Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@03:07:02 GMT

۹ رشته جدید به شاخه کاردانش اضافه شد

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۵۵۴۱۸

۹ رشته جدید به شاخه کاردانش اضافه شد

مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش از ایجاد رشته‌های جدید در شاخه کاردانش خبر داد و گفت: آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای محرک اصلی اقتصاد هستند.

به گزارش ایمنا، مصطفی آذرکیش با اشاره به اینکه در حوزه محتوا، رشته‌های جدیدی در شاخه کاردانش راه‌اندازی کردیم که شمار آن به ۹ رشته می‌رسد، اظهار کرد: به عنوان مثال دو رشته «حمل‌ونقل ریلی» ایجاد شد و سومین رشته در این حوزه نیز در حال نهایی شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشته‌های حمل‌ونقل ریلی با مشارکت شرکت راه آهن زیر نظر وزارت راه و شهرسازی راه‌اندازی شده است.

وی افزود: رشته «خدمات فروشگاهی» با همکاری و مشارکت اتاق اصناف ایران، رشته «محیط‌بانی» با هماهنگی و مشارکت سازمان حفاظت از محیط‌زیست راه‌اندازی شد. رشته «بهداشت دام عشایر و روستا» با مشارکت سازمان دامپزشکی و وزارت جهاد کشاورزی راه‌اندازی و در شورای عالی آموزش و پرورش تصویب شد. همچنین رشته «بازیافت مواد و انرژی» را با مشارکت سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌های وزارت کشور داشتیم.

آذرکیش با بیان اینکه در حال رایزنی با بیمه مرکزی برای ایجاد رشته جدید دیگری در حوزه بیمه هستیم، گفت: موافقت‌های اولیه اخذ شده و فعلاً در مرحله کارشناسی است. مکاتبات و پیگیری‌هایی با بیمه مرکزی جمهوری اسلامی در این زمینه انجام شده است. امروز بورس، بانک و بیمه، نیاز بازار کار است و ایجاد رشته‌های جدید می‌تواند به این تقاضا پاسخ دهد.

مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش افزود: مشارکت در حوزه آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش را در حوزه‌های مختلفی داریم. رشته‌های ما در هر چهار زمینه صنعت، خدمات، کشاورزی و هنر یا تولیدمحور و یا خدمات‌محور هستند و آموزش مشارکتی از این حیث دارای اهمیت است.

وی با اشاره به ضرورت همکاری مشترک آموزشگران بازار کار و سیاست‌گذاران حوزه کار گفت: این امر هم با تعریف مسئولیت‌های مشخصی برای هریک از آنها برنامه‌ریزی می‌شود و معتقدیم شرط اساسی شکوفایی و بالندگی جوامع در توسعه سرمایه‌های انسانی آن نهفته است.

مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: لازم است خروجی نظام آموزش‌وپرورش با توجه به تاکید سیاست‌های ابلاغی متناسب با نیازهای بازار کار تربیت شوند. مهارت‌آموزی جزو اولویت‌های اصلی وزارت آموزش و پرورش است، زیرا مهارت باعث ارتقای کیفیت زندگی و افزایش کارایی افراد می‌شود. تربیت افراد متخصص و ماهر از جمله عوامل اصلی توسعه پایدار و تولید ثروت ملی محسوب می‌شود.

آذرکیش با اشاره به نامگذاری امسال به «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» گفت: آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای محرک اصلی اقتصاد است. هرکجا اقتصاد شرایط بهتری پیدا کند شاهد رونق بیشتر در آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای هستیم. با توجه به اینکه یکی از پیشران‌های اقتصادی، نیروی انسانی است، اکنون خلاء آموزش‌های مهارتی در کشور دیده می‌شود و اینکه گفتیم این رشته‌ها را با کمک دستگاه‌های دیگر راه‌اندازی کردیم، نشان دهنده اهمیت آموزش‌های فنی با توجه به مشارکت بین‌بخشی و دستاوردی در این حوزه است.

منبع: ایسنا

کد خبر 537356

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش مدیرکل دفتر آموزش های فنی و حرفه ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش رشته های جدید در شاخه کاردانش ایجاد رشته های جدید در شاخه کاردانش شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آموزش های فنی وحرفه ای وزارت آموزش و پرورش آموزش های فنی راه اندازی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۵۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد کیارسی صبح یکشنبه در بازدید از غرفه چهارمحال و بختیاری در رویداد اکس پو۲۰۲۴ اظهار کرد: توسعه اقتصادی یک مؤلفه و پیش نیاز اصلی دارد و آن سطح قابل قبول از حکمرانی مطلوب است که نیازمند یک بازار حداقلی است.

وی افزود: وزارت کشور در موضوع زنجیره‌های ارزش راهبردی به دنبال هم‌افزایی، اصلاح ساختار و تقویت روابط بین دستگاهی است.

مسئول دبیرخانه ملی طرح توسعه زنجیره‌های راهبردی وزارت کشور ادامه داد: در بعد اقتصادی زنجیره ارزش اقتصاد و تولیدی رسته‌هایی وجود دارد که مدل قالب دنیا ارتقا زنجیره ارزش است.

کیارسی عنوان کرد: در سطح ملی وزارت کشور ۱۰ حوزه را در زمینه تجهیزات صنعت نفت، پوشاک و انرژی خورشیدی انتخاب کرده است که این حوزه‌ها نه به عنوان موضوع اولویت‌دار بلکه آمادگی بیشتری دارند که مداخلات توسعه‌ای با رویکرد زنجیره ارزش در آن‌ها اتفاق بیفتد.

وی خاطرنشان کرد: در زنجیره‌های ارزش راهبردی دستگاه‌های تخصصی سیاست‌گذار موظفند موضوعات پیشنهادی استان‌ها را بررسی کنند.

مسئول دبیرخانه ملی طرح توسعه زنجیره‌های راهبردی وزارت کشور اضافه کرد: یکی از اهداف وزارت کشور اصلاح و ارتقا ساختار حکمرانی و هدف دیگر در بعد اقتصادی زنجیره‌های ارزش اقتصادی، تولیدی و رسته‌هایی موجود است.

کد خبر 6090798

دیگر خبرها

  • اختلاف دو وزارتخانه بر سر تغییر نام استقلال
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • ‌وزارت کشور بر افزایش مشارکت دور دوم انتخابات‌ تاکید دارد
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • اضافه شدن ۲۹ نفر به کادر دادگستری فلاورجان
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود