Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، احمد معظمی کارگردان سریال «سرجوخه» درباره این مجموعه و سختی‌های ساخت آن در قیاس با دیگر سریال‌هایی که با همکاری ابوالفضل صفری به‌عنوان تهیه کننده ساخته است به خبرنگار مهر گفت: «سرجوخه» مثل همه کار‌های قبلی سخت و پیچیده بود، چون تعداد لوکیشن‌ها و بازیگران زیادی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروداکشن سنگینی هم داشت و اجرای صحنه‌ها سخت بود به گونه‌ای که نمی‌توانستیم آن‌ها را ساده برگزار کنیم و این‌ها باعث شد زمان فیلمبرداری کار بیشتر شود.

وی با اشاره به اینکه تمرکز بیشتر روی بخش‌های امنیتی بود یا اجتماعی عنوان کرد: مجموعه «سرجوخه» قصه‌ای اجتماعی است که از دل جامعه می‌آید و برای همین شخصیت‌ها هم درگیر مشکلات و آرزو‌های خود هستند که در کنار آن یک بخش امنیتی و اکشن هم دارد.

کارگردان «سرجوخه» درباره چالش‌های کرونا نیز یادآور شد: ما به دلیل کرونا هم دائم در حال تعویض نیرو‌ها بودیم و هم سختی‌های زیادی در بخش فیلمبرداری ایران و کشور‌های خارجی داشتیم، اما تلاش کردیم خروجی به گونه‌ای باشد که مردم کار را دوست داشته باشند و خیلی زحمت کشیده شد که کار در شأن مردم باشد.

وی درباره شخص «سرجوخه» در این سریال که دیده نشده است گفت: سرجوخه یکی از کاراکتر‌های اصلی سریال است که ما او را در طول پخش ندیدیم و نهایت در فینال کار این شخصیت دیده می‌شود.

معظمی که در این سریال هم به سبک مجموعه‌هایی، چون «خانه امن» سراغ چهره‌های کمتر دیده شده رفته است در این باره گفت: بازیگرانی که تا به حال دیده نشدند در این سریال حضور داشتند چهره‌هایی که بازیگرند، اما معروف نبودند و برای خود من بازیگری آن‌ها مهم بود. بازیگرانی داریم که تلاش کردند و انگیزه هم داشتند تا خوب خود را ارائه کنند.

وی اضافه کرد: به نظرم فیلمنامه مشخص می‌کند که چه بازیگری برای یک نقش انتخاب شود. ما توانایی پرداخت برخی دستمزد‌ها را نداریم در شبکه خانگی دستمزد‌های بالا می‌پردازند و حتی زمانی گفته شد به بیت کوین این مبالغ دریافت می‌شود. با این حال براورد‌ها در تلویزیون آنقدر نیست که حجم زیادی به سمت بازیگر برود؛ بنابراین می‌توان به گونه‌ای دیگر هزینه کرد که بازیگران مستعد بیاورید و بتوانید با همان بازیگران کاری را بسازید که مردم هم دوست داشته باشند.

کارگردان «سرجوخه» تصریح کرد: شرایط بازیگران چهره به گونه‌ای است که سخت‌تر می‌توان از حضور آن‌ها بهره گرفت و خودم هم دوست ندارم از بازیگران تکراری استفاده کنم به ویژه برای قصه‌هایی مثل «سرجوخه» که چهره‌های کمتر دیده شده به باورپذیری قصه توسط تماشاگر کمک می‌کند. این رویکرد برای من خیلی مهم بود و حتی تک سکانس‌های ما هم بازیگر بودند.

وی درباره نحوه کار در کشور‌های خارجی نیز توضیح داد: کار در این کشور‌ها سختی‌های زیادی داشت. ما طراحی‌ای داشتیم که شاید در اجرا سخت بود، اما دستیاران من آن را به انجام رساندند. استوری برد و پلان‌ها داده شد و با من تصویری در تماس بودند. شب به شب هم برای من تصاویر را می‌فرستادند تا روی آن‌ها نظر بدهم و اگر نکته‌ای داشت رفع می‌کردیم.

معظمی درباره علاقه مخاطب به این سریال‌ها اظهار کرد: من هنوز معتقدم «خانه امن» را خیلی‌ها دیدند و خیابان‌ها را خلوت کرد، چون می‌دیدم که سریال‌های اجتماعی و امنیتی مخاطب خود را پیدا کرده است. این سریال به لحاظ ساختاری با خانه امن خیلی متفاوت بود، چون قصه به روزی بود و فیلمنامه چندین بار توسط نویسنده بازنویسی شد حتی نظر‌های مختلف تهیه کننده و… اعمال می‌شد تا روی فیلمنامه و قصه کار اساسی صورت بگیرد.

وی در پایان گفت: این نکته را به هم‌صنفی‌های خودمان می‌گویم که بسنده نکنیم که حتماً همه بازیگران چهره باشند، به بازیگران جوان فرصت بدهیم ما موظفیم استعداد‌های تازه‌ای به سینما و تلویزیون تزریق کنیم.

 

منبع: مهر

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرجوخه سریال تلویزیونی گونه ای خانه امن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۹۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: برنامه ای از اسرائیل برای رفع نگرانی ها درباره رفح ندیده ایم

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که واشگتن نوز برنامه ای برای حفظ امنیت غیرنظامیان در طول تهاجم به رفح ندیده است.

به گزارش مشرق، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت که اسرائیل برنامه معتبری ارائه نکرده است که نگرانی های آمریکا را برطرف کند.

دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا مدت‌هاست که به رغم ارسال تجهیزات نظامی و امنیتی به اسرائیل در جنگ با غزه، مدعی است از تهاجم به رفح، جایی که تقریباً ۱.۵ میلیون آواره فلسطینی در حال حاضر در آن پناه گرفته‌اند، بدون برنامه‌ای معتبر برای حفاظت از غیرنظامیان حمایت نمی‌کند.

پیش ازاین، جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی با اشاره به آوارگان فلسطینی که در رفح پناه گرفته اند، به خبرنگاران گفت: "ما نمی خواهیم شاهد یک عملیات زمینی بزرگ در رفح باشیم. قطعاً، ما نمی خواهیم شاهد عملیاتی باشیم که امنیت این ۱.۵ میلیون نفر را که به رفح پناه برده اند، نادیده بگیرد."

کربی افزود که دولت آمریکا "مطمئنا" طرحی از سوی اسرائیل ندیده است که " امنیت یک و نیم میلیون نفری که در این منطقه پناه گرفته اند را تامین کند و این امر هر گونه عملیات زمینی بزرگ را پیچیده می کند."

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در حال حاضر در یک سفر منطقه‌ای در اردن به سر می‌برد. وی قرار است در سفر به سرزمین های اشغالی در مورد پیشنهاد آتش‌بس گفتگو کند.

آمریکا اعلام کرده که این پیشنهاد شامل آتش‌بس شش هفته‌ای و آزادی اولین دسته از اسرای در اختیار حماس و افزایش ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه می شود.

این دوره به عنوان مرحله اولیه نامگذاری شده است که می تواند منجر به یک آتش بس طولانی مدت شود که در آن اسرای بیشتری آزاد می شوند و فلسطینی ها می توانند به خانه های خود بازگردند.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نیز نسبت به حمله زمینی اسرائیل به رفح در غزه هشدار داد و اعلام کرد که عملیات نظامی در رفح «تأثیر مخربی بر فلسطینیان غزه» خواهد داشت.

دبیرکل سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی گفت: «همه اعضای شورای امنیت و بسیاری از دولت‌های دیگر به وضوح مخالفت خود را با چنین عملیاتی اعلام کرده‌اند. من از همه کسانی که بر اسرائیل نفوذ دارند می‌خواهم هر کاری که در توان دارند برای جلوگیری از این عملیات انجام دهند.»

دبیر کل سازمان ملل متحد افزود که بیش از ۱.۲ میلیون نفر پس از فرار از بمباران اسرائیل در شمال غزه در رفح پناه گرفته اند. «این افراد غذای کمی دارند، به سختی به مراقبت های پزشکی دسترسی دارند، سرپناه کمی دارند و هیچ جای امنی برای رفتن ندارند. در شمال غزه، آسیب پذیرترین افراد - از کودکان بیمار گرفته تا افراد دارای معلولیت - در حال حاضر از گرسنگی و بیماری می میرند. ما باید هر کاری که ممکن است برای جلوگیری از یک قحطی کاملاً قابل پیشگیری و ساخت بشر انجام دهیم.»

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل که با فشارهای گسترده داخلی بویژه از سوی خانواده اسرای اسرائیلی برای بستن قرارداد مبادله اسیران با مقاومت فلسطین به جای ادامه جنگ روبرو است، در سخنانی از آغاز حمله زمینی به «رفح» در جنوب نوار غزه در آینده ای نزدیک خبر داد.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل روز سه شنبه به وقت محلی گفت: تخلیه جمعیت از رفح در حال حاضر آغاز شده است و ورود به این منطقه به زودی انجام خواهد شد.

نتانیاهو مدعی شد: ایده پایان دادن به جنگ بدون از بین بردن تیپ‌های حماس در رفح مد نظر نیست. حماس بر یک چیز اصرار دارد و آن پایان جنگ است اما به آن دست نخواهد یافت. احتمال یک معامله محدود برای تبادل اسرا وجود دارد و ما عقب نشینی کامل از نوار غزه را نمی‌پذیریم.

نتانیاهو با بیان اینکه "ما به منظور آماده سازی یک عملیات، شروع به تخلیه فلسطینی‌ها از رفح کرده‌ایم"، ادعا کرد: اسرائیل تسلیم حماس نخواهد شد. ۲۰۰ هزار نفر را به دلیل نگرانی از حمله زمینی ارتش از رفح تخلیه کرده‌ایم و من خواسته‌های حماس را برای متوقف کردن جنگ نمی‌پذیرم.

پس از گذشت ۲۰۷ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد اسرائیل به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم اسرائیل طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

حمایت از مردم غزه و اعتراض‌ها به سیاست‌های دولت بایدن در حمایت همه جانبه از رژیم اسرائیل، این بار از سوی اقشار مختلف دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا آغاز شده است.

این اعتراض‌ها در پی حمایت‌های همه جانبه دولت بایدن از اسرائیل و کشتار بی وقفه مردم غزه به تلافی شکست این رژیم در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و نیز عدم اجرای هرگونه آتش‌بس فوری و به منظور پایان دادن به کمک‌های نظامی و امنیتی واشنگتن به تل آویو صورت گرفته است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت تردد در جاده های شمال ؛ شلوغ یا خلوت، بارانی یا خشک؟
  • آخرین وضعیت معابر پایتخت در روز پنجشنبه
  • لِه شدن بازیگران زن و مرد زیر دست و پا طرفداران و بادیگاردها در مشهد! | فیلم
  • هر چه میز خدمت مسئولان خلوت‌تر باشد نمره آن‌ها بالاتر است
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»
  • آمریکا: برنامه ای از اسرائیل برای رفع نگرانی ها درباره رفح ندیده ایم
  • تفال به حافظ چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ آن شب قدری که گویند اهل خلوت امشب است...
  • (ویدئو) لیونل مسی را هرگز با این تیپ خاص ندیده‌اید
  • مهم‌ترین بازیگران افزایش تورم کدامند؟