Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-28@15:15:42 GMT

پیگرد قانونی عاملان ذبح دام مولد

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۵۷۶۵۶

پیگرد قانونی عاملان ذبح دام مولد

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت:​ در چند کشتارگاه، ذبح دام‌های مولد اثبات شده است. با توجه به ممنوعیت این موضوع، افراد خاطی شناسایی شده و تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «حسین دماوندی‌نژاد» با بیان اینکه ذبح دام‌های مولد به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست، افزود: در دستورالعمل‌های متعددی به کشتارگاه‌ها و صاحبان دام ابلاغ شده که کشتار دام مولد ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: از دیروز که تصاویر ذبح دام‌های مولد در کشتارگاه منتشر شد، بلافاصله وزارت جهاد کشاورزی نسبت به این موضوع واکنش نشان داد، متاسفانه در چند کشتارگاه کشور کشتار دام‌های مولد صورت می‌پذیرد که با توجه به ممنوعیت این موضوع افراد خاطی شناسایی شده و با آن‌ها برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

تخصیص ۲۰۰ هزار تن جو مازاد بر برنامه برای دام‌های عشایری و روستایی

دماوندی نژاد گفت: خشکسالی امسال در ۴۰ سال گذشته بی‌سابقه است و با توجه به اینکه دام‌های روستایی سبک وابسته به مراتع هستند حفظ دام عشایر دشوار شده و به برنامه‌های حمایتی نیاز دارد.

وی ادامه داد: در همین راستا مقرر شد کمیته ساماندهی دام‌های مولد در ۳۲ استان تشکیل شود که وظیفه این کمیته شناسایی و معرفی دام‌های مولد هر استان به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌هاست.

وی افزود: ​۲۰۰ هزار تن جو مازاد بر برنامه‌های جاری برای دام‌های روستایی و عشایر تخصیص داده شده تا به این ترتیب امکان حفظ دام‌های مولد برای دامداران فراهم شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: اگر نیازی مازاد بر این مقدار وجود داشته باشد از سوی وزارت جهاد کشاورزی تامین خواهد شد.

دماوندی نژاد ادامه داد: از سوی دیگر دو اقدام دیگر داریم که اولی خرید حمایتی دام سبک و دیگری صادرات دام مازاد عشایر است به این ترتیب شرکت پشتیبانی امور دام، دام سبک عشایر را با قیمت ۶۲ هزار تومان و دام سنگین را با قیمت ۵۹ هزار تومان از عشایر خریداری می‌کند که این مبالغ فراتر از میزان نرخ دام در بازار است.

وی افزود:​ دام‌های خریداری شده در تامین ذخایر استراتژیک کشور استفاده می‌شود.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در خصوص صادرات دام عشایر نیز تاکنون برای یک میلیون راس مجوز صادر شده که در همین راستا عشایر می‌توانند با صادرات دام مازاد خود به لحاظ تامین مالی شرایط بهتری آغاز کنند همچنین اگر خود عشایر به طور مستقیم نتوانند دام مازاد خود را صادر کنند این امکان فراهم شده که شرکت پشتیبانی امور دام این موضوع را برای آن‌ها به انجام برساند.


مشکل نهاده‌های دامی حمل و نقل است نه کمبود


دماوندی نژاد افزود: هیچ کمبودی در تامین نهاده‌های دامی وجود ندارد و تنها مشکل بحث حمل و نقل از بنادر به استان‌هاست که تا حدودی مرتفع شده و حل مشکلات در این حوزه همچنان در دست پیگیری است.

وی گفت: در مهر ماه امسال ۵۰۰ هزار تن نهاده علاوه بر برنامه توزیعی وارد کشور شد تا کمبودی در این خصوص وجود نداشته باشد. همچنین به دامداران و مرغداران اطمینان می‌دهیم که برای تامین نهاده آن‌ها هیچ مشکلی نیست.


سه هزار تن نهاده‌های مسموم مانده در گمرک معدوم می‌شوند


معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: در سنوات گذشته سه هزار تن نهاده‌های دامی وارد کشور شده که به لحاظ بهداشتی تایید نشده و این نهاده‌ها معدوم خواهند شد.

دماوندی‌نژاد گفت: این نهاده‌ها مربوط به بخش خصوصی است و زمانی وارد کشور شده که هنوز استفاده از ارز دولتی مصوب نشده بود.

گفتنی است، به تازگی به دلیل کمبود علوفه دامی بخشی از دام‌های مولد (آبستن) وارد کشتارگاه‌ها می‌شوند.

در حالی که این اقدام برابر ماده ۱۰ آئین نامه اجرایی ماده ۱۸ قانون سازمان دامپزشکی کشور، کشتار میش، گاو و گاومیش آبستن ممنوع است.

این درحالیست که چندی پیش دماوندی نژاد معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده بود ماهانه یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن جو، ذرت و کنجاله برای حمایت از دامداران توزیع می‌شود.

براساس آمار‌ها ماهانه ۹۰۰ هزار تن ذرت، ۵۰۰ هزار تن جو و ۴۰۰ هزار تن کنجاله سویا برای بخش دام صنعتی، طیور صنعتی، دام روستایی و عشایری توزیع شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ذبح دام مولد پیگرد قانونی کشتارگاه ها معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی دماوندی نژاد دام های مولد نهاده ها هزار تن ذبح دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۷۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت

به گزارش خبرنگار مهر، توزیع تخم نوغان بین نوغانداران عصر شنبه با حضور فرماندار و مدیر جهاد کشاورزی شفت در اداره جهاد کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

«مهدی نقدی» فرماندار شفت در این آئین با اشاره به اینکه توزیع تخم نوغان که از امروز آغاز شده تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، افزود: نوغانداران جهت دریافت هر چه سریع‌تر تخم نوغان به جهاد کشاورزی شفت مراجعه کنند.

شفت دومین تولید کننده پیله ابریشم در گیلان

«محمد رضا یوسف نژاد» مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شفت در ادامه گفت: با پرورش هر جعبه تخم نوغان به طور متوسط بین ۲۵ تا ۳۵ کیلو گرم پیله تر ابریشم تولید می‌شود و از هر ۵ کیلو گرم پیله تر پس از فرآوری یک کیلو گرم نخ ابریشم خام به دست می‌آید.

یوسف نژاد گفت: شهرستان شفت با تولید ۱۴۵ تن پیله در سال، دومین تولید کننده این محصول در استان گیلان است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته در این شهرستان بیش از ۳۰۰۰ جعبه تخم نوغان توزیع شد، بیان کرد: از این مقدار ۱۴۵ تن پیله تولید شده است.

گفتنی است، شهرستان شفت از دو بخش مرکزی و احمد سرگوراب تشکیل شده و دارای ۵۵۰ هکتار توتستان می‌باشد که ۲۲۰۰ نفر بهره بردار از این توتستان استفاده می‌کنند.

کد خبر 6090461

دیگر خبرها

  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد