Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گردشگری از اعزام راهنمایان گردشگری به اکسپو دبی برای مدیریت بازدیدکنندگان و معرفی ظرفیت‌های ایران خبر داد.

محمدجهانشاهی، مشاور معاونت گردشگری به ایسنا گفت: حضور راهنمایان گردشگری در پاویون ایران در اکسپو ۲۰۲۰ دبی، پس از ارزیابی‌های اولیه و گزارش کارشناسان مبتنی بر نیازی که احساس شد، اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمع‌بندی بررسی‌ها از وضعیت حاکم در پاویون ایران، بر این بود که راهنمایان با توجه به مهارت‌های حرفه‌ای، ‌تجربه و شناختی که از چنین فضاهایی دارند می‌توانند به کیفیت‌بخشی پاویون کمک کنند و به مدیریت بازدیدکنندگان و معرفی ظرفیت‌های ایران بپردازند.

او افزود: این راهنماها که هر ماه در دو گروه سه‌نفره به اکسپو اعزام خواهند شد، براساس معیارها و شاخص‌هایی از جمله تسلط به زبان عربی و انگلیسی و حسن سابقه، انتخاب شده‌اند.  این ریتم به صورت منظم تا پایان اکسپو که تا فروردین‌ماه ۱۴۰۱ برپا خواهد بود، ‌ادامه دارد.

جهانشاهی همچنین گفت: ابزارهایی در اختیار این راهنمایان قرار گرفته که تولید محتوای دیجیتال شده و بازدیدکنندگان با استفاده از عینک‌های سه‌بعدی به صورت مجازی می‌توانند جاذبه‌های ایران را تماشا کنند.

در صفحه رسمی علی‌اصغر شالبافیان، ‌ معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در اینستاگرام نیز نوشته شده است: «در روزهای آغازین افتتاح نمایشگاه اکسپو به دبی سفر کردم. یکی از مواردی که در این رویداد مهم بین‌المللی مورد توجهم قرار گرفت محوطه حضور و بازدید از غرفه کشورها بود. به گونه‌ای که چند نفر در ورودی غرفه مورد نظر حضور می‌یافتند و با توضیحان و هدایت راهنمایان آموزش دیده و تخصصی به بخش‌های مختلف غرفه مورد نظر هدایت می‌شدند. تصمیم گرفتم این روش بازدید هدفمند را در پاویون جمهوری اسلامی ایران اجرا کنم.

با توجه به این‌که اولین بخش غرفه کشورمان به صنعت گردشگری اختصاص یافته است، نخستن گروه از راهنمایان گردشگری مسلط به دو زبان انگلیسی و عربی را به اکسپو اعزام کردیم تا ضمن معرفی جاذبه‌ها و ظرفیت‌های گردشگری کشور، راهنمایی و هدایت بازدیدکنندگان در طول مدت شش ماه برگزاری این نمایشگاه در سطح شایسته‌ای انجام شود.»

اکسپو که پس از المپیک و جام جهانی فوتبال، از بزرگ‌ترین رویدادهای جهان شناخته می‌شود، قرار بود سال ۲۰۲۰ در دبی برگزار شود، اما کرونا آن را تا یک سال به عقب انداخت. آغاز این رویداد اول اکتبر ۲۰۲۱ بود که تا ۳۱ مارس ۲۰۲۲ برابر با نهم فروردین ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.

پاویون ایران با وجود آن‌که از نظر طراحی و معماری مورد توجه واقع شده، اما محتوا و شکل اجرای آن تا کنون مورد انتقاد بوده است. بسیاری از بازدیدکنندگان اکسپو، کارشناسان و حتی متولیان بر این عقیده‌اند، ‌پاویون ایران نه تنها فهم درستی از شعار اکسپو نداشته و در گذشته و حال حاضر درجا زده و تصویری از آینده خلق نکرده که در روایت خود تا کنون، ناکام و ناموفق بوده است و بازدیدکنندگان آن سرگردان و بی‌هدف هستند. شعار امسال اکسپو، «پیوند ذهن‌ها، خلق آینده» است. ایران هم با روایتی از شهرزاد قصه‌گو و با شعار «ایران؛ تمدن کهن و استوار تنوع اقوام و میزبان ملت‌ها» در پاویونی به وسعت ۲۰۱۴ متر حاضر شده است.

اعزام راهنمایان گردشگری به اکسپو نیز به رغم نیازی که متولی گردشگری احساس کرده، اما با انتقادهایی روبه‌رو شده است. برخی از فعالان گردشگری به ایسنا گفته‌اند:‌ رکود دوساله گردشگری در دنیا و بسته بودن مرزهای ایران به مدت یک سال، به بازیابی بازارهای گردشگری نیاز دارد و اکسسپو فرصتی است برای تغییر ذهنیت‌ها، بنابراین ضرورت دارد برای حضور و مذاکرات  دوجانبه بازیگران اصلی گردشگری که در بازارسازی و بازاریابی نقش دارند، در پاویون ایران فرصت و فضایی فراهم شود.

انتهای پپام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري راهنمای گردشگری اکسپو دبی تبلیغ ایران بازاریابی امارات متحده راهنمایان گردشگری پاویون ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۹۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودان: امارات بیش از ۴۰۰ محموله سلاح و مهمات برای نیروهای واکنش سریع فرستاده است

به گزارش خبرآنلاین، «حسین عوض علی» وزیر خارجه سودان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور شواهد و مدارکی را در اختیار دارد که نشان می‌دهد فرودگاه‌های چاد میزبان بیش از ۴۰۰ فروند هواپیمای حامل مهمات جنگی برای نیروهای واکنش سریع سودان از امارات بودند.

به گزارش شبکه خبری «المیادین»، وزیر خارجه سودان اظهار کرد: چاد دو فرودگاه «ام جرس» و «ابشی» را به پروازهایی اختصاص داده که از امارات سلاح و مهمات نظامی برای «شبه‌نظامیان تروریست» می‌آورند.

به گزارش ایسنا، حسین عوض علی در ادامه گفت: بیش از ۴۰۰ پرواز برای انتقال سلاح و مهمات انجام شد که توسط دستگاه‌های ملی سودان و آژانس‌های بین‌المللی ویژه، اطلاعات دقیق این پروازها و مسیرهای هوایی و تاریخ فرود و تخلیه بارهایشان رصد شدند.

او در ادامه نیز گفت که ارتش سودان با تعدادی از کاروان‌هایی که از چاد سلاح به داخل کشور منتقل می‌کردند، پس از ورودشان به خاک سودان مقابله کرد.

وزیر خارجه سودان با اشاره به اینکه چاد همچنان پایگاهی برای فرماندهی نیروهای واکنش سریع است و نشست‌ها و دیدارهای آنها در این کشور برگزار شده و عملیات‌های سربازگیری، جذب نیرو و جمع‌آوری پول در این کشور انجام می‌شود، علاوه بر این زخمی‌های آنها در بیمارستان‌های چاد درمان می‌شوند و یا ترتیب سفر آنها به آنجا برای درمان داده می‌شود، از دولت چاد خواست از حمایت از نیروهای واکنش سریع دست بردارد.

پیش از این امارات اعلام کرده بود که به هیچ یک از دو طرف درگیری در سودان سلاح و مهمات نمی‌دهد و از هیچ کدام از آنها جانبداری نمی‌کند.

جنگ در سودان ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ میان ارتش این کشور به فرماندهی عبد الفتاح البرهان و نیروهای واکنش سریع به فرماندهی محمد حمدان دقلو (حمیدتی) آغاز شد.

برخی طرف‌های عربی‌، آفریقایی و بین‌المللی برای برقراری آتش‌بس میان دو طرف سودانی وارد عمل شدند اما این میانجیگری‌ها نتیجه‌بخش نبود.

این جنگ تاکنون موجب کشته شدن هزاران تن در سودان شده و این کشور آفریقایی با ۴۸ میلیون جمعیت را در آستانه قحطی قرار داده، در این جنگ زیرساخت‌های ضعیف سودان ویران شده و طبق اعلام سازمان ملل، بیش از ۸.۵ میلیون سودانی آواره شده‌اند.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903199

دیگر خبرها

  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • درآمد یک و نیم میلیون یورویی از سکه‌هایی که بازدیدکنندگان به داخل یک فواره می‌ اندازند
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ مشخص شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری مشخص شد
  • روسیه این سلاح حساس آمریکایی را به ایران فرستاده
  • سودان: امارات بیش از ۴۰۰ محموله سلاح و مهمات برای نیروهای واکنش سریع فرستاده است
  • دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها: بازدیدکنندگان فضا
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • فیلم| نظرات جالب تجار خارجی در مورد ایران اکسپو ۲۰۲۴