Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مبارکه، علی‌اصغر عطایی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مبارکه ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، عنوان کرد: امام خمینی (ره) در ۵ آذر ۱۳۵۸ سنگ بنای این شجره طیبه الهی را گذاشتند و متناسب با آموزه‌های قرآنی بنیان‌گذاری این نهاد صورت گرفت.

وی گفت: اگر بخواهیم از دیدگاه امامین انقلاب به مهم‌ترین شاخصه‌های تفکر و فرهنگ بسیجی اشاره‌کنیم، می‌توانیم بحث ولایت باوری و ولایت محوری، آگاهی و بصیرت، مردمی بودن بسیج و تبدیل تهدید به فرصت در تمامی عرصه‌ها را بیان کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عطایی گفت: امام خمینی (ره) متناسب با آموزه‌های قرآنی بنیان‌گذاری بسیج آغاز کردند و از دیدگاه امامین انقلاب، یکی دیگر از مهم‌ترین شاخصه‌های تفکر و فرهنگ بسیجی بحث ایثار و شهادت است که از ۵ آذر تاکنون در گام اول انقلاب قرار داشتیم و نهاد مقدس بسیج در شکل‌گیری و تثبیت و در تداوم و استمرار انقلاب نقش مؤثری داشته است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مبارکه با اشاره تقسیم‌بندی رسالت بسیج در چهار دهه انقلاب، گفت: رسالت بسیج در دهه‌ی شصت بسیج مأموریت نظامی و قدرت مردمی بود که برای مقابله با دشمنان انقلاب اسلامی که جنگ هشت‌ساله را تحمیل کردند با تفکر و فرهنگ بسیجی به پیروزی رسیدند.

 فرمانده بسیج ناحیه مبارکه ادامه داد: در دهه هفتاد مأموریت بسیج، سازندگی و پیشرفت آبادانی و محرومیت‌زدایی در کل کشور ایران بود و در کنار آن برنامه بسیج، بسیج فرهنگی و مبارزه با جنگ نرم دشمن در حوزه‌ی تهاجم فرهنگی برنامه‌ریزی‌شده دشمنان بود.

وی گفت: دهه‌ی هشتاد بسیج علمی و پژوهشی عملکرد زیادی داشت به‌طوری‌که به دستاوردهای بزرگ علمی، پزشکی، فناوری هسته‌ای، کشاورزی و دارویی رسیدیم و در بسیج مبارزه با تهدیدات نیمه سخت در قالب فتنه‌هایی مثل فتنه سال ۱۳۸۸ که با هدف فروپاشی نظام بود مواجه شد که مقام معظم رهبری در آن زمان فرمودند تنها نهادی که در فتنه منحرف نشد و در مقابل آن ایستاد و مقاومت کرد بسیج بود.

عطایی در ادامه گفت: در دهه نود، بسیج به دنبال جهاد تبیین و بصیرت افزایی در مقابل شگردهای غیرنظامی دشمنان بود که برنامه‌ریزی دشمن این بود که بتواند از طریق پروژه برجام تمامی مؤلفه‌های اقتدار نظام را از ما بگیرد.

۷۰ صندوق قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی در شهرستان مبارکه فعال شده است

فرمانده بسیج ناحیه مبارکه، با اشاره به اقدامات بسیج طی یک سال گذشته در شهرستان مبارکه، گفت: در حوزه بسیج سازندگی، راه‌اندازی ۷۰ صندوق قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی در کل شهرستان و راه‌اندازی ۷۵ گروه جهادی فعال و پویا از بسیجیان که در عرصه محرومیت‌زدایی، اقتصادی، زلزله و حوادث غیرمترقبه ازجمله برنامه‌های بسیج بود.

وی ادامه داد: بازسازی ۲۲ منزل مسکونی خانواده‌های نیازمند، کمک به آزادی زندانیان غیر عمد شهرستان و استان از ابتدای کرونا تاکنون، ظرفیت‌سازی برای تهیه بسته‌های معیشتی و بهداشتی، تهیه وام و تسهیلات اقتصاد مقاومتی و معیشتی برای خانواده‌های نیازمند و تهیه ۱۰۰ فقره جهیزیه با کمک خیرین برای نوعروسان نیازمند از جمله برنامه‌های بسیج سازندگی است.

عطایی با اشاره به اهم اقدامات بسیج شهرستان مبارکه در حوزه معاونت فرهنگی، خاطرنشان کرد: راه‌اندازی گروه‌های سرود پاتوقی در محلات، برپایی برنامه‌های مناسبتی در محلات برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی در ۷۰ عنوان مناسبت ملی، مذهبی و سیاسی که معاونت فرهنگی ازجمله برنامه‌های بسیج فرهنگی است.

فرمانده بسیج ناحیه مبارکه، ادامه داد: راه‌اندازی جهاد تبیین و بصیرت افزایی در مساجد و محلات که شامل دو بخش ترویج فرهنگ سبک زندگی ایرانی و اسلامی و مبارزه با آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی و بخش روشنگری در خصوص آخرین وضعیت سیاسی نظام مقدس در داخل کشور، منطقه و نظام بین‌الملل از اقدامات مؤثر بسیج فرهنگی در مبارکه است.

رتبه دوم مبارکه در استان اصفهان در عملکرد و اشراف در فضای مجازی

وی با اشاره به فعالیت بسیج مبارکه در حوزه فضای مجازی، افزود: فعالیت دو گردان سایبری خواهر، برادر و محلات را در حوزه فضای مجازی داریم که اجرای مأموریت‌ها و عملیات فضای مجازی با توجه به رویدادهای داخلی و خارجی و پاسخ کوبنده به دشمنان و یاوه‌گویی‌هایی که در فضای مجازی به دنبال تضعیف نظام و ایجاد چالش برای نظام مقدس ازجمله اقدامات حوزه فضای مجازی است.

عطایی در ادامه افزود: اقدامات گردان‌ها در حوزه رصد و تولید محتوا و انتشار محتواهای انقلابی در راستای مقابله با رفتارهای خصمانه دشمنان داخلی و خارجی است و فعال‌سازی قرارگاه ثامن و دسته‌های سایبری پایگاه‌های بسیج در حوزه نهضت روشنگری و بصیرت افزایی در زمان‌های مختلف رزمایش‌های انجام می‌گیرد.

فرمانده بسیج ناحیه مبارکه با اشاره به اهم اقدامات بسیج شهرستان مبارکه در حوزه‌ی دفاع زیستی و مبارزه با ویروس کرونا، عنوان کرد: در سطح شهرستان مبارکه بحث شرکت در طرح‌های غربالگری توسط پایگاه‌های بسیج و حوزه‌های مقاومت و اجرای طرح‌های بهداشتی در سه مرحله توسط شبکه بهداشت از ابتدای کرونا تاکنون صورت گرفت که در همین راستا اجرای طرح شهید سلیمانی با آموزش و توانمندسازی مردم برای مقابله با ویروس کرونا، تفکیک و غربالگری بیماران شناسایی‌شده، ارائه بسته‌های بهداشتی و درمانی و کمک‌ معیشتی به خانواده‌های نیازمند توانست قدم خوبی بردارد.

وی با اشاره به جزئیات نمایشگاه اقتصاد مقاومتی که در حسینیه مرکزی شهر مبارکه در روزهای آینده افتتاح می‌شود، گفت: در خصوص نمایشگاه اقتصاد مقاومتی یک‌بخشی از محصولات گروه‌های جهادی، محصولات فولاد مبارکه و صنایع و یک‌بخشی از دستاورد دستگاه‌های اجرایی شهرستان را به نمایش می‌گذارند.

انتهای پیام/۶۳۱۱۰/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی استان اصفهان مبارکه اخبار مبارکه بسیج سازندگی بسیج مبارکه شهرستان مبارکه فضای مجازی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۰۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی عاشوری با اشاره به فعالیت 34 شعبه صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت در 31 استان کشور اظهار کرد: علاوه بر شعب، در دفاتر کمیته امداد نیز یک نفر به عنوان عامل صندوق، خدمات تسهیلات، پرداخت و سایر خدمات را به مراجعان ارائه می‌کند.

وی با بیان اینکه تسهیلات صندوق تا 10 میلیون تومان هیچ‌گونه کارمزدی اخذ نمی‌شود، ادامه داد: برای تسهیلات بالای 10 میلیون تومان نیز 3 درصد، فقط یکبار به عنوان کارمزد دریافت می‌کنیم. همچنین عدم دریافت جریمه کارمزد و تاخیر دیرکرد اقساط همچنان جاری است و ما هیچگونه جریمه‌ای از بابت دیرکرد اقساط دریافت نمی‌کنیم.

عاشوری با ارائه آمار میزان سپرده‌گذاران صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت، اظهار کرد: در حال حاضر در مجموع حدود 10 میلیون نفر به عنوان سپرده‌گذار در این صندوق حساب دارند و از خدمات آن استفاده می‌کنند.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت یادآور شد: بزرگترین شبکه قرض‌الحسنه را در کشور داریم و علاوه بر اینکه خدمات را به صورت حضوری به جامعه هدف ارائه می‌دهیم، یکی از سیاست‌های ما این است که بتوانیم خدمات الکترونیکی را توسعه دهیم و در سال جاری سه خدمت جدید به شعبه دیجیتال صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت اضافه می‌شود.

میزان مستمری مددجویان در سال 1403 اعلام شد

عاشوری گفت: به منظور جلوگیری از سوء استفاده احتمالی، همه پیامک‌های صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت از طریق سرشماری  SQEVارسال می‌شود.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت به ارائه عملکرد سال 1402 پرداخت و گفت: در حوزه دریافت تضامین، تسهیلگری صورت گرفت ئو سال گذشته درصد معوقات تسهیلات به زیر یک درصد کاهش پیدا کرد.

عاشوری ادامه داد: طبق بودجه سال 1402 باید 4500 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌کردیم که با تلاش صورت گرفته، با افزایش منابع حدود هزار میلیارد تومانی مواجه بودیم و همین عامل باعث شد بتوانیم بیشتر از سقف تعهد در سال گذشته تهسلات پرداخت کنیم.

وی میزان کل تسهیلات پرداخت شده در سال گذشته را حدود 5300 میلیارد تومان به تعداد 270 هزار فقره اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان پرداخت تسهیلات با 3756 میلیارد تومان به تعداد 215 هزار و 806 فقره در سرفصل تسهیلات کارگشایی پرداخت شد.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت خاطرنشان کرد: در این مدت همچنین 931 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و 591 میلیارد تومان تسهیلات مسکن شامل خرید، احداث و تعمیر مسکن پرداخت شد.

عاشوری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از ابتدای فعالیت صندوق تا سال گذشته کل تسهیلات پرداخت شده بالغ بر 20 هزار و 700 میلیارد تومان به تعداد دو میلیون و 250 هزار فقره است. همچنان بیشترین میزان تسهیلات پرداخت شده در حوزه کارگشایی با 13 هزار و 338 میلیارد تومان به تعداد یک میلیون و 806 هزار فقره است.

وی افزود: در این مدت 4590 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال، 2400 میلیارد تومان تسهیلات مسکن و 372 میلیارد تومان تسهیلات فرهنگی پرداخت شده است.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت گفت: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران همه ساله به بانک‌ها، مؤسسات اعتباری و صندوق‌های قرض‌الحسنه که رقم سپرده‌های مالی را در بانک مرکزی تأمین می‌کنند، جایزه سپرده قانونی پرداخت می‌کند که صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت در سال 1402  از همین مرجع 5 میلیارد و 900 میلیون تومان دریافت نموده است.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع از سال 96 تا 1402 بیش از 19 میلیارد و 500 میلیون تومان از سوی بانک مرکزی به صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت جایزه سپرده قانونی پرداخت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو پروژه بزرگ آبرسانی در بیدهند و کرمجگان به بهره‌برداری می‌رسند
  • تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی