Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها- پیشکسوت تئاتر، سینما و تلوزیون با بیان اینکه نقش مالک اشتر پاداش زندگی جوانی ام بود گفت: باید فرهنگ گذشتگان را به فرزندان خود بیاموزیم - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبیرجند، داریوش ارجمند عصر امروز  در شهر خوسف  با بیان اجرای نقش مالک اشتر در سریال امام علی (ع) به عنوان صداقت در کار هنرمندی من در دوران جوانی بود  که توانستم آن را اجرا نمایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اظهار داشت: برای هنرمند تعریف بسیار  بزرگی وجود دارد که لایق  آن حافظ سعدی و مولاناست و من کسی نیستم که به عنوان هنرمند شناخته شود و فقط کار هنری انجام می دهم.

وی ادامه داد: وقتی پسر من به دنیا آمد پدرم اولین کلمه ای که به او یاد داد قبل از گفتن کلمات بابا و مامان کلمه آقای علی(ع) بود.

استاد ارجمند ، خانواده را مهمترین رکن جامعه دانست و افزود: متاسفانه این رکن در حال از هم پاشیده شدن است.

وی با اشاره به زندانی بودن بشر ادامه داد: باید این حصار ها شکسته شود و نسلی که متولد می شود باید از زندان خود آزاد شود چرا که اگر همه افراد را  از زندان خودشان آزاد کنیم همه مشکلات مرتفع می شود.

وی با بیان اینکه همه پیامبران بزرگ تاریخ از کویر برخاسته اند ادامه داد:  کویر مامن ظهور پیامبران و گهواره تمدن است و ایران خاستگاه بشر اولیه است.

ارجمند با بیان اینکه باید فرهنگ گذشتگان را به فرزندان در شهرها و روستاها تزریق کنیم گفت:  همانطور که آمار ها نشان میدهد بیشترین قبول شدگان در کنکور های سراسری به دلایل مختلف از جمله کمتر بودن آلودگی، حاکم بودن نظام خانواده، حضور پدر و مادر در کنار فرزند و رنج پدر و مادر در پیش چشمان فرزندان  از شهرهای کوچک بوده اند.

این هنرمند اظهار داشت: همه آدم های فرهنگی در هر گوشه از این مملکت باید این فرهنگ اصیل ایرانی را احیا و زنده نگه داشته و به این فرهنگ ببالد .
 وی با انتقاد از اینکه در خصوص معرفی ابن حسام کوتاهای هایی شده است خاطر نشان کرد:  لازم است جهت معرفی این شاعر مشهور همایش ، بزرگداشتی برای معرفی او  برگزار شود. چرا که این شاعر گرانقدر  با این همه شعر در مدح امام علی (ع) سروده است و در عالم به جز شهریار که سروده ای در وصف این امام بزرگ دارد شاعر دیگری شناخته نشده است.

وی خراسان را خاستگاه خورشید دانست و ادامه داد: ابن حسام خوسفی شاعر بلندآوازه نیز در گوشه ای از استان خراسان بزرگ و در شهر خوسف ساکن بوده است که باید بیشتر از این او را معرفی کنیم.

 ارجمند ، خوسف را مهد فرهنگ دانست و ادامه داد :باید شرایطی فراهم شود که افرادی که به خارج جهت تحصیل مهاجرت می کنند بعد فارغ التحصیلی به کشور بازگردند. همچنین عده ای از بزرگان این استان که هم دوره ای پدرمن بوده است همچون پروفسور گنجی پدر علم هواشناسی، دکتر بیرجندی، گنجی نقاش بزرگانی بوده اند که از بچگی در خانه پدر من رفت و آمد داشتند .

وی با اشاره به زندگینامه علامه طباطبایی افزود: این داشنمند توانست توانست در مقابل تمام فلاسفه دنیا در مقابل ایشان کم می آورند و یک شاگردی همچون آیت الله مطهری تربیت نمایدبا کتاب ها و تفاسیری متعددی نوشته اند همه اینها از روستاهایی معرفی شده اندو اکنون نیز اگر بخواهیم حرکتی در سطح جهانی انجام دهیم باید از همین روستاهاو شهرهایکوچک شروع شود.

این هنرمند ظرفیت های  اقتصادی همچون معادن طلایی و گل نرگس را از ظرفیت های اقتصادی شهرستان خوسف برشمرد و خاطر نشان ساخت:بایستی از این ظرفیت ها به نحو احسن استفاده کنیم.

 فرماندار شهرستان خوسف نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت های متعدد شهرستان در خصوص گردشگری، کشاورزی، معادن، صنایع خاطر نشان ساخت:  پنج معدن طلایی در شهرستان وجود دارد.

آخوندی با اشاره به اینکه روستاهای هدف گردشگری آرک ،  بین آباد و خور به عنوان روستاهای با آب و هواهای متفاوت از روستایی ییلاقی و کویری در سومین شهرستان پهناور استان خراسان جنوبی وجود دارد که همه آب و هواهای محختلف در این شهرستان می توان یافت

وی خوسف را مسیر تردد گردشگران در استان خراسان جنوبی دانست و گفت :گردشگری قطعاً با رونق گردشگری و صنایع دستی اقتصاد شهرستان نیز توسعه پیدا خواهد کرد. و وجود بزرگان علم و ادب از این حسام، دکتر شکوهی اولین وزیر فرهنگ بعد از انقلاب ، خاندان عبادی، خانواده استاد راشد محصل و ... نمونه از بزرگان علم و ادب و فرهنگ شهرستان خوسف می باشند که در کشور مطرح می است.

داریوش ارجمند: کار هنری در دامن "روشنفکرها" راه به جایی نمی‌برد/ برگزیدگان "جشنواره صالح" معرفی شدند + گزارش تصویریدعوت داریوش ارجمند به صندوق رأی/ اگر دوستدار تغییریم باید رأی بدهیم + فیلمجناب خان سر شوخی را با داریوش ارجمند، لیلا حاتمی و ترانه علیدوستی باز کرد! + فیلم

انتهای پیام/254/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: داریوش ارجمند ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۰۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی بهترین مستندهای جهان

آفتاب‌‌نیوز :

اگر مستندبین حرفه‌ای هستید یا حتی اگر تنها با مستند‌های حیات وحش که از تلویزیون پخش می‌شود آشنایی دارید، پیشنهاد‌هایی که در اینجا برای شما داریم می‌تواند حسابی سر ذوق تان بیاورد.

تاریخچه وحشت عامیانه

کارگردان: کی‌یرلا جانیس

سال ساخت: ۲۰۲۱

اگر از خوره‌های ژانر وحشت هستید و شب‌ها تا یک فیلم ترسناک نبینید خواب‌تان نمی‌برد، این مستند را از دست ندهید. دوستداران ژانر وحشت به زیروزبر این ژانر توجهی وسواس‌گونه دارند و سبک‌ها، زیرگونه‌ها و تکنیک‌های فیلم‌های این ژانر را به دقت بررسی می‌کنند. وحشت عامیانه یا وحشت فولکلور یکی از زیرگونه‌های ژانر وحشت در سینما و ادبیات است که از عناصر عامیانه برای وحشت‌آفرینی استفاده می‌کند. این مستند کاوشی در تاریخچه وحشت عامیانه از پیدایش آن به واسطه گسترش‌اش در تلویزیون بریتانیا در دهه ۱۹۷۰ تا احیای آن در دهه گذشته است.

فریدا

کارگردان: کارلا گوتیرز

سال ساخت: ۲۰۲۴

فریدا کالو، نقاش مکزیکی، بین سال‌های ۱۹۰۷ تا ۱۹۵۴ زندگی کرد و با اینکه زندگی نسبتا کوتاهی داشت، اما به دلیل هنجارشکنی‌هایش یکی از چهره‌های مهم هنر معاصر به شمار می‌رود. چهره فریدا برای کسانی هم که با تاریخ هنر و نقاشی آشنایی ندارند آشناست چراکه فریدا خودنگاره‌های زیادی از خود کشیده بود. فریدا پس از تصادفی سخت در سال ۱۹۲۵ برای اولین بار شروع به نقاشی کرد و درد‌های خودش، هم‌جنسانش و ملتش را روی بوم آورد. زندگی پرماجرای فریدا تا به حال موضوع چند مستند و فیلم داستانی بوده. این مستندانیمشین هم نگاهی به زندگی این نقاش برجسته مکزیکی دارد.

چهار دختر

کارگردان: کوثر بن هنیه

سال ساخت: ۲۰۲۳

روزی دو دختر بزرگ‌تر الفه، زنی تونسی که مادر ۴ دختر است، ناپدید می‌شوند. کوثر بن هنیه، کارگردان تونسی، از بازیگران حرفه‌ای دعوت می‌کند تا نقش دو دختر غایب را بازی کنند. برای الفه که غم غیاب دخترانش را بر دوش می‌کشد، حضور بازیگرانی در نقش آن‌ها به معنی سر باز کردن زخم‌های دل و جانش است. بن هنیه موقعیتی بدیع را شکل داده و تجربه‌ای منحصربه‌فرد را در برابر دوربین ایجاد کرده که سویه‌های عاطفی و روانی مختلفی دارد. این مستند که برداشت‌هایی را از امید، طغیان، خشونت، خواهری و… عرضه می‌کند، سوال‌هایی اساسی را درباره شالوده جوامع ما به بحث می‌گذارد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد
  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • معرفی دستاوردها و زندگی مشاهیر هدف مهم احداث باغ مشاهیر است
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت
  • سیاست‌های مشوق جمعیتی دولت در فرهنگ جوانی جمعیت اثرگذار است
  • افعی تهران، راسکولنیکُف و احساس منحصر به فرد بودن در جهان
  • (ویدئو) نظر جالب داریوش ارجمند درباره خلیج فارس
  • ببینید | نظر متفاوت داریوش ارجمند درباره خلیج فارس
  • نماینده مالک جدید در استقلال معرفی شد
  • برگزاری جشنواره مالک اشتر در چهارمحال و بختیاری