Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- استراتژی شرکت توسعه معادن و فلزات در غرب کشور، توسعه معدن و صنایع معدنی منطقه از فولاد تا سایر مواد معدنی مانند مس، طلا و محدوده های پلی متال و… است. یکی از استان‌های غربی کشور، استان اردبیل است که برنامه “ومعادن” انجام اکتشاف در سطح وسیع است؛ بر این اساس انجام شناسایی، پی جویی، اکتشاف تفصیلی، پیدا کردن محدوده های معدنی، عملیات معدنکاری و تامین خوراک کارخانه های مورد نیاز را در برنامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط عمومی «ومعادن»، امیرحسین نادری مدیرعامل هلدینگ توسعه سرمایه گذاری معادن و فلزات در جلسه امضای تفاهمنامه سرمایه گذاری در استان اردبیل، گفت: سرمایه گذاری در غرب کشور و مخصوصا استان اردبیل حرکت بزرگی است که به توسعه و آبادانی کشور کمک بسیاری می‌کند.

مدیرعامل هلدینگ توسعه سرمایه گذاری معادن و فلزات در ادامه افزود: یکی از استراتژی های شرکت توسعه معادن و فلزات در غرب کشور، توسعه معدن و صنایع معدنی منطقه از فولاد تا سایر مواد معدنی مانند مس، طلا محدوده های پلی متال و … است. یکی از استان‌های غربی کشور، استان اردبیل است که برنامه “ومعادن” در آن جا انجام اکتشاف در سطح وسیع است که به صورت پهنه‌های معدنی در اختیار ما قراره گرفته است؛ یعنی از شناسایی، پی جویی، اکتشاف تفصیلی، پیدا کردن محدوده های معدنی، عملیات معدنکاری و تامین خوراک کارخانه های مورد نیاز را در برنامه دارد. در واقع برنامه اصلی ما کشف محدوده های جدید و پتانسیل یابی منطقه خواهد بود.

نادری خاطرنشان ساخت: پهنه های اکتشافی در استان اردبیل به منظور اکتشاف و سرمایه گذاری در اختیار هلدینگ توسعه معادن و فلزات قرار داده شده است و «ومعادن» با سرمایه گذاری در این زمینه، اکتشاف را انجام می دهد و اگر به محدوده مورد نظر رسید، کار تا پیدا کردن ماده معدنی و عملیات معدنکاری ادامه می یابد. هدف ما علاوه بر کشف معدن سنگ آهن برای تامین خوراک کارخانه های فولادی و احداث یک واحد احیا در استان ورود در زمینه سایر عناصر فلزی و پلی متال، مس و طلا در منطقه خواهد بود.

نادری ضمن قدردانی از استاندار اردبیل برای حمایت از سرمایه گذاری در این منطقه، تصریح کرد: هلدینگ سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات به عنوان سرمایه گذار در این زمینه سعی می‌کند همگام با استانداری در منطقه، کمک کند تا با تامین منابع، شرایط زندگی برای مردم عزیز کشورمان بهتر شود.

مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات اظهار داشت: در حال حاضر هشت معدن سنگ آهن در منطقه کردستان و همدان داریم که متناسب با پتانسیلی که وجود دارد، در حال استخراج مطابق طرح جامع هستیم تا همه مناطق غرب کشور با هم ارتباط صنعتی خوبی داشته باشند؛ اما متاسفانه زیرساخت‌های منطقه در حوزه آب، برق، ریل و… بسیار ضعیف است و باید کمک کنیم زیرساخت‌ها مهیا شود تا تنها نگرانی سرمایه‌گذار، راه اندازی چرخه تولید باشد.

سید حامد عاملی استاندار اردبیل در ادامه جلسه امضای تفاهنامه، بیان کرد: بخش معدن یکی از سرمایه های کشور است که متاسفانه تا به امروز فعالیت شاخص و برجسته ای در این بخش اتفاق نیافتاده است و نتایجی که می بینیم بیشتر محصول کارهای سطحی و روبنایی است.

استاندار اردبیل خاطرنشان ساخت: باید به بخش معدن به چشم یک ثروت ملی نگاه شود، لذا باید سرمایه گذاری بسیاری در این بخش انجام شود. بخش معدن واقعا یک فرصت بزرگی است که باید بتوانیم از این بخش در مسیر تولید ثروت برای کشور و مردم عزیزمان ایران استفاده کنیم. منطقه ای هم که قرار است فعالیت اکتشافی روی آن انجام شود، به لحاظ ذخایر، مناطق امیدبخشی است.

عاملی تصریح کرد: برای اکتشاف پهنه های مورد نظر نیاز به یک مجموعه قوی است که پای کار بایستد. قطعا مجموعه های دولتی انگیزه کافی برای سرمایه گذاری در این مناطق را ندارند اما بخش خصوصی می تواند وارد کار شود و این انگیزه و ظرفیت در شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات وجود دارد.

وی در پایان مطرح کرد: اگر از ظرفیت‌های استان به درستی استفاده شود، خدمت بزرگی به مردم و کشور می‌شود. ما در استانداری نیز با تمام ظرفیت و امکانات، آماده هر نوع همکاری هستیم و تمام قد پای این کار و در کنار هلدینگ «ومعادن» به عنوان سرمایه‌گذار هستیم.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: توسعه معادن و فلزات معادن و فلزات سرمایه گذاری استان اردبیل غرب کشور بخش معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۳۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن خجسته مهر معاون وزیر نفت و رئیس شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: ماموریت شرکت ملی نفت ایران تولید نفت و گاز و صادرات آن و ایجاد ثروت برای کشور است. برای اینکه این تولید محقق بشود و نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در صنایع بالادستی جزو کار‌های زیر بنایی کشور است که مفتخر به انجام آن هستیم. سابق بر این فقط شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند طرف دوم قرارداد وزارت نفت شوند، اما با پیشنهاد وزیر محترم نفت حالا بخش خصوصی نیز می‌تواند به عنوان طرف دوم شناخته شده و در توسعه میادین ما سرمایه گذاری کند.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با لطف خداوند و همکاری بخش خصوصی موفق شده ایم که جهش دوم سرمایه گذاری با کمک پتروشیمی‌ها را رقم بزنیم و طی این تفاهم‌ها با سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری ۱۳۰ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور افزوده می‌شود. اگر پتروشیمی بخواد زنجیره تامین خود را تکمیل کند و ظرفیت ۳۰ میلیون تنی که در برنامه هفتم پیش بینی سده است که به تولید خود بیافزاید نیاز به خوراک بیشتری دارد و با این قرار داد می‌توانیم بخشی از آن را تامین کنیم. چه انگیزه‌ای بالاتر از اینکه پتروشیمی‌هایی که نیازمند خوراک هستند خود در بخش توسعه تولید خوراک سرمایه گذاری کنند.

وی تاکید کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید گفت که عمده صاحبان پتروشیمی‌ها و بانک‌ها مردم هستند که سهام این شرکت‌ها را در اختیار دارند و ما با وارد کردن بانک‌ها و پتروشیمی به سرمایه گذاری در  صنعت نفت و گاز در جهت تحقق شعار سال برآمده ایم

خجسته مهر گفت: در ۲.۵ سال دولت سیزدهم سالی بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام شده است و این نزدیک به ۴ برابر دولت قبل است و از ۱۵ میلیارد دلار قراردادی که امضا شده است بخش عمده آن از طریق بخش خصوصی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • دریادار سیاری: دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • کارگران پیشروان میدانی تولید ثروت هستند
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز