Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، همزمان با گرامیداشت هفته بسیج، مرحله دوم کلینیک سیار صنعت در شهرک صنعتی بزرگ شیراز برگزار شد.

در این مرحله از کلینیک صنعت که با همکاری قرارگاه صنعتی خاتم انبیاء (ص) سپاه فجر فارس، سازمان بسیج ادارات و کارکنان، سازمان بسیج کارگری و کارخانجات و سازمان بسیج حقوق دانان سپاه فجربرگزار شد ۱۲۰ واحد صنعتی خدمات مشاوره رایگان دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس گفت: طرح کلینیک صنعت در استان فارس باهدف شناسایی و رفع مشکلات و واحد‌های صنعتی در راستای حمایت و پشتبانی از واحد‌های صنعتی و مانع زدایی از تولید برگزار شد.

احد فتوحی اظهار داشت: کلینیک صنعت در سه محور عارضه یابی واحد‌های صنعتی، اجرای فرآیند‌های بهبود، راه‌اندازی مجدد واحد‌های صنعتی راکد، به بهره‌برداری رساندن طرح‌های صنعتی، افزایش ظرفیت تولید واحد‌های صنعتی و رفع چالش‌های پیش روی آن با همکاری سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه فجر انجام می‌شود.

او افزود: در قالب این طرح با استقرار گروه‌های مشاوره‌ای در بخش‌های فنی، بازرگانی، انتقال فناوری، مالی، بیمه، مالیات، تامین مالی، آینده پژوهی، خدمات کسب و کار، صادرات وبازاریابی ومشاوره بیمه تامین اجتماعی، حقوق و دستمزد به واحد‌های صنعتی شهرک بزرگ شیراز خدمات مشاوره‌ای بصورت رایگان ارائه شد.

فتوحی با اشاره به حضور مدیرانی از دستگاه‌های مرتبط با بخش تولید نظیر شورای هماهنگی بانک ها، تامین اجتماعی، اداره کل امور مالیاتی، اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی، برق، گاز و... گفت:برخی مشکلات واحد‌های صنعتی با دستگاه‌ها بصورت ارتباط چهره به چهره صنعتگران و مسولان بررسی شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس افزود: با اجرای این مرحله، پس از شناسایی واحد‌های متقاضیِ عارضه‌یابی، با تشکیل کمیته کارشناسی با حضور مشاوران صنعتی و دانشگاهی، موارد رفع می‌شود.

او هدف از عارضه‌یابی را کمک به واحد‌های صنعتی کوچک برای توسعه و ایجاد تغییرات لازم به‌منظور بهبود و افزایش توان رقابت‌پذیری آن‌ها اعلام و در مورد اهمیت اجرای این طرح اظهار کرد: در مدل عارضه‌یابی اطلاعات کلی واحد‌های صنعتی کوچک جمع‌آوری‌شده و محاسبات لازم برای تعیین شاخص‌های بهره‌وری و سودآوری واحد انجام می‌گیرد.

این مسئول بابیان اینکه مشاورین طرح کلینیک صنعت را اساتید دانشگاهی و متخصصان و صاحبنظران بخش صنعتی تشکیل می‌دهند گفت: در این طرح، برای برون‌رفت صنایع از مشکلات برنامه‌هایی پیشنهاد و اجرایی می‌شود

فتوحی برحمایت از اجرای این طرح تاکیدکردوگفت: اجرای کلینیک صنعت با حمایت شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در سایر شهرستان‌های فارس نیز برگزار خواهد شد و استفاده از خدمات مشاوره‌ای برای واحد‌های صنعتی و تولیدی رایگان است.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در ادامه از پایش ۸۱۸ واحد صنعتی صنعتی نیمه فعال در شهرک‌های صنعتی استان خبر داد و گفت: در مرحله نخست این طرح به روز رسانی اطلاعات اولیه، علل و عوامل غیرفعال شدن آن‌ها توسط تیم‌های پایشگر و عارضه یاب بررسی و راهکار‌های فعالیت مجدد آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و در ادامه واحد‌های علاقمند به فعال سازی برای عارضه یابی عمیق‌تر و تعیین پروژه‌های بهبود به مشاوران عارضه یابی وکلینک کسب وکار استان ارجاع و پروژه‌های بهبود با حمایت شرکت شهرک‌های صنعتی در واحد‌های متقاضی فعال سازی مجدد اجرا یا در مرحله پیاده سازی است.

او اظهارداشت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۱۵ واحد تولید غیر فعال در استان به چرخه تولید بازگشتند که این روند همچنان با جدیت در حال انجام است.

لازم به ذکر است مرحله دوم کلینیک صنعت توسط گروه مشاوران بنیاد بهره وری گمبا انجام شد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت شهرک های صنعتی فارس پایش واحد صنعتی احیای واحد راکد شرکت شهرک های صنعتی فارس واحد های صنعتی کلینیک صنعت سازمان بسیج عارضه یابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۶۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسینعلی سمیعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در مراسم گرامیداشت روز معلم از به وقوع پیوستن واقعی ارتباط صنعت با دانشگاه با راه‌اندازی یک کارخانه در این واحد دانشگاهی و اشتغال ۵۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در فاز نخست خبر داد.

وی اضافه کرد: همیشه معتقد بودیم اگر می‌خواهیم در اهداف دانشگاه موفق باشیم باید به طور عملی با صنعت در ارتباط باشیم و این موضوع بسیار مهمی بود که از اول دنبال می‌کردیم و در این راستا جلسات مهمی با کارخانجات بزرگ شهرستان انجام شد و نهایتاً با یکی از بزرگترین هلدینگ‌های کشور توانستیم به تفاهم برسیم که اکنون اتفاق بسیار خوب و بزرگی رقم خورد که در راستای آن می‌توانیم مدعی باشیم یکی از معدود دانشگاه‌هایی هستیم که در داخل مجموعه دانشگاه کارخانه فعال راه‌اندازی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: این کارخانه‌ قرار است در هر شیفت ۵۰ نفر فعالیت کنند و در سه شیفت مشغول به کار است.

سمیعی با بیان اینکه افتخار ما این است که از فرزندان همین شهرستان در این کارخانه مشغول به کار شدند، افزود: نکته مهم‌تر این است که طبق تفاهمنامه‌ای که با هلدینگ بزرگ طب پلاستیک رقم خورد قرار بر این شد که ۵۰ دانشجو در این مجموعه صنعتی مشغول به کار شوند و این خود یعنی مصداق بارز اشتغالزایی از طریق دانشگاه.

وی، ایجاد امید به آینده برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود را یکی از مهم‌ترین ثمرات راه اندازی کارخانه در دانشگاه عنوان و تصریح کرد: اگر روزی ارتباط با صنعت در حد یک شعار بود امروز به واقعیت رسیده است و این تعامل ادامه دارد و در سطح وسیع‌تر انشالله انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بیان کرد: هدف عالی ما آموختن آداب صنعت برای راه‌اندازی خط تولید از طریق خود دانشگاه است و امیداریم با تعامل با صنعت و یافتن راه کار‌های مناسب این مهم نیز اتفاق بیفتد.

سمیعی افزود: نکته دیگری که دنبال آن هستیم راه‌اندازی سرای گردشگری در دانشگاه است که در آینده اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد؛ چراکه شاهرود در بین دو شهر مهم تهران و مشهد مقدس قرار داشته و ظرفیت بالایی برای اسکان مسافر وجود دارد، بنابراین یکی از ساختمان‌های بزرگ دانشگاه به این امر اختصاص داده شد که در حال اجرای زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی این ساختمان هستیم.

وی با بیان اینکه سالانه بالغ بر ۲۵ میلیون مسافر از جلوی این دانشگاه عبور می‌کنند و در صورتی که امکان اقامت برایشان فراهم شود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بهترین اقامتگاه برای آنها محسوب می‌شود، اظهار کرد: نکته دیگری که به جد دنبال آن هستیم بحث جذب دانشجوی غیرایرانی است که می‌توان از امکان گردشگری ذکر شده در این قضیه نیز استفاده کرد و مستندات این مهم نیز به وزارت علوم ارسال شده است و منتظر مراحل بعدی آن هستیم.

وی با تأکید بر اینکه رسالت اول دانشگاه آموزش است و در این راه باید تلاش کرد، گفت: یکی از هدف‌های مهم مجموعه تلاش برای جذب دانشجو است و این مهم اتفاق نمی‌افتد مگر با چند فاکتور از جمله اینکه اولاً داشته‌های فعلی را حفظ کرد و دوم برای همین تعداد دانشجویان به لحاظ کیفی و کمی بیشتر سرمایه‌گذاری کرد و در صورتی که رضایتمندی همین تعداد فعلی را حفظ کنیم انتهای آن منتهی می‌شود به افزایش تعداد دانشجو.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: در کمیته هدایت تحصیلی و جذب افرادی با این کمیته همکاری داشتند که سمتی نداشتند، اما به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی این همکاری را به بهترین نحو به انجام دادند که حاصل آن افزایش ۱۳ درصدی جذب دانشجو بود. در این راه تعامل بسیار خوبی با آموزش و پرورش رقم خورد و در اولین گام از ده‌ها نفر از مدیران و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود دعوت و جلسات توجیهی با آنان انجام شد و هدف ما این بود که این عزیزان ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه را از نزدیک ببینند.

سمیعی عنوان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود امکانات بسیار خوبی وجود دارد، اما درب‌های دانشگاه باید به روی همه باز می‌شد تا از نزدیک این امکانات را ببینند. معتقدیم امکانات و سرمایه‌های این دانشگاه متعلق به همه مردم است و باید از آن استفاده کنند.

وی افزود: در گام بعدی بیش از ۲۰۰۰ دانش آموز از دانشگاه بازدید کردند و با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه آشنا شدند و این موجب شد تا با چشم باز اهداف و رشته تحصیلی آینده خود را انتخاب کنند. تعاملات مختلفی را با آموزش و پرورش میامی و بسطام نیز داشتیم و برای جذب دانشجو برنامه‌های خوبی در آینده اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد