Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: غربی ها شعارهای حقوق بشری سر می دهند تا به کشورهایی که مخالفشان هستند به وسیله رسانه فشاور وارد کنند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا غلامزاده کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو، در خصوص ادعای دفاع از حقوق بشر غربی‌ها و به خصوص لندن و واشنگتن و در عین حال میزبانی از شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال که وابستگی آن حکومت سعودی با سابقه ای غیرقابل انکار در نقض فاحش حقوق بشر، اظهار داشت: آن دادگاه های برگزار شده را نباید دادگاه خواند، چرا که اساسا دادگاه های نمادینی هستند که هیچ اعتبار حقوقی و رسمی ندارند و صرفاً برای اینکه علیه ایران جو سازی کنند آنها را علم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: رسانه همیشه ابزاری برای قدرت و منافع سیاستمداران و کشورها به خصوص در سطح بین المللی بوده که از این ابزار برای فشار به رقبا یا مخالفین استفاده می کنند و همین موضوع برای حقوق بشر مضاعف می شود.

غلامزاده تصریح کرد: غربی ها شعارهای حقوق بشری سر می دهند تا به کشورهایی که مخالفشان هستند فشاور وارد کنند و ما این موضوع را در رسانه، شورای حقوق بشر سازمان ملل، موضع‌گیری‌های مجمع عمومی آن سازمان و در عملکرد کشورها شاهد هستیم.

این کارشناس مسائل بین الملل افزود: آمریکا کارنامه حقوق بشری افتضاحی دارد و برای کسانی که به این موضوع آگاه هستند مضحک است که آمریکا درباره موضوع دفاع از حقوق بشر صحبت کند.

وی ادامه داد: موضوع قتل جورج فلوید یک نمونه مختصری ازکارنامه آمریکا است، تاریخچه سیاه پوستان،بومیان آمریکا، تبعیض نژادی، تبعیض اجتماعی و اقتصادی که تضاد گسترده حقوق بشر آمریکا را نشان می دهد.

غلامزاده بیان کرد: منتها آنها با ابزار رسانه خودنمایی کرده، شرایط خود را کتمان و وضعیت دیگران را بزرگنمایی می کنند.

این کارشناس مسائل بین الملل گفت: قدرت رسانه میتواند کاری کند که اگر شما کار خوبی هم انجام دهید به عنوان کاری ناشایست معرفی شود و به همین دلیل است که آنها از ابزار قدرتمند رسانه به سود خود بهره می برند.

وی با بیان اینکه انگلیسی ها در سال ۱۶۱۹ سیاه پوستان را برای بردگی و کارگری به آمریکا بردند، بیان کرد: زمانیکه قانون اساسی آمریکا را می نوشتند سیاه پوستان را سه پنجم انسان به حساب می آوردند یعنی هر پنج نفر از بردگان و سیاه پوستان را سه نفر بشمار می آوردند و هریک از آنها را یک انسان کامل به حساب نمی آوردند.

غلامزاده افزود: بنابراین آنها با یک همچون کارنامه‌ای تلاش می کنند از ابزار رسانه علیه کسانی که میخواهند مستقل باشند و در مقابل آنها بایستند استفاده کرده و جوسازی کنند.

این کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به وابستگی شبکه ایران اینترنشنال به حکومت سعودی گفت: عربستان عملاً به عنوان قلک در این موضوع کارمی‌کندچون در ماجرای خاشقچی دیدیم که یک منتقد راچگونه سلاخی کردند و هیچ چیزی دربار این موضوع منتشر نشد.

وی تصریح کرد: دیدیم که گزارش حقوق بشر سازمان ملل عربستان را در صدر لیست کودکشی به دلیل جنگ یمن قرار داد ولی ریاض با پرداخت رشوه اسم خود را از لیست خارج کرد. در واقع به این دلیل که عربستان میداند وضعیت بدی دارد حاضربه باج دادن به کشورهایی چون انگلیس و آمریکا است و آنها هم می توانند به عنوان قلک از ریاض استفاده کنند.

غلامزاده ادامه داد: عربستان با ایران مخالفت است و می‌خواهد از ایران انتقام بگیرد چون ایران قدرتمند شده است و همین منجر شده که به آمریکا و انگلیس پناه ببرد و به آنها باج دهد. در واقع انگلیس ازشکاف بین ایران و عربستان سواستفاده می کند.

این کارشناس مسائل بین الملل گفت: در حقیقت چه در حوزه سیاست خارجی و موضوعاتی چون جنگ یمن، چه در حوزه اجتماعی و تحولات فرهنگی و چه در حوزه فناوری، نمی توان عربستان را به عنوان یک بازیگر جدی قملداد کرد، چرا که این دانش ها و اتفاقات برای عربستان بومی نیست و مصنوعی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیاسی حقوق بشر سازمان ملل کارشناس مسائل بین الملل سیاه پوستان حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۴۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه گفت: خلیج فارس به عنوان شاهراه استراتژیک و منطقه‌ای ژئوپلتیک است و آمریکا تلاش دارد تا منطقه را در اختیار بگیرد و طبیعتاً چنین ادعایی با واکنش جمهوری اسلامی ایران مواجه می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌ نشست تخصصی "خلیج فارس، اقتدار ملی، حُسن همجواری" امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت‌ماه) با حضور حسن عبدلیان‌پور؛ رئیس مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضاییه، اساتید دانشگاه و جمعی از کارشناسان این حوزه برگزار شد.

حسن عبدلیان‌پور در ابتدای این نشست با بیان اینکه کارهای علمی زیادی برای نام بزرگ خلیج فارس در مرکز وکلا انجام شده است، گفت: آنچه باعث شده است توجهات به منطقه خلیج فارس افزایش پیدا کند اقدامات کشورمان مبنی بر پایان دادن به هژمونی آمریکا در منطقه است.

وی ادامه داد: خلیج فارس مظهر نقش مؤثر ایران در ثبات و امنیت منطقه است و آنچه سبب افزایش توجهات به خلیج فارس در دهه‌های اخیر شده، اقدام جمهوری اسلامی ایران مبنی بر پایان دادن به هژمونی آمریکا در منطقه بوده است.

سخنگوی قوه قضاییه خبر داد: صدور سند برای جزایر 3گانه خلیج فارس

عبدلیان‌پور با بیان اینکه روز دهم اردیبهشت سالروز اخراج پرتغالی‌ها از تنگه هرمز و خلیج‌ فارس است و در تقویم به نام روز خلیج فارس نامگذاری شده؛ گفت: خلیج فارس از شمال با ایران، از غرب با کویت و عراق و از جنوب با عربستان، بحرین، قطر و امارات همسایه است؛ وسعت این پهنه آبی 240 هزار کیلومتر است و توسط تنگه هرمز به دریای عمان و از طریق آن به دریا‌های آزاد راه دارد.

وی ادامه داد: اهمیت خلیج فارس به دیروز و امروز نیست و ریشه در تاریخی به درازای قرن‌ها و سده‌ها دارد، اما آنچه سبب شد تا این پهنه آبی بیش از هر زمانی اهمیت یابد، پیروزی انقلاب اسلامی است که سبب خاتمه یافتن هژمونی آمریکا در منطقه شد.

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که امنیت خلیج فارس مربوط به حوزه داخلی منطقه است و ربطی به کشور‌های بیگانه ندارد و قرار نیست بازیگران خارجی در تأمین امنیت آن نقش داشته باشند.

وی ادامه داد: خلیج فارس به عنوان شاهراه استراتژیک و منطقه‌ای ژئوپلتیک است؛ آمریکا تلاش دارد تا منطقه را در اختیار بگیرد و طبیعتاً چنین ادعایی با واکنش جمهوری اسلامی ایران مواجه می‌شود؛ ایران معتقد است که امنیت منطقه خلیج فارس، مربوط به کشور‌های حوزه و پیرامون خلیج فارس و نه مربوط به آمریکاست.

عبدلیان‌پور به جعل نام خلیج فارس از سوی برخی کشورها اشاره کرد و گفت: وجود سند‌های متعدد مبنی بر هویت فارسی خلیج فارس گواه بر کذب این ادعا است. کشور‌های حاشیه خلیج فارس از طریق جعل نام خلیج فارس به دنبال تبلیغاتی و روانی هستند همه آنها می‌دانند که نام خلیج فارس، همین خلیج فارس است، اما در چارچوب اعمال فشار سیاسی و روانی بر جمهوری اسلامی ایران، به این مسأله دامن می‌زنند.

وی گفت: خلیج فارس برای ما یک مسأله استراتژیک و دائمی است و هیچکس هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر بدهد.

عبدلیان‌پور افزود: خلیج فارس، خلیج همیشه فارس بوده و خواهد بود و هیچ عاملی نمی‌تواند نام و موقعیت ژئوپلتیک این خلیج را عوض کند؛ امنیت این منطقه به هیچ وجه به دست بازیگران خارجی نخواهد افتاد. اگر امنیت و ثباتی در منطقه خلیج فارس است، با نام جمهوری اسلامی ایران گره خورده است؛ جمهوری اسلامی ایران می‌تواند با کمک کشور‌های منطقه می‌تواند ثبات و امنیت منطقه را به خوبی تأمین کند.

رئیس مرکز وکلا گفت: همه می‌دانیم جعل نام خلیج فارس از موضوعات سیاسی است و مجموعه وکلا و حقوقدانان  همواره به عنوان کنش‌گران فعال عرصه مسایل بین‌الملل در این خصوص موضع‌گیری کرده‌اند.

وی در ادامه به جنبش‌های دانشجویی در حمایت از مردم غزه اشاره کرد و گفت: در سال 1393رهبر انقلاب در نامه‌ای به جوانان اروپایی و آمریکایی نوشتند و اشاره کردند که من از شما جوانان می خواهم اجازه ندهید با چهره‌پردازی موهن و سخیف بین شما و واقعیت سدی ایجاد کنند.

عبدلیان‌پور گفت: خیزشی که ایجاد شده است مصداق صحبت‌های رهبر انقلاب است. ایشان اشاره کردند که این قضیه ظلم هفتاد ساله حتماً مردم آمریکا را به واکنش شدید وادار خواهد کرد و حتماً جنبش‌های دانشجویی به میدان خواهند آمد.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه گفت: در نظرسنجی صورت گرفته در آمریکا 52 درصد از مردم آن اعلام کردند که یک دولت در فلسطین می‌تواند باشد و آن دولت فلسطین است، ما نیز به عنوان جامعه وکلا از این حق پایمال شده مردم فلسطین دفاع و حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترس سران رژیم صهیونیستی از حکم دادگاه لاهه بالا گرفت
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • تلاش لابی‌های صهیونیستی درباره حکم دادگاه لاهه
  • تحلیل عباس عبدی از اعتراضات دانشجویی در آمریکا: از این تنور نانی برای اصولگرایان محترم پخته نمی‌شود، بهتر است فکر دیگری کنند
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • کاخ سفید: بلینکن برای برقراری آتش‌بس ۶ هفته‌ای در غزه تلاش می‌کند
  • مداخله جویی کاخ سفید درباره خواننده رپ ایرانی
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟