Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، عظیمی فشی مدیر صندوق کارآفرینی امید کرمانشاه از برنامه صندوق کارآفرینی امید در ایجاد ۲ هزار صندوق خُرد روستایی با هماهنگی جهاد کشاورزی، بسیج سازندگی و بهزیستی در کشور خبر داد و گفت : از این تعداد از سال ۹۴ تاکنون ۱۹۸ صندوق به مبلغ ۱۰۳ هزار میلیون ریال با عضویت هفت هزار نفر افراد روستایی زیرپوشش در استان ساماندهی شده که در آینده نزدیک با همکاری بسیج سازندگی و جهاد کشاروزی این تعداد به ۳۰۰ صندوق افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او «طرح هر روستا یک محصول و هرخانه یک کارخانه» را از جمله راهبرد‌های اصلی صندوق عنوان کرد و هدف آن را شناسایی، ساماندهی و حمایت از روستا‌های دارای ظرفیت مناسب به منظور تبدیل شدن به روستای بدون بیکار دانست.

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه، نمونه‌های اجرا شده این طرح در استان را در روستا‌های «فش» کنگاور، «داریان» و «میوان» پاوه با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی ذکر کرد.

او کمک به برگزاری نمایشگاه‌های مختلف به منظور ارائه و فروش محصولات تولیدکنندگان و معرفی کارآفرینان از طریق مسابقه «میدون» و حمایت مالی از برگزیدگان مسابقه مذکور تا سقف ۴۰ میلیارد ریال را از دیگر اقدامات صندوق کارآفرینی امید عنوان کرد.

عظیمی فشی افزود: در راستای اجرای تفاهم با شهرداری کرمانشاه و سازمان برنامه و بودجه، در خصوص بازسازی اتوبوس‌های فرسوده ناوگان حمل و نقل عمومی، صندوق کارآفرینی امید استان باهدف نوسازی ناوگان فرسوده حمل و نقل شهری اتوبوسرانی شهر کرمانشاه برنامه تامین مالی بازسازی ۱۵۰ دستگاه اتوبوس را در سال جاری در دستور کار قرار داده است.

او از عاملیت پرداخت تسهیلات اعتبارات تبصره ۱۸ توسط صندوق کارآفرینی امید در آینده نزدیک خبر داد و گفت: تمام تسهیلات پرداخت شده صندوق کارآفرینی امید در سرفصل‌های منابع داخلی، اشتغال روستاییان و عشایر، صندوق‌های خُرد محلی، طرح‌های هر روستا یک محصول، تفاهم نامه‌های اشتغال و ضروری پرداخت شده است .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صندوق کارآفرینی تسهیلات بانکی وام بانکی صندوق کارآفرینی امید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۸۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتاً حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

کد خبر 6093114

دیگر خبرها

  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد