Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، ریدلی اسکات گفت از کارگردانی فیلم «آخرین دوئل» و تبلیغ دیزنی برای این درام تاریخی پشیمان نیست و اگر این فیلم نفروخت به دلیل وابستگی جوانان به گوشی‌های همراهشان است.

این کارگردان که به دلیل ساختن فیلم‌هایی چون «بیگانه»، «تلما و لوییز»، «گلادیاتور» و «مریخی» که هم از نظر تجاری وهم از نظر هنری موفق بوده‌اند، شناخته می‌شود دیروز در گفت‌وگو با یک پادکست سینمایی این مطالب را بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«آخرین دوئل» که ماه پیش اکران شد و برمبنای فیلمنامه‌ای از نیکول هولوفسنر، بن افلک و مت دیمون با اقتباس از کتابی به همین نام نوشته اریک جِگِر ساخته شده، با بودجه ۱۰۰ میلیون دلاری شکل گرفت اما تنها ۲۷ میلیون دلار در گیشه فروخت.

اسکات ۸۳ ساله گفت: دیزنی کار تبلیغاتی فوق‌العاده‌ای انجام داد. با وجود اینکه نگران بودم فیلم را سرمایه‌گذاران نپسندند اما آن‌ها عاشق فیلم بودند و تبلیغات و معرفی و بقیه کارهای دیگر در این زمینه عالی انجام شد.

وی در پاسخ پرسش‌کننده که گفت دوره زمانی و اکشن بودن فیلم می‌بایست برای مخاطبان جوان‌تر هم جذاب باشد گفت: با شما موافقم. به خصوص با وجود حضور مت دیمون، بن افلک، آدام درایو و این بازیگر جدید جودی کامر. فاکس از ما خواست فیلم را بسازیم. همه می‌دانستیم فیلمنامه فوق‌العاده است و برای همین آن‌ها را ساختیم.

وی گفت: اما جوانان هزاره‌ای مخاطبان امروز ما هستند و وابسته به این گوشی‌های همراه کوفتی. آن‌ها نمی‌خواهند به هیچ چیز دیگری فکر کنند مگر اینکه در گوشی به آنها گفته شود.

وی افزود: شبیه یک سکته مغزی گسترده است، اما فکر می‌کنم با همین مساله در فیس بوک هم مواجه هستیم. این یک جهت‌گیری اشتباه است که یک اعتماد به نفس اشتباه به این نسل داده شده است.

ریدلی اسکات در ادامه گفت: نمی‌توانی همیشه برنده باشی. تا آنجا که به من مربوط می‌شود هرگز از ساختن هیچ‌یک از فیلم‌هایم پشیمان نشده‌ام. خیلی زود یاد گرفتم که اول از همه منتقد خودم باشم. تنها چیزی که باید درباره‌اش نظر بدهی این است که منتقد کار خودت باشی. وقتی کار را انجام دادی دیگر از آن فاصله بگیر و خوشحال باش و به عقب هم نگاه نکن. من این طور فکر می‌کنم.

البته «آخرین دوئل» تنها شکستی نیست که اسکات برای آن دیگران را سرزنش کرد. وی گفت: سال ۱۹۸۲ هم «بلید رانر» را ساختم که سومین فیلمم و واقعاً خوب بود. یک منتقد در نیویورکر که مجله درجه یکی است ۴ صفحه مطلب منتشر کرد که سراسر توهین به من بود. قابش کردم و اکنون در دفتر من است.

وی افزود: بعد از آن دیگر هیچ نقدی را نخواندم. چون او خیلی اشتباه کرده بود و من می‌خواستم از چنین برداشت‌هایی دور بمانم.

این کارگردان کهنه‌کار چند روز پیش فیلم‌های مارول و ابرقهرمانی را خسته کننده و حوصله سر بر خوانده بود.

کد خبر 5358915

منبع: مهر

کلیدواژه: ریدلی اسکات مت دیمون بن افلک فیلم کوتاه تئاتر ایران حضور هنر ایران در جهان فیلم سینمایی فیلم مستند محمد خزاعی کنسرت موسیقی آلبوم موسیقی سازمان سینمایی موسیقی ایرانی جشنواره فیلم فجر خانه سینما سینمای مستند سریال ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۶۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف محموله تلفن همراه آیفون قاچاق در بانه

فرمانده مرزبانی استان کردستان از کشف ۴۸ دستگاه تلفن همراه آیفون به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در مرز بانه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی مرزبانی، سردار محمد عارف سپهری اظهار کرد: در راستای حراست و کنترل مرزهای استان، مرزبانان هنگ مرزی بانه در حین پایش و رصد نوار مرزی به تعدادی متجاوز حامل بار قاچاق مواجه شدند.

وی افزود: مرزبانان با اتخاذ موضع مناسب سد راه قاچاقچیان شده و متجاوزان به محض مشاهده مأموران محموله خود را رها کرده و با توجه به شرایط جغرافیایی منطقه و تاریکی شب، به عمق خاک کشور مقابل متواری شدند.

فرمانده مرزبانی استان کردستان خاطرنشان کرد: مرزبانان در پاکسازی و بررسی کامل محل ۴۸ دستگاه گوشی تلفن همراه هوشمند آیفون را کشف و مانع ورود غیر قانونی این محصول قاچاق به کشور شدند.

سردار سپهری اضافه کرد: بر اساس نظر کارشناسان ارزش کالای کشف شده ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی تصریح کرد: مرزبانان این فرماندهی در سال ۱۴۰۳ که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) سال، جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است، با عزمی راسخ در کنترل نوار مرز و مقابله با ورود و خروج کالای قاچاق و ممنوعه تلاش می‌کنند.

کد خبر 747644

دیگر خبرها

  • ویدیو/ ۵۰ هزار خودکشی در یک سال!
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • ممنوعیت استفاده از «آیفون» در مراکز نظامی کره‌جنوبی
  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • توقیف محموله تلفن همراه آیفون قاچاق در بانه