Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعظم کریمی، مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: این دفتر از سال ۹۸ با برگزاری ۱۴ دوره ملی دانش افزایی به میزبانی استان های سراسر کشور اقدام به آموزش سه هزار مشاور ازدواج، خانواده و مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج این وزارت کرده است.

کریمی افزود: آموزش و مشاوره‌های ازدواج، از اولویت‌های اساسی برنامه‌ریزی پیشگیری از ناهنجاری‌های فردی و خانوادگی، مسائل نوپدید ارتباطاتی، کاهش میزان طلاق و افزایش رضایتمندی از زندگی زناشویی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: تحقیقات فراوانی نشان داده است که افرادی که در برنامه‌های آموزش پیش از ازدواج شرکت می‌کنند از رشد ارتباطی بهتر، تبادلات مخرب کمتر و حمایت بیشتری برخوردارند و آمار طلاق در بین آنها کمتر است. در واقع بسیاری از طلاق‌ها بدین دلیل رخ می‌دهد که زوجها شناخت، آگاهی و مهارت کافی برای شروع زندگی را نداشتند و آموزش و مشاوره لازم را در این ارتباط ندیده‌اند.

کریمی با اشاره به اهمیت و ضرورت مشاوره خاطر نشان کرد: در اسناد بالادستی کشور مانند بند ۱۰، «سیاست‌های کلی خانواده» ابلاغی مقام معظم رهبری، ماده ۸ «قانون تسهیل ازدواج جوانان» ، ماده ۱۰۲ «قانون برنامه ششم توسعه کشور» و قانون جوانی جمعیت و تعالی خانواده به انحای مختلف به جایگاه حساس و مهم مشاوره اشاره شده است.

وی عنوان کرد: با توجه به تغییرات اجتماعی جامعه کنونی و بروز مسائل و پدیده‌های نوپدیدی که کیان خانواده و موضوع ازدواج را به نشانه گرفته و باعث به تاخیر افتادن ازدواج و ایجاد مسائل و مشکلات متعدد و جدید در خانواده‌ها شده است، ارائه دانش و اطلاعات به روز و علمی برای مشاوران جهت مشاوره علمی و دقیق به خانواده‌ها و جوانان ضروری است.

کریمی اظهار کرد: از اینرو با توجه به این موضوع و ضرورت در اختیار دادن فرصت و عدالت آموزشی و اطلاعات موجود به این قشر از جامعه؛ دوره‌های دانش افزایی ویژه مدیران، روانشناسان و مشاوران در مراکز استان‌های مختلف و با مشارکت اکثر ذینفعان مرتبط در کل کشور برگزار شد، به گونه ای که امکان حضور مشاوران سایر دستگاهها نیز در این دوره ها فراهم بود.

وی تصریح کرد: ضرورت ازدواج آسان و بههنگام، وجود تعارضات خانوادگی، مسائل مرتبط با فرزندآوری در جامعه باعث شده که آحاد جامعه به نقش و اهمیت حیاتی مشاوران در کاهش و مواجهه عاقلانه و علمی با این مسائل اذعان داشته باشند و از مجریان و سازمان‌های مرتبط این توقع را دارند که در راستای تقویت مشاوران و دانش آفزایی آن ها بیش از پیش همت بگمارند.

کد خبر 5358601

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری قانون تسهیل ازدواج جوانان ازدواج آسان اعظم کریمی شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران هفته بسیج هلال احمر جمهوری اسلامی ایران قوه قضاییه بازگشایی مدارس پلیس راهور ناجا طرح زمستانه پلیس علیرضا زاکانی سازمان تامین اجتماعی ترافیک سامانه بارشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۲۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر پیشگیری از جرم دادگستری کل استان کردستان ظهر یکشنبه در حاشیه نخستین دوره از کارگاه آموزش حقوقی مشاوران املاک کردستان در سال‌جاری اظهار کرد: به همت این معاونت و اتحادیه مشاورین املاک استان، نخستین دوره از کارگاه‌های آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در استان در سال جاری با ارائه سرفصل‌های مهم و کاربردی مرتبط با معاملات برای ۸۲ نفر از مشاوران املاک شهر سنندج توسط اساتید مجرب تدریس شد.

حسن اصلانی هدف از برگزاری این دوره‌های آموزشی را ارتقا آگاهی‌های حقوقی، پیشگیری از تخلفات صنفی و کاهش ورودی پرونده به محاکم عنوان کرد و افزود: با توجه به نقش مشاوران املاک در پیشگیری از کلاهبرداری، انتقال مال غیر، فروش و پیش‌فروش ملک واحد به چند نفر و غیره این افراد باید دانش حقوقی لازم را در این زمینه داشته باشند.

وی تصریح کرد: در این دوره‌های آموزشی سرفصل‌هایی چون تعریف سند، انواع آن، آثار سند رسمی، شرایط صحت قرارداد، شناخت اموال منقول و غیرمنقول، وظایف دفاتر ثبت اسناد و املاک، نحوه تنظیم قرارداد و شروط معامله، آشنایی با جرم جعل و اسناد مجعول و راهکارهای پیشگیرانه جرایم مرتبط با اصناف تدریس می‌شود.

اصلانی افزود: این دوره آموزشی به مدت سه روز در محل سالن اجتماعات معاونت اجتماعی دادگستری استان برگزار و در پایان از شرکت‌کنندگان آزمون کتبی به عمل آمد که نهایتاً برای کسانی که نمره لازم را اخذ کنند پروانه تخصصی صادر می‌شود.

وی تاکید کرد: مشاورانی که موفق به شرکت در این دوره‌ها نشوند و یا نمره قبولی اخذ ننمایند، برای آنها پروانه تخصصی صادر نمی‌شود و قانوناً کسانی که پروانه تخصصی نداشته باشند پروانه کسب آنها غیرفعال می‌شود.

کد خبر 6091094

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • برگزاری همایش "پیاده روی خانوادگی " در بوستان جنگلی سرخه حصار
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • رویداد جامعه پرداز با هدف هم افزایی کنشگران حوزه زن، خانواده و فرزندآوری
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • دشمن در حال ترویج معضل بی هویتی در جامعه است