Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علیرضا قراگوزلو مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ظرفیت این دو واحد پرورش بلدرچین در شهرستان‌های فامنین و رزن جمعا ۵۵ هزار قطعه بوده و روزانه دارای دو تن تولید تخم مولد (مادر) هستند.

او ظرفیت واحد پرورش بلدرچین شهرستان رزن را ۳۰هزار قطعه و شهرستان فامنین را ۲۵هزار قطعه برشمرد و افزود: این واحد‌ها به صورت دوره‌ای دارای تولید گوشت بوده و در هر دوره جمعا ۱۰ تن تولید گوشت بلدرچین دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان  تصریح کرد: در هر دوره واحد پرورش بلدرچین شهرستان رزن دارای ۷.۵ تن و واحد شهرستان فامنین سه تن تولید گوشت بلدرچین است.

قراگوزلو با بیان اینکه پروتئین موجود در گوشت بلدرچین از پروتئین موجود در گوشت پرندگان دیگر ۵ تا ۱۰ درصد بیشتر است، تاکید کرد: گوشت بلدرچین منبع خوبی از روی، آهن، ویتامین B ۶، تیامین، نیاسین، مس، فسفر، ریبوفلاوین و سلنیوم، سرشار از امگا ۳، غنی از ویتامین‌های A، B، C آهن و اسید‌های آمینه ضروری و میکرو المان‌ها و فاقد کلسترول مضر به حساب می‌آید.

گوشت پرنده بلدرچین از جمله منابع پروتئینی است که آرام آرام جای خود را در سفره‌های ایرانی باز می‌کند و ویژگی‌های استثنایی این پرنده و سودآوری تولید آن موجب جلب توجه پرورش دهندگان طیور شده است.

انتهای پیام/د.ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طیور بومی جهاد کشاورزی پرورش بلدرچین واحد پرورش بلدرچین گوشت بلدرچین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۴۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی

مدیر کل شیلات هرمزگان در دیداری با فرماندار جاسک در راستای ارتقای تعامل و همکاری و رفع موانع تولیدات شیلاتی در این شهرستان، گفت: پنج هزار صیاد در این شهرستان فعالیت دارند و فعالیت های شیلاتی به عنوان محورهای توسعه جاسک حائز اهمیت است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از جاسک، مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه شهرستان جاسک با نزدیک به 900 شناور صیادی و بیش از پنچ هزار نفر صیاد نقش اساسی در صید و صیادی استان هرمزگان دارد، گفت: این شهرستان سهم قابل توجهی از صید و صیادی هرمزگان را به خود اختصاص داده است.

مسعود بارانی با اشاره به استقبال از سرمایه گذاران حوزه شیلات افزود: با توجه به تعاملات خوب و سازنده بین مجموعه شیلات هرمزگان و فرمانداری شهرستان جاسک آینده خوبی برای فعالیت های شیلاتی این شهرستان پیش بینی می شود.

وی با اشاره به شکوفایی و پیشرفت در تمام زمینه های شیلاتی در این شهرستان گفت: ایجاد اشتعال زایی، افزایش درآمد ساحل نشینان، ارزآوری و گسترش صنعت در بخش های آبزی‌پروری و صادرات از مهمترین برنامه های شیلات هرمزگان در این منطقه است.

مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه شیلات محور سرمایه گذاری و توسعه استان است گفت: این مهم نیازمند توجه و حمایت همه جانبه از فعالیت ها و ظرفیت های شیلات هرمزگان در سطح ملی و استانی است.

ضرورت جذب سرمایه‌گذار توانمند و بومی

فرماندار شهرستان جاسک نیز با اشاره اینکه شهرستان جاسک ظرفیت مناسبی برای توسعه شیلاتی دارد گفت: شیلات هرمزگان با انجام فعالیت های آبزی پروی، صیادی،صنعتی و... نقش مهمی در توسعه این شهرستان دارد.

مهرانی همچنین با بیان اینکه شهرستان جاسک ظرفیت خوبی برای تبدیل به قطب شیلاتی دارد تصریح کرد: باید در راستای تحقق شعار سال از ظرفیت های شیلاتی استان با جذب سرمایه‌گذار توانمند و بومی، حمایت از صید اصولی و پایدار و ارتقای تولیدات شیلاتی حداکثر استفاده را ببریم.

وی تاکید کرد: نگاه ویژه به شیلات و توجه داشتن به مباحث اشتغال ساحل نشینان در شهرستان بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/864

دیگر خبرها

  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • ظرفیت های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است
  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس در اشنویه برگزار می‌شود
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد
  • افزایش ۵.۶ درصدی اهدای خون همدانی‌ها در سال گذشته
  • خراسان شمالی خود کفا در تولید گوشت سفید/افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان