Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در روزهای اخیر عابران میدان فردوسی تهران شاهد تجمع و صفوف مردم بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در مقابل صرافی‌ها هستند؛ آن هم در روزهایی که هشدار پیک ششم کرونایی داده می‌شود.

علت اصلی ایجاد این صفوف، رانتی است که در دلار سهمیه‌ای و مابه التفاوت نرخ صرافی‌ها با نرخ بازار آزاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر به هر کارت ملی ۲۲۰۰ دلار سهمیه سالانه داده می‌شود که متقاضی می‌تواند تا سقف مذکور، دلار با نرخ صرافی‌ها خریداری کند.

بررسی‌های میدانی خبرنگار مهر حاکی است برخی خریداران این ارز سهمیه‌ای که نرخ امروز آن برای فروش ۲۶ هزار ۹۰۰ تومان بود، ارزهای دریافتی را با هدف نگهداری آن برای فروش در شب عید که معمولاً شاهد افزایش قیمت ارز می‌شود، خریداری می‌کنند.

همچنین عده‌ای نیز برای سفرهای خارجی و نیز تأمین ارز فرزندان دانشجوی خود اقدام به تهیه ارز سهمیه‌ای می‌کنند.

اما بخش مهمی از خریداران، برای استفاده از مابه التفاوت ارز صرافی با ارز بازار، در صفوف صرافی‌های ایستاده‌اند. حتی شواهد حاکی از رواج شدید کارت ملی اجاره‌ای است.

در روزهای گذشته که نرخ ارز به بالای ۲۸ هزار تومان در بازار رسیده بود، اجاره کارت ملی ۴۰۰ هزار تومان بود اما امروز که نرخ بازاری دلار کمتر از ۲۸ هزار تومان است، اجاره کارت ملی به کمتر از ۳۰۰ هزار تومان افت کرده است.

در حال حاضر صرافی‌ها دلار را ۲۶ هزار و ۹۰۰ تومان می‌فروشند ولی در بازار آزاد ارز با قیمت ۲۷ هزار و ۹۰۰ تومان از آنها خریداری می‌شود که با احتساب ۲۲۰۰ دلار، خریداران ۵۹ میلیون و ۱۸۰ هزار تومان ارز سهمیه‌ای خریداری می‌کنند.

اما اگر آن را در بازار آزاد به فروش برسانند، ۶۱ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان درآمد خواهند داشت که سود آن ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

دلالان در حالی در میدان فردوسی اقدام به خرید ارز با نرخ ۲۷ هزار و ۹۰۰ تومان می‌کنند که در حال حاضر در سبزه میدان قیمت دلار ۲۸ هزار و ۴۶۰ تومان است.

بنابراین سودی که دلالان از محل مابه التفاوت نرخ دلاری که از مردمی که در صف صرافی‌های می‌ایستند، با نرخ دلار سبزه میدان می‌برند، ۱ میلیون و ۲۱۰ هزار تومان است.

کد خبر 5358686 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: قیمت دلار دلار نرخ ارز صرافی بانکی صرافی قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی گمرک ایران تجارت خارجی وزارت صنعت معدن و تجارت لایحه بودجه 1401 نهضت ملی مسکن مرکز مدیریت راه های کشور وزارت امور اقتصادی و دارایی شرکت هواپیمایی ماهان دلار 4200 تومانی مهرداد جمال ارونقی بانک مرکزی ایران قیمت سکه بهار آزادی ارز سهمیه ای هزار تومان ۹۰۰ تومان کارت ملی صرافی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۳۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلار باز هم نزولی شد

شواهد ناشن دهنده کاهش قیمت ارز در بازار غیر رسمی است.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ بر اساس بازدید میدانی خبرنگار بازارنیوز، قیمت ارز بازار غیررسمی(آزاد) نسبت به پیش از تعطیلی‌ اخیر، کاهشی شده است.

بنا بر این گزارش میدانی، دلار  تا ساعت 14 امروز(یکشنبه 16 اردیبهشت)، در بازار 60 هزار و 500 تومان قیمت خورده که البته خرید و فروش چندانی در بازار رخ نمی‌دهد و دلار با قیمت های پایین‌تر هم خریدار ندارد.

گفتنی است؛ اقدامات بانک مرکزی در کنترل بازار آزاد، منجر به کاهش نرخ ارز در این بازار شده است.

پایان پیام//

برچسب ها: ارز ، قیمت ارز ، نرخ ارز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAA

دیگر خبرها

  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز/ قیمت‌ها ریزشی شد
  • دلار باز هم نزولی شد
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان