Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران از سطح واکسیناسیون در استان تهران به بیش از ۸۳ درصد خبر داد و گفت: در سطح استان تهران ۸۰ درصد مدارس با تشخیص وزارت بهداشت استانداردهای لازم برای بازگشایی را به دست آورده‌اند.

به گزارش مشرق، محسن منصوری در پایان جلسه امروز ستاد مقابله با کرونای استان تهران، گفت: به لطف خداوند این هفته نیز همانند چند هفته گذشته روند بیماری کرونا در بحث بیماران سرپایی بستری و آمار مرگ و میر رو به کاهش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به شکلی که امروز بعد از شش ماه تعداد فوتی ها به زیر ۱۰۰ نفر رسید که برای این امر باید شاکر خداوند باشیم؛ اما باید به این نکته نیز توجه کنیم که حتی یک فوتی هم برای ما زیاد است. روند نزولی بیماری مسئله‌ای نوید بخش است اما همچنان باید در روند کنترل و واکسیناسیون با جدیت کار را ادامه دهیم.

وی افزود: در جلسه امروز مصوباتی که از قبل داشتیم پیگیری و دنبال شد. خوشبختانه سطح واکسیناسیون در استان تهران به بیش از ۸۳ درصد رسیده که آمار بسیار خوبی است و امیدواریم این روند افزایش پیدا کند. با توجه به فهم و درایت مردم و اعتماد خوبی که نسبت به جامعه پزشکی وجود دارد بی تردید این اتفاق روی خواهد داد و هدفگذاری که برای افزایش واکسیناسیون پیش بینی شده با جدیت پیگیری خواهد شد.

وی ادامه داد: بر اساس مصوبات قبلی ستاد مقابله با کرونای استان تهران مبنی بر درخواست لغو محدودیت تردد شبانه روز شنبه این موضوع در ستاد ملی به تایید رسید و با دستور رئیس جمهور ممنوعیت تردد شبانه لغو شد. این مسئله را به لحاظ کارشناسی درست می‌دانیم اما از سوی دیگر نگران هستیم که این اقدام به عادی انگاری ختم شود. لذا نباید تصور کنیم مسئله حل شده است. بی تردید خطرات این ویروس در زندگی همه مردم جاری و ساری است. لذا همه آحاد شهروندان و رسانه‌ها باید مراقبت در مقابل این بیماری را به صورت مداوم پیگیری کنند. بدین ترتیب مراقبت و در دستور کار قرار دادن پروتکل‌های بهداشتی باید در همه نقاط به ویژه نقاطی که تراکم جمعیت زیاد است به ویژه سامانه‌های حمل و نقل عمومی به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد، این مراقبت باید توسط مردم و همه دستگاه‌ها پیگیری شود.

منصوری در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: در سطح استان تهران ۸۰ درصد مدارس با تشخیص وزارت بهداشت استانداردهای لازم برای بازگشایی را به دست آورده‌اند؛ اما نسل جوان ممکن است در کلاس‌ها و خوابگاه‌ها در رعایت پروتکل‌ها کمی خسته شوند. لذا در این جلسه درخواست شد موضوع به صورت مستمر مورد رصد قرار گیرد و به محض مشاهده مواردی از کاهش رعایت پروتکل‌ها سریعا تدابیر لازم اتخاذ شود.

وی در خصوص موضوع معترضان به واکسیناسیون نیز گفت: این مسئله در شورای تامین مطرح شد و تقسیم کار برای مواجهه با موضوع بین دستگاه‌ها انجام شد. بی تردید باید با این افراد مناظره و مذاکره شود. قطعا متن مذاکره علمی با این افراد سازنده خواهد بود.

استاندار تهران با اشاره به جلسه احتمالی خود با رئیس سازمان صدا و سیما برای فردا از اعضای ستاد مقابله با کرونا استان تهران درخواست کرد موضوعات و درخواست‌های خود را به ویژه در حوزه فرهنگسازی و مدیریت کرونا مطرح کنند که از ظرفیت رسانه ملی استفاده شود.

منصوری در خصوص موضوع کنترل بیماری کرونا در فرودگاه حضرت امام خمینی(ره) نیز گفت: باید با سازمان هواپیمایی مکاتبه‌ای انجام شود. قطعا سیستم فرودگاهی و شرکت‌های هواپیمایی باید در مورد اخذ تست‌ها و همچنین پیگیری روند قرنطینه افرادی که تست‌شان مثبت می‌شود اقدامات و مراقبت‌های لازم را داشته باشند. به نظر می‌رسد رها شدگی در این حوزه وجود دارد. البته باید تجهیزات مورد نیاز این کار نیز فراهم شود اما اگر در فرودگاه روند به همین منوال باشد آسیب خواهیم دید.

استاندار تهران در پاسخ به سوالی در خصوص تدبیر مجموعه استانداری تهران درباره آلودگی هوای تهران نیز گفت: قانون تدابیر را مشخص کرده و دیروز و امروز نیز جلسه اضطرار آلودگی هوای تهران با حضور همه دستگاه‌ها تشکیل شد. قطعا بخشی از تدابیر مقطعی است که ابلاغ شده، برخی موارد نیز مقابله‌ای است همچون عدم استفاده از مازوت که تا این لحظه به هیچ مجموعه‌ای اجازه استفاده از مازوت حتی در صورت محدودیت استفاده از گاز داده نشده است. از سوی دیگر تشدید برخورد با وسایل آلاینده توسط پلیس و همچنین کنترل معاینه فنی خودروها پیگیری خواهد شد. از محیط زیست نیز تقاضا کردیم به روز و به لحظه موارد را بررسی کند اما راهکار بلندمدت برای حل معضل آلودگی هوای تهران باید در سطح ملی دنبال شود.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو استانداری تهران واکسیناسیون سلامت ستاد مقابله با کرونای استان تهران وزارت بهداشت ویروس کرونا محسن منصوری استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۹۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری

امتداد - شرکت بیمه معلم که چند سالی است در رشته حمل و نقل کالا و بخصوص در زمینه بیمه کشتی فعالیت گسترده ای دارد، توانسته در سال مالی ۱۴۰۲ حدود ۹۰ درصد بودجه خود را در این رشته محقق کند

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیمای بیمه معلم در گفت و گوی اختصاصی با بیمه نویس ضمن اعلام این مطلب خاطر نشان کرد: در سال گذشته حدود ۹۰ درصد بودجه شرکت در رشته حمل و نقل محقق شده و وضعیت پرتفوی شرکت در این رشته مطلوب است.

وی با بیان اینکه یکی از بخش‌های فنی شرکت بیمه معلم ، بیمه‌های باربری ،کشتی و هواپیما است، افزود: رشته‌های بیمه‌ای شامل بیمه حمل و نقل کالا (باربری)، بیمه بدنه کشتی و بیمه بدنه هواپیما تحت پوشش بیمه باربری قرار دارد و شرکت بیمه معلم با تمام توان به فعالیت خود در این حوزه مشغول است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما همچنین گفت: بیمه های حمل و نقل کالا به صورت قابل اطمینانی زیان های مالی کالاهای تجاری را درصورت تحقق خطرات مرتبط با حمل و نقل دریایی، هوایی و زمینی مورد پوشش قرار می دهد و طبق قراردادهای موجود، بیمه گر جبران خسارت و نیز تقبل هزینه های احتمالی ناشی از حمل کالا را به عهده می گیرد.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما در ادامه با بیان این نکته که در صنعت بیمه سهم بیمه باربری حدود ۲ درصد است، اضافه کرد: علت پایین بودن این سهم نسبت به رشته های دیگر این است که همه مردم کار تجاری یا صادرات و واردات انجام نمی دهند و تعداد کمی از افراد در این حیطه مشغول فعالیت هستند؛ بنابراین شرکت های بیمه هم سهم اندکی از پرتفوی خود را به این رشته اختصاص داده اند.

وی تاکید کرد:  انواع بیمه های باربری عبارتند از بیمه های وارداتی، بیمه های صادراتی، ترانزیت و بیمه های داخلی که با توجه به تخصصی بودن این رشته و لزوم برخورداری نماینده های فعال دراین زمینه، تعداد نمایندگان شرکت های بیمه که در حوزه باربری فعالیت می کنند، بسیار محدود است.

سهم بیمه معلم از بیمه تخصصی کشتی ها

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما با بیان این نکته که در حال حاضر ۳۸ درصد سهم بازار از بیمه دریایی در اختیار بیمه معلم است، افزود: بیمه معلم از سال ۲۰۰۷ به این حوزه ورود کرد و سعی شده فعالان این حوزه را جذب کنیم و افراد متخصص در این زمینه مثل کاپیتان ها، مهندسان سازه، لجستیک و… که همگی آشنا به امور بودند  به صورت تخصصی در این حوزه مشغول به همکاری با بیمه معلم هستند.

وی خاطر نشان کرد: یکی از علت های موفقیت بیمه معلم در رشته کشتی این بوده که بیمه مرکزی پوشش های اتکائی مربوطه را به خوبی تامین کرده است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما شرکت بیمه معلم در ادامه گفت: در بیمه کشتی، شرکت بیمه با توجه به نوع شناور، مسئول جبران خسارت بدنه شناورها است و در بعضی از پوشش‌ها مسئولیت ناشی از تصادم و همچنین زیان همگانی نیز تحت پوشش قرار می‌گیرد ودر صورتی که بدنه و ماشین آلات و تاسیسات آن به علت وقوع هر یک ازخطرات بیمه شده، ‌زیان وارده به بیمه گذار را تا حداکثر مبلغی که به عنوان ارزش مورد بیمه در بیمه نامه تعیین می شود با توجه به شرایط و مقررات بیمه نامه جبران می کند.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما همچنین اظهار داشت: با وجودی که ضریب خسارت کل صنعت در این رشته ۲۵ تا ۳۰ درصد است اما بیمه معلم توانسته با ضریب خسارت ۱۰ درصد عملکرد موفقی را در این رشته رقم زده و در کل صنعت رتبه ۱۱ را به خود اختصاص دهد.

به منظور توسعه بیمه های حمل و نقل توصیه می گردد شرکتهای تجاری ایران قراردادهای فروش خود را بر اساس ترم CIF تنظیم نمایند که شرکتهای بیمه ی ایرانی بتوانند پوشش های بیمه ای لازم را به صادرکنندگان کالا ارائه نمایند.

وی تاکید کرد: می توان گفت ترکیب پرتفوی بیمه معلم در رشته حمل و نقل کالا بسیار مطلوب است؛ به طوریکه ۳۰ درصد به بیمه باربری وارداتی، ۶۰ درصد به بیمه باربری صادراتی و مابقی به بیمه های داخلی تعلق دارد و جالب است بدانید که رشته کشتی در جایگاه چهارم در پرتفوی بیمه معلم است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما شرکت بیمه معلم از انعقاد قرارداد جدید بیمه حمل و نقل کالا با  گروه کشتیرانی  جمهوری اسلامی ایران خبر داد و گفت: این همکاری جدید در مراحل عملیاتی قرار دارد و به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • ادامه روند رفع نواقص خط ۳ مترو تهران
  • افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق
  • ادامه روند رفع نواقص خط ۳ متروی تهران
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی
  • رشد ۴۲ درصدی اجاره خانه در فروردین ۱۴۰۳