Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج؛ برخی بدعت‌ها در استان کهگیلویه و بویراحمد سدی در راه توسعه استان ایجاد کرده که موجب گردیده از قافله توسعه و عبور از محرومیت عقب بماند.

برای نمونه آن چه که در نشست شورای اداری استان از زبان مدیرکل راه و شهرسازی عنوان و اعلام شد خود از مشکلاتی است که استان را به سمت و سوی حاشیه برده و خدمت رسانی به مردم را کند می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکایت دستگاه‌ها از یکدیگر  و بلوکه کردن پول کارگران و کارمندان و بازنشستگان بی‌نوا یک دستگاه این روزها یکی از مشکلات جدی استان شده که باید یک بار برای همیشه به آن خاتمه داد.

دستگاه‌هایی که خود منشا بی‌نظمی در استان بوده‌اند و موجب شده‌ تا چنین وضعیتی ایجاد شود برای مثال برق بدهکاری نجومی به اداره آب و اداره آب به گاز و گاز به اداره برق و آموزش و پرورش به برق و آب و دیگری به دیگران بدهکاری‌های سنگین دارند که در طول همه سال‌ها به دلیل مماشات و سهل‌انگاری دستگاه‌ها و ضعف نیروهای حقوقی درون دستگاه‌ها روی هم جمع شده و اکنون استان را به بن‌بست کشانده است.

هر چند استاندار در نشست شورای اداری هشدار سفت و سختی به دستگاه‌ها برای رفع مشکلاتشان تنها در درون خود دستگاه اجرایی و استانداری داد اما باید رسیدگی به این مشکلات در جایی استارت خورده تا شاهد چنین بی‌نظمی‌هایی نباشیم.

مورد دیگر مربوط به معارضات عجیب و غریب در استان است که بنا به گفته مدیرکل راه و شهرسازی عده‌ای حتی معارض نوک قله دنا هم می‌شوند! و چنین رفتاهایی موجب شده تا انسداد در پروژه‌های عمرانی استان ایجاد شود و می‌بایست هم دستگاه دولتی و هم دستگاه قضایی با چنین اشخاص سودجو و منفعت‌طلبی برخورد لازم را داشته باشند.

به گزارش فارس؛ به همین دلایل است که استان با داشتن منابع و ذخایر عظیم و ثروت‌های خدادای همچنان یکی از استان‌های محروم کشور باقی مانده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش محرومیت کهگیلویه و بویراحمد توسعه دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۲۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروجی سد کوثر افزایش داده شد/مهار سیلابها توسط سد

به گزارش خبرنگار مهر، آرش مصلح ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: این سد توانست سیلاب را به بهترین نحو ممکن مدیریت و از بروز هرگونه خسارت به پایین دست جلو گیری کند.

وی بیان داشت: سد کوثر گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد تأمین کننده آب شرب و آشامیدنی ۲۰ شهر و دو هزار روستا بوده که ظرفیتی ۵۸۰ میلیون مترمکعبی دارد.

مصلح تصریح کرد: این سد به استان‌های فارس، خوزستان، بوشهر، هرمزگان و کهگیلویه و بویراحمد، آبرسانی می‌کند.

وی با بیان اینکه سد کوثر یک سد مهم و استراتژیک است، گفت: سد کوثر از ۱۴ فروردین ماه تاکنون سرریز کرده است.

کد خبر 6095102

دیگر خبرها

  • بارش باران همراه با تند باد و رعدو برق در کهگیلویه و بویراحمد
  • اشتغال، وام و کمک مالی بیشترین مطالبه ثبت شده مردم کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد
  • طراوت باران بهاری به طبیعت کهگیلویه و بویراحمد
  • دهدشت رکورددار میزان بارش‌ها
  • خروجی سد کوثر افزایش داده شد/مهار سیلابها توسط سد
  • اعلام میزان بارش های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
  • شاه کلید تولید و اقتصاد جامعه، کارگران هستند
  • انتصاب سرپرست شرکت گاز استان کهگیلویه و بویراحمد
  • مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود