راز قوی بودن این کشور عزیز و دوست داشتنی که به جان نفوس خود وابسته است، به دستان شماست که از نفوس این دیار مراقبت می کنید، هم در دوران بارداری، هم در دوران زایمان و هم مراقبت‌های پس از زایمان.

به گفته این مسئول زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتما یکی از مولفه‌های تقویت آن جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه عظیم ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور برای جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از این سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتما باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

رئیس زاده با بیان این که طی سال‌های ۹۲ تا ۱۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم، تاکید کرد: در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده است سرعت نزول کمتر شده است.

او ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. لذا کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و شش دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و شش دهم بود و جلوی آن سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

کد خبر 849188 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها زنان - مامایی سازمان نظام پزشکی طرح جوانی جمعیت

دیگر خبرها

  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • سرلشکر باقری: جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه است
  • بسیج دبیرستان‌های فرانسه در حمایت از فلسطین
  • جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • شیب سقوط آزاد کاهش موالید کم شده | 76 هزار ماما داریم و فقط 7 هزار پروانه فعال مامایی
  • «باغ حاجی» از بیم تخریب تا امید آبادانی