Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، ناصر امانی در صحن امروز شورای شهر تهران در تذکری درباره آلودگی هوا  اظهارداشت:  تذکرم برای دفاع از جایگاه و حیثیت شورای شهر است.  ما به عنوان نمایندگان مردم وظیفه داریم که در ارتباط با مشکلاتی که مردم گرفتار آن هستند،اگر راهکار کوتاه مدت پیدا نمی‌کنیم صحبت کرده و توجه مسئولان مربوطه را به آن جلب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی از رسانه‌هایی که تا مرداد هشت سال مدیریت کشور را در دست داشتند و برای آلودگی هوای تهران هیچ کاری نکرده و فقط حرف زدند، مطالبی منتشر کردند. جالب است قانون هوای پاک دقیقا در 18 مرداد سال 96 ابلاغ شده؛ یعنی در آغاز دوره دوم دولت قبل و آغاز دوره مدیریت پنجم شهر تهران. 

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: چهار سال مدیریت شهری در محدوده اختیارات خود مسئول بوده و هشت سال دو دولت قبلی. در رابطه با اجرای این قانون همه وزارت خانه ها مسئولیت دارند. در قانون هوای پاک مشخص است وزارت خانه‌ها چه مسئولیتی دارند و مسئولیت هماهنگی و نظارت هم به عهده سازمان محیط زیست گذاشته شده است. یکی از روزنامه‌ها نوشته آلودگی هوا در محرمانگی شورای ششم؛ یعنی ما را متهم کردند که در رابطه با آلودگی هوای تهران در پشت صحنه و اتاق‌های در بسته صحبت می کنیم و جرأت نمی‌کنیم در صحن علنی و در مقابل رسانه‌ها صحبت کنیم، این اشتباه است. 

امانی اضافه کرد: شما باید پاسخگوی وظایف مصرح قانونی که هشت سال اجرا نکردید باشید. این شورا سه ماه است که کارش را شروع کرده و در این سه ماه حتما مسئولیت داشته و باید پاسخگو باشیم؛ ما به عنوان شورا و شهرداری مسئولیم. امروز تردد و تنفس مردم دچار اختلال است؛ یعنی دچار ترافیک هستیم و مردم برای ترددشان دچار مشکل هستند و همزمان شاخص آلودگی هوا در تهران 146 است و در حال نزدیک شدن به وضعیت هشدار هستیم. ما در مقابل این اتفاق مسوولیم و حداقل وظایفی که بر عهده شهرداری است را به خودمان یادآوری می‌کنیم.

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: علیرضا زاکانی یکی از  معاونان گذشته خود را یعنی آقای مناف هاشمی  را به عنوان مشاور در بحث هوای پاک حکم زدند.  دو ماه از حکم ایشان می‌گذرد، ایشان باید بیاید و بگوید که چه کاری کرده است. ایشان گفتند بحث مربوط به آلودگی هوا بین معاونت‌های مختلف است و درست هم می‌گویند؛ معاونت حمل و نقل و ترافیک،  خدمات شهری و محیط‌زیست، فنی عمرانی و امور مناطق درگیر آن هستند. 

وی اضافه کرد: اگر جلسه‌ای در حوزه حمل و نقل ترافیک، معاینه فنی خودروها، ستاد کنترل آلودگی هوا، مترو و اتوبوس‌رانی گذاشته شده، بگویند. همین امروز هم که در شهر راه می‌رویم می‌بینیم برخی از خودروهای شهرداری خودشان عامل آلودگی هوا هستند. اتوبوس هایی که از رده خارج هستند  و سیستم حمل و نقل ناچار است از آن‌ها استفاده کند و اگر استفاده نکند تعداد همین 2200 دستگاه هم کمتر شده و فشار بیشتری به مردم می‌آید. 

امانی گفت: قبول داریم و می‌دانیم در کوتاه مدت نمی‌شود کاری کرد و بهبود شرایط نیاز به کارهای دراز مدت دارد، ما وارث کارهای انجام نشده گذشتگان هستیم. مردم و مسئولان بدانند با گذاشتن جلسه و این که بگوییم فلان ستاد یا شورا تشکیل شود مشکل آلودگی هوای تهران حل نمی‌شود. عمده آلودگی هوا ناشی از ترافیک است و کارکنان حمل و نقل هم می‌گویند دلایل عمده آلودگی هوا ناشی از وسایل نقلیه متحرک در شهر تهران است. 

این عضو شورا اضافه کرد: چهار میلیون موتورسیکلت در شهر تهران داریم که 90 درصدشان آلودگی تولید می‌کنند منهای تاکسی‌ها و  اتوبوس‌های فرسوده و صد هزار دستگاه کامیون که شبانه 70 تا 80 درصدشان در تهران تردد می‌کنند. جلسه‌ای بگذارند،هشداری داده و نصیحتی کنند تا مردم بدانند ما در قبال مشکلاتی که دارند، بی‌تفاوت نیستیم. امانی گفت: آلودگی هوا در پستوی محرمانگی ما نیست و آلودگی هوا در ذهن و قلب ما است اما کار بلند مدت نیاز دارد و کار بلند مدت هم دست دولت است و شهرداری در مجموعه وظایفش باید کار کند. به نظرم بهتر بود امروز معاونت حمل و نقل دعوت می‌شد یک گزارش درباره علت آلودگی می‌داد، مشکل کجاست، آیا می شود کار کوتاه مدت کرد یا نمی‌شود و اگر کار دراز مدت بکنیم باید چه کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ناصر امانی عضو شورای شهر تهران آلودگی هوا آلودگی هوا شهر تهران شورای شهر حمل و نقل هوای پاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۴۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از آبرسانی به ۹۰ روستای استان خبر داد و گفت: این اقدام با کار جهادی و مشترک دولت و بسیج سازندگی به سرانجام رسید. - اخبار استانها -

سیدعلی احمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: آبرسانی به 90 روستای کهگیلویه و بویراحمد در مدت زمان کمتر از دو سال با کار جهادی و مشترک دولت و بسیج سازندگی کلنگ‌زنی، اجرا، تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم در حوزه راهسازی به‌ویژه احداث و اصلاح راه‌های روستایی اقدامات چشمگیری شده است، عنوان کرد: در گذشته بسیاری از روستاهای استان با اولین بارش برای چندین ماه ارتباط آن‌ها با مرکز شهرستان و استان قطع می‌شد، ولی در این دولت مشکلات به حداقل ممکن رسیده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: با پیگیری‌های انجام شده مسئولان استانی و همچنین با نگاه ویژه دولت و مجموعه وزارت راه و شهرسازی به مناطق روستایی و کمتربرخوردار، پروژه‌های راه روستایی زیادی در استان اجرا و به سرانجام رسیده است تا جایی که روستاهایی در شهرستان مارگون  بویژه بخش زیلایی شامل سادات، پوله، موشمی و مورد زرد هم اکنون مشکلات آنها به حداقل رسیده است. همچنین در زمینه روکش آسفالت جاده‌های اصلی، فرعی و روستایی نیز کارهای بزرگی انجام شده که به نوعی رضایت نسبی مردم را به همراه داشته است. برای جاده دشت‌روم_سرفاریاب معروف به باغچه سادات که از منطقه سادات امامزاده علی(ع) می‌گذرد اعتبارات در نظر گرفتیم و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

وی همچنین از ابلاغ 14 هزار میلیارد اعتبارات تخصیصی از سفر دوم رئیس‌جمهور خبر داد و افزود: واقعیت امر در تمامی استان‌ها تخصیص‌های سفر دوم رئیس‌جمهور شروع شده و پول زیادی به استان سرازیر خواهد شد و تمام وعده‌هایی که به مردم دادیم را دوباره آغاز می‌کنیم، مردم تصور نکنند که به آن‌ها تعهد و قول داده‌ایم و آن را ر‌ها کردیم، بلکه منتظر تخصیصات ریالی بودیم و ان‌شاء‌الله این قول‌ها به سرانجام می‌رسند. پیش‌بینی می‌کنیم به زودی در چند شاخص از محرومیت جاده‌های روستایی خارج می‌شویم و این در این دولت انجام می‌شود.

احمدزاده با اشاره به اینکه در بسیاری از روستا‌ها تنش آب آشامیدنی داریم، ادامه داد: با بودجه 14 هزار میلیاردی بسیاری از تنش‌ها مرتفع و برداشته می‌شود و البته بیش از 400 میلیارد تومان تعهد دولت برای تأمین آب شرب است. بسیاری از مناطق شهر یاسوج کمبود آب آشامیدنی داشت که بخش زیادی از مشکلات بخش فرسوده شهر بازسازی و لوله‌گذاری شد و بخش دیگر در حال اجرا بوده و در واقع پروژه‌های نیمه‌تمام شهر گچساران و دهدشت که ر‌ها شده بود دوباره از سرگرفته خواهد شد و دولت همه‌ این پروژه‌های مهم را دیده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • تهران از ابتدای امسال چند روز هوای پاک داشته است؟
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق