Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان رئیس بسیج رسانه گیلان، رسانه های مرجع و خبرگزاری ها را نیازمند احیا و تقویت دانست و یادآور شد: نیازمند اقدامات موثر در حوزه آفند خبری نیز هستیم.

مهدی پارسا در نشست تفاهم همکاری سازمان بسیج رسانه استان گیلان با دانشگاه آزاد اسلامی استان در حوزه فرهنگ رسانه، با تاکید بر لزوم شناخت و درک مدیران نسبت به اهمیت خبر و رسانه در دنیای امروز، اظهار کرد: خروجی عدم شناخت مسئولان از رسانه، گرایش مردم به رسانه های غیر ملی و اغلب معاند و معارض است که از هر خلایی برای رسیدن به اهداف خود استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مزیت های پذیرش دانشجویان خارجی به ویژه از کشورهای همسایه، افزود: این دانشجویان می توانند فرصت خوبی برای انتقال آموزه های جمهوری اسلامی باشند.

رئیس بسیج رسانه گیلان، با بیان اینکه رسانه های معتبر دنیا از جمله رویترز، فرانس پرس، اسوشیتدپرس و یونایتدپرس ۷۰ درصد اخبار دنیا را در دست دارند، تصریح کرد: متاسفانه بخش عمده ای از این خبرها با تز فکری صهیونیسم مدیریت می شود.

پارسا، عملکرد رسانه های ملی در حوزه پدافند خبری را نیازمند نقویت دانست و گفت: نیازمند اقدامات موثر در حوزه آفند خبری نیز هستیم.

وی رسانه های مرجع و خبرگزاری ها را نیازمند احیا و تقویت دانست و یادآور شد: هرچقدر شاهد بازتاب خبری بیشتر باشیم، گرایش مردم به رسانه های غیر مرجع نیز کاهش پیدا می کند.

رئیس بسیج رسانه گیلان، خواستار برگزاری نشست های رسانه ای با دانشجویان به ویژه با موضوع همسایگان شد و خاطرنشان کرد: دانشجویان غیر ایرانی سفیران جمهوری اسلامی هستند و باید از این فرصت برای انتقال فرهنگ استفاده کنیم.

پارسا، با اشاره به ضرورت همکاری بسیج رسانه و دانشگاه در حوزه سواد رسانه ای، اضافه کرد: حال رسانه های استان در بخش های اقتصادی و سیاسی و فرهنگی خوب نیستد و باید به تقویت آنان کمک کنیم.

خبرگزاری دانشگاه آزاد در گیلان راه اندازی می شود

محمد دوستار، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان نیز، رسانه را در عصر حاضر جهت دهنده نگرش مردم دانست و اظهار کرد: رسانه ها می توانند در موضوعات مختلف مسیر را مشخص کنند و پل ارتباطی بین مردم و حاکمیت باشند.

وی با اشاره به اهمیت مدیریت رسانه ها، افزود: اگر رسانه ها بتوانند پایبندی خود به منشور اخلاقی رسانه شامل مستقل بودن و انتقال مسائل و مشکلات بدون جهت گیری خاص را حفظ کنند، قطعا می توانند در ارائه خدمت به مردم و ایجاد اعتماد عمومی بین مردم و نظام سیاسی موثر باشند.

رئیس دانشگاه آزاد گیلان، از بسیج رسانه به عنوان یکی از سازمان های موفق در عرصه ایجاد وحدت رویه رسانه ای یاد کرد و گفت: در دوران کرونا که شاهد به حداقل رسیدن ارتباطات و تعاملات فیزیکی مردم بودیم، افزایش گرایش به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی اتفاق افتاده و لذا برخورداری از سواد رسانه کمک می کند تا جامعه دچار اختلال نشود.

دوستار، دانشگاه آزاد را مولود انقلاب اسلامی دانست و یادآور شد: دانشگاه آزاد دفاع از دستاوردهای انقلاب را وظیفه خود می داند و می تواند به عنوان یک مرکز فرهنگی و آموزشی در کنار بسیج رسانه قرار گیرد و به ارتقای سواد رسانه جامعه کمک کند.

وی با اشاره به تحصیل ۳۳ هزار دانشجو و ۴۰۰۰ دانش آموز در مراکز آموزشی دانشگاه آزاد در گیلان، عنوان کرد: علاوه بر ارتباط موثر با اولیای دانش آموزان، به دنبال راه اندازی ستاد تعامل دانشجو با خانواده برای نخستین بار در دانشگاه هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد گیلان با بیان اینکه مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود این دانشگاه همراه با خانواده ها برگزار خواهد شد، اضافه کرد: تعامل با خانواده های دانشجویان مسائل فرهنگی و اجتماعی را به حداقل می رساند.

دوستار، از راه اندازی خبرگزاری دانشگاه آزاد در گیلان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۷۱۲ دانشجوی خارجی اعم از افغان و عراقی داریم که ظرفیت خوبی برای انتقال مباحث فرهنگی است لذا امیدواریم با همکاری بسیج رسانه در جهت اعتلای فرهنگی در حوزه رسانه گام برداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامي بسيج رسانه دانشگاه آزاد بسیج رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۶۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد

سومین دوره آموزشی توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی با عنوان حلقه‌های میانی «حامیم» با حضور ۱۹۰ دانشجوی دختر و پسر در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، حمید ستوده، مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه از برگزاری سومین دوره آموزشی توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی با عنوان حلقه‌های میانی «حامیم» در این دانشگاه خبر داد.

وی اظهار کرد: این دوره آموزشی با حضور 190 نفر از دانشجویان دختر و پسر از 19 تا 21 اردیبهشت‌ماه به‌صورت حضوری در پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی و در روزهای 22 و 23 اردیبهشت‌ماه نیز به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

ستوده در ادامه با اشاره به اینکه اردوی فرهنگی و تفریحی این دوره در هفته نخست خردادماه به مدت دو روز در خارج از تهران برگزار خواهد شد، بیان کرد: مهم‌ترین موضوعات مورد توجه در این کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی، شامل سبک زندگی، مباحث اندیشه‌ای، معارف دینی و بررسی شبهات رایج معرفتی، فرهنگی و سیاسی در فضای دانشگاهی است.

دبیر برگزاری سومین دوره آموزشی حامیم در دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: علی صدرا، مدرس دانشگاه، موحدابطحی استاد حوزه و دانشگاه، دکتر احمد قدیری‌ابیانه، کارشناس امور بین‌الملل، نویسنده و پژوهشگر سیاسی و مهدی عباسی‌مهر، مدیر سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به عنوان مدرس در این دوره حضور دارند.

ستوده تقویت نقش محوری دفاتر نهاد در راهبری فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها، تقویت بنیه اعتقادی و فکری دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی، امیدآفرینی و تقویت نشاط و روحیه فعالیت‌های جمعی، تقویت انگیزه برای نقش‌آفرینی در سال تحصیلی جدید و حضور میدانی در دانشگاه‌ها، استعدادسنجی و بهره حداکثری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشجویان و استفاده از فرصت شبکه‌سازی و تیم‌سازی دانشجویان مستعد از جمله اهداف طرح حامیم برشمرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه تشکیل ۲۰ کارگروه تخصصی در حوزه انتخابیه داریم/ضعف مجلس یازدهم در تراز بین المللی
  • جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد
  • بورسیه با تضمین اشتغال دانشجویان دانشگاه آزاد توسط یک شرکت همه‌فن حریف
  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • محسن رضایی در جلسه شورای مرکزی شورای وحدت
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید