Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-07@04:22:49 GMT

گرانفروشی ایرلاین‌ها به سبک جدید!

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۵۲۸۷۱

کاهش قیمت بلیت هواپیما از ۲ تا ۳ درصد شروع می‌شود و تا ۳۳ درصد ادامه می‌یابد؛ هر ایرلاینی که گرانفروشی کند با برخورد وزارت راه و شهرسازی مواجه خواهد شد.

روز ۳۰ آبان خبر کاهش ۱۲ تا ۱۳ درصدی نرخ بلیت هواپیما ابلاغ شد و طبق مصوبه شورای عالی هواپیمایی باید از اول آذر تمامی ایرلاین‌ها اقدام به کاهش قیمت نرخ‌های خود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بررسی‌های صورت گرفته حاکی از آن است که با وجود آنکه تمامی مسئولان از جمله وزیر راه و شهرسازی و همچنین مسئولان بخش هوایی کشور خبر از کاهش قیمت بلیت هواپیما تا ۱۵ درصد را می‌دهند، در نرخ نامه جدید نه فقط قیمت‌ها در برخی از مسیر‌ها کاهش نیافته بلکه قیمت بسیاری از مسیر‌ها به بیش از یک میلیون تومان رسیده است.

طبق بررسی‌های صورت گرفته در حال حاضر سقف نرخ بلیت هواپیما در مسیر‌هایی از جمله تهران-مشهد حدود ۹۷۰ هزار تومان بود و یا مسیر تهران-تبریز حداکثر نرخ ۵۷۰ هزار تومان بود. در نرخ نامه جدیدی که ایرلاین‌ها اعلام کرده اند قیمت مسیر مشهد به ۹۸۲ هزار تومان و مسیر تهران-تبریز به ۸۵۱ هزار تومان رسیده است.

قیمت بلیت هوایی تا ۳۳ درصد کاهش می‌یابد
با توجه به آنکه روز گذشته دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی اعلام کرده بود که قیمت بلیت هواپیما از ۲ تا ۳۳ درصد در مسیر‌های مختلف کاهش یافته است، اما به نظر می‌رسد که بین ۲ تا ۳۳ درصد در مسیر‌های هوایی با افزایش قیمت مواجه شده اند.

مسعود اسعدی سامانی با بیان اینکه میانگین قیمت نرخ بلیت هواپیما از امروز اول آذر ماه بین ۱۲ تا ۱۳ درصد کاهش خواهد یافت، گفت: کاهش قیمت بلیت هواپیما از ۲ تا ۳ درصد شروع و تا ۳۳ درصد ادامه پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه ما دیگر کف قیمتی نداریم، افزود: نرخ‌ها شناور و سقف قیمتی تعیین شده و متناسب با ایام و پیک‌های ساعتی قیمت‌ها تغییر خواهند کرد.

اسعدی سامانی با بیان اینکه مردم می‌توانند در اواسط هفته بلیتی با قیمت حدود ۵۶۶ هزار و ۸۰۰ تومان تا ۹۰۰ هزار تومان خریداری کنند، اضافه کرد: ارزان‌ترین نرخ بلیت ما ۵۶۶ هزار و ۸۰۰ تومان مربوط به مسیر تهران_اراک است و گران‌ترین مسیر خطوط پروازی تهران_چابهار است.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه شرکت‌های هواپیمایی در قبال این کاهش قیمت قول مساعدی از وزیر راه و شهرسازی گرفته‌اند که بتوانند تسهیلات و اعتباراتی به ایرلاین‌ها پرداخت کنند، بیان کرد: این کاهش قیمتی از امروز اعمال خواهد شد و ممکن است ایرلاین‌ها طی یکی دو روز آینده برای بارگذاری قیمت‌ها در ایرلاین‌های خود با مشکلاتی مواجه شوند که پس از گذشت یکی دو روز این قیمت‌ها تغییر خواهد کرد.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه قیمت بلیت مسیر تهران_اهواز نیز ۱۵ درصد کاهش پیدا کرده است، اظهار کرد: قیمت مسیر تهران_شیراز هم کاهش بسیاری پیدا کرده و امیدواریم در آینده‌ای نزدیک ما شاهد بهبود وضعیت ایرلاین‌ها باشیم.

با گرانفروشی ایرلاین‌ها برخورد خواهد شد
وزیر راه و شهرسازی که از کاهش ۱۵ درصدی نرخ بلیت هواپیما خبر داده است، گفت: با گرانی فروشی ایرلاین‌ها برخورد قاطعی خواهیم کرد. با شیوع ویروس کرونا ایرلاین‌ها مکلف به پذیرش مسافر با ۶۰ درصد ظرفیت خود بودند و قبل از آغاز دولت سیزدهم نیز قیمت بلیت هواپیما افزایش یافته بود که اعلام کردند این افزایش قیمت بر اساس رشد سالانه قیمت‌ها بوده است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: هیچ ایرلاینی حق ندارد بلیت را گران‌تر از نرخ‌های شهریورماه بفروشد و هر ایرلاینی که گران‌فروشی کند با برخورد ما مواجه خواهد شد.

اما بررسی‌های صورت گرفته در همین نرخ نامه جدید برخلاف صحبت‌های مسئولان هوایی کشور است و با توجه به آنکه بسیاری از مردم و مسافران تصور می‌کنند که از امروز می‌توانند بلیت ارزان تری بخرند، اما به نظر می‌رسد شیوه جدیدی از گران فروشی را ایرلاین‌ها با این وضعیت رقم زده‌اند.

/باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: گرانفروشی ایرلاین‌ها ، سبک جدید ، وزارت راه و شهرسازی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000PkM

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: گرانفروشی ایرلاین ها سبک جدید وزارت راه و شهرسازی شرکت های هواپیمایی قیمت بلیت هواپیما نرخ بلیت هواپیما بلیت هواپیما راه و شهرسازی هزار تومان مسیر تهران ایرلاین ها تا ۳۳ درصد کاهش قیمت خواهد شد مسیر ها قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۲۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قیمت نفت صعودی شد
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • پیش‌بینی تورم جهانی بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • طلای جهانی پس رفت
  • قیمت طلا به کف رسید؟