Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرعامل شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج کشور خبر از حمایت این بنیاد از طرح‌های فناورانه و دانش‌محور داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، تجاری‌سازی نیز بخش مهمی از فرآیند نوآوری است و هیچ محصول، خدمت و فناوری جدیدی بدون تجاری‌سازی امکان ورود موفق به بازار را ندارد. ایجاد بستر مناسب برای عرضه دانش و فناوری، علاوه بر فراهم کردن ارزش‌های اقتصادی، منجر به رشد و توسعه اقتصادی نیز در جامعه می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عصر حاضر باید به دنبال سازوکارهایی باشیم که روش تبدیل “ایده” به “محصول” را به ما یاد بدهد و روند تبدیل علم به ثروت را سرعت بخشد. تجاری‌سازی فناوری، فرآیند تغییر دانش به محصولات و خدمات و روش بسیار مؤثر برای انتقال عقاید از ذهن یا آزمایشگاه به دنیایی گسترده‌تر است

و اما ورود بسیج به این عرصه زمینه‌ساز یک حرکت جهادی در راستای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان خواهد بود.

مهدی حقی، مدیرعامل شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج کشور اظهار داشت: مجموعه پیشگامان وظیفه تحقق اقتصاد دانش‌بنیان در کشور را بر عهده دارد.

وی عنوان کرد: مجموعه پیشگامان با استفاده از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری، تسهیلاتی و اعتباری خود به دنبال بسیج کردن سایر ظرفیت‌های پشتیبانی و سرمایه‌گذاری در داخل به نفع پشتیبانی از پاسخ‌های فناورانه مبتنی بر حل مسائل اولویت‌دار کشور است.

مدیرعامل شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج کشور اظهار داشت: ما در کشور برای اینکه مسائل کشور را به طریق فناورانه حل کنیم سه محور داریم که یک ضلعش مسئله، ضلع بعدی آن پشتیبانی و سومین ضلع آن شبکه حل مسئله است.

حقی با اشاره به فعالیت تیم‌های متعددی که قابلیت حل مسئله در کشور دارند از یک طرف و وجود ظرفیت‌های پشتیبانی خوب از طرف دیگر گفت: وظیفه مجموعه پیشگامان در استان‌ها این است که ظرفیت‌های پشتیبانی را در کنار هم برای پشتیبانی از تیم‌هایی که قابلیت حل مسئله در داخل استان‌ها دارند قرار دهند.

وی تأکید کرد: با توجه به اینکه هر استانی زنجیره‌های ارزش و مسائل مختص به خود را دارد؛ بنابراین در درجه اول اولویت ما با طرح‌هایی است که مسائل مهم و اساسی و اولویت‌دار استان را حل می‌کنند و بر این اساس طرح‌هایی که حلال مسائل ملی و منطقه‌ای هستند، در درجه دوم قرار دارند.

مدیرعامل شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج کشور گفت: ظرفیت‌هایی در داخل پیشگامان بنیاد تعاون بسیج قرار داده‌ایم که از جمله آن‌ها ایجاد ظرفیت سرمایه‌گذاری و صندوق سرمایه‌گذاری حدود 100 میلیاردی است که از این طریق با مدل «هم سرمایه‌گذاری» با دیگر مجموعه‌های سرمایه‌گذاری در داخل کشور روی طرح‌های فناورانه سرمایه‌گذاری کنیم.

حقی از دیگر ظرفیت‌هایی که در مجموعه پیشگامان ایجاد شده است را ظرفیت تسهیلات سرمایه در گردش در بانک سینا عنوان کرد و افزود: ظرفیت تسهیلات تولید ام.وی پی وام‌های ارزان قیمتی که بتواند نمونه اولیه صنعتی تولید کنند و ظرفیت صادراتی نیز از دیگر ظرفیت‌های ایجاد شده در مجموعه پیشگامان است.

وی افزود: شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج با ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، آستان قدس، دانشگاه آزاد، وزارت تعاون و دیگر مجموعه‌ها تفاهم‌نامه‌هایی امضا کرده است تا این تفاهم‌نامه‌ها به کمک ظرفیت‌های متمرکز مجموعه پیشگامان و کمک و مشارکت پارک علم و فناوری و صندوق‌های پژوهش فناوری استان سمنان به‌صورت یک سبد واحد از طرح‌های فناورانه پشتیبانی لازم را داشته باشد.

اقتصاد امروز جهان به‌شدت از وابستگی به منابع زیرزمینی و صنایع صنعتی فاصله گرفته و اقتصاد دانش‌محور و شرکت‌های دانش‌بنیان را به‌عنوان راهبرد اساسی خود برای رشد و توسعه اقتصادی می‌داند و توجه بسیاری از اندیشمندان، سیاست‌گذاران و برنامه ریزان را به خود معطوف کرده که در این میان دانشگاه به‌عنوان ایجاد کننده دانش و ناشر نقش کلیدی ایفا می‌کند.

اقتصاد دانش بنیان و شهر هوشمند از مهمترین رویکردهای توسعه استان یزد استرئیس جهاد دانشگاهی: تحقق اقتصاد دانش بنیان مأموریت جهاد دانشگاهی است‌طیبی: مدیران اجرایی در تحقق اقتصاد دانش بنیان کار بلد باشند

بنابراین از آنجا که اهمیت دانش در نوآوری و توسعه کسب و کار روز به روز بیشتر می‌شود و درست همان‌گونه که سهم بیشتری از جامعه وارد آموزش عالی می‌گردند، دانشگاه‌ها می‌توانند نقش بیشتر و فعال‌تری در نوآوری ملی و توسعه اقتصادی را داشته باشند.

انتهای پیام/363/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اقتصاد دانش بنیان طرح های فناورانه مجموعه پیشگامان سرمایه گذاری توسعه اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۷۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: ابتکار بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال در حوزه پخش و ارسال مرسولات پستی در رویداد «ره‌آورد فناورانه» به‌عنوان برنامه جانبی دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان مقام اول را کسب کرد.

مهدی علی‌نقیان با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه در سومین روز از رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان در رویداد ره‌آورد فناورانه مقام اول را کسب کرده‌ایم، اظهار کرد: حوزه فعالیت شرکت لجستیک هوشمند پارس، بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال در حوزه پخش و ارسال مرسولات پستی است.

وی با بیان اینکه این شرکت در حال حاضر یک سری پروژه با شهرداری اصفهان برای جمع‌آوری زباله‌های تر و خشک انجام داده‌ایم و نتایج مناسبی را به دست آوردیم، اضافه کرد: الگوریتمی که توسعه دادیم، الگوریتم توانمندی است که قادر به حل مسائل به‌صورت بهینه در ابعاد بزرگ است و این موضوع مزیت رقابتی شرکت لجستیک هوشمند پارس شده است.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیئت رئیسه شرکت لجستیک هوشمند پارس تصریح کرد: ما در این شرکت می‌توانیم با بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان همکاری کنیم تا بتوانند هزینه‌های خود را با استفاده از این الگوریتم کاهش بدهند.

وی با تاکید بر اینکه این نرم افزار در حوزه مسیریابی وسایل نقلیه است، ادامه داد: مسئله مسیریابی وسایل نقلیه از سال ۱۹۶۰ به بعد در دنیا مطرح شده است و به مرور الگوریتم‌های بهتری در این حوزه توسعه داده شده است.

علی‌نقیان با بیان اینکه ما در این حوزه در دنیا دو رقیب داریم که در آمریکا و کانادا هستند، تاکید کرد: الگوریتمی که توسط این شرکت توسعه داده شده است، به میزان بسیاری از نظر عملکردی قابل رقابت با شرکت‌های خارجی است و می‌تواند مسائل را در زمان بسیار کوتاهی حل کند که این موضوع دستاورد بسیار مهمی است.

وی با اشاره به اینکه استفاده از این الگوریتم از نظر استفاده برای شرکت‌های حوزه پخش و حوزه ارسال مرسولات پستی می‌تواند بین ۲۰ تا ۳۰ درصد زمان سفر این شرکت‌ها را کاهش دهد و ناوگان حمل آن‌ها را ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش دهد، افزود: در حال رایزنی با یک سری شرکت هستیم که برای استفاده از این نرم افزار بتوانیم به آن‌ها خدمت‌رسانی کنیم.

کد خبر 750115

دیگر خبرها

  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • برگزاری «روایت پیشرفت و مشارکت‌های مردمی» در دومین نمایشگاه ملی «آبادیران»
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر