Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مسعود بیات‌منش ظهر امروز (اول آذرماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در جریان سفر وزیر راه و شهرسازی به استان و بازدید از پروژه‌های در دست اقدام، حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌ها در نظر گرفته شد. با تخصیص این میزان اعتبار شاهد تسریع در روند اجرای پروژه‌های حوزه راه در زنجان خواهیم بود و با توجه به پیشی‌بینی تخصیص اعتبار در سال‌های آینده، همه محورهای اصلی زنجان تا سه سال آینده تبدیل به بزرگراه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزاشر تین نیوز به نقل از ایسنا، وی با بیان اینکه با حضور مقام عالی وزارت راه و شهرسازی ۱۷ هزار و ۴۳۰ واحد مسکونی (طرح نهضت ملی مسکن) کلنگ‌زنی شد، ابراز کرد: در این سفر، وزیر راه و شهرسازی از پروژه‌های طرح اقدام ملی مسکن ۷۴۴ واحدی کوی برکت و کوی زنگان بازدید کرد و در روند اجرای پروژه‌ها قرار گرفت. همچنین برنامه‌ریزی برای ساخت ۲۵ هزار واحد مسکونی در این استان پیش‌بینی شده و در این زمینه جزو استان‌های پیشتاز است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه پروژه دو خطه کردن راه‌آهن زنجان - قزوین یکی از پروژه‌های مهم در کشور است، تصریح کرد: حدود ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل خط دوم راه‌آهن زنجان به قزوین مورد نیاز بود که توافقات لازم برای تخصیص این اعتبار در سفر روز پنج‌شنبه رئیس‌جمهور به استان زنجان انجام شده است.

وی با اشاره به تخصیص ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل محور کبودرآهنگ - قیدار - همدان، عنوان کرد: ۳۰ میلیارد تومان نیز برای محور کلور - درام و برای پروژه‌های زنجان به دندی و تخت سلیمان و زنجان ـ بیجار بیش از ۳۴ میلیارد ریال پیش‌بینی شده است و نقش مهمی در انتقال محصولات تولیدی منطقه و رونق اقتصادی خواهد داشت.

بیات‌منش با اشاره به تصویب توسعه باند فرودگاه زنجان، گفت: این طرح برخی مشکلات فنی دارد که مورد بررسی قرار گرفته و منابع برای انجام فاز مطالعات این امر تامین می‌شود.

وی یادآور شد: همزمان با سفر وزیر راه و شهرسازی به استان زنجان ۴۷ کیلومتر در دو محور بهره‌برداری شد که ۳۵ کیلومتر آن در محور زنجان ـ بیجار و ۱۲ کیلومتر نیز از سلطانیه ـ خدابنده و در ادامه به کبودرآهنگ در استان همدان است و برای احداث این محور در استان نیز حدود ۵۰۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده و کل اعتبار هزینه شده برای دو جاده نیز حدود ۱۶۰۰ میلیارد ریال است.

این مسئول افزود: ۶۰ کیلومتر از پروژه دو بانده کردن محور زنجان -  بیجار باقی مانده که عملیات اجرایی ۳۰ کیلومتر از آن در استان زنجان و ۱۲ کیلومتر آن در استان کردستان در دست اجرا است. بر اساس قیمت روز حدود ۸۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اتمام پروژه دو بانده کردن محور زنجان ـ بیجار نیاز بوده و برای پایان همه پروژه‌های دو بانده در استان زنجان، ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه مطالبات پیمانکاران پروژه دو بانده کردن جاده‌های استان زنجان ۱۲۰۰ میلیارد ریال است، ابراز کرد: پروژه‌های زنجان - دندی - تخت سلیمان شاخه غربی و زنجان - بیجار شاخه جنوبی در قالب یک طرح تعریف شده‌اند و امسال ۳۴ میلیارد ریال اعتبار برای این دو پروژه در نظر گرفته خواهد شد و با تزریق اعتبار این پروژه‌ها طی بازه زمانی چهار یا پنج سال به پایان می‌رسد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: وزیر راه و شهرسازی بزرگراه تین وزارت راه و شهرسازی راه و شهرسازی مسکن راه و شهرسازی استان وزیر راه و شهرسازی مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان طرح اقدام ملى مسکن پروژه های راه زنجان میلیارد تومان راه و شهرسازی میلیارد ریال استان زنجان دو بانده پروژه دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۹۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را  از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اشاره کرد: برای تحقق این امر با اپراتور‌ها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قرارداد‌هایی در این زمینه باشیم.

کرباسی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمند‌سازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

وی  با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ادامه داد: هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتور‌ها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند‌.

کرباسی اضافه کرد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی، فناوری  و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود‌.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان ضمن اشاره به اینکه براساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به اپراتور‌ها داده شود، گفت: هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد. این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان ‌آورد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • دبی، میزبان بزرگ‌ترین پروژه‌های خاورمیانه
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم
  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی