Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، علی رضوانی روز سه شنبه در نشست هم اندیشی تاثیر جایگاه علمی والدین در نهادینه شدن فرهنگ مطالعه در فرزندان شهر نمونه گردشگری بسطام در مدرسه علمیه خواهران  فاطمه بنت اسد (س) این شهر افزود: کودکان باید بدون ترس ، اضطراب و فشار روانی کتاب را مطالعه کنند تا بیشتر با کتاب مانوس شوند.
وی با بیان اینکه رفتار ، کردار و سخنان پدر و مادر ها در خانواده آیینه تمام نمایی برای پرورش فرزندان محسوب می شود ، ادامه داد: ۷۳ درصد یادگیری افراد از راه دیدن و ۱۳ درصد دیگر نیز از راه شنیدن انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی ،به پا دادشتن نماز اول وقت و عادت به مطالعه روزانه در یک زمان مشخص به عنوان یک رفتار منظم در ذهن فرزندان نقش می بندد.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت: روایت‌های دینی و تاکید بزرگان و امامان بر تبلیغ و دعوت عملی مردم به امور به جای گفتار شفاهی و زبانی است.
رضوانی افزود: تحقیقات دانشمندان به تاثیر رفتار و کردار و سخنان والدین قبل از تولد نوزاد در پرورش کودکان با انگیزه را نشان می دهد که در دین اسلام هم بر این مهم بسیار تاکید است.
امام جمعه موقت شاهرود هم در این نشست گفت: حواس پنجگانه ،محیط اطراف ما ، والدین ، اراده در علم آموزی نسل ها بسیار تاثیر گذار و مکمل  است.
حجت الاسلام و المسلمین احمد نظری با بیان اینکه بیش از یکهزار آیه قرآن کریم مربوط به علم آموزی است افزود: در این راستا دانش آموختن ، جایگاه‌های علم آموزی و مطالعه مفید بسیار در دین اسلام مقدس است.   
به گفته وی ، قول خداوند در آیات الهی قرآن آشکار است و فعل و عمل باریتعالی در آفرینش تجلی دارد.
وی ادامه داد: سفارش‌های الهی و جهان آفرینش همگی برای افزایش دانایی و علم آموزی است.
این نشست هم اندیشی علمی برای دانشجویان  و طلاب حوزه در فضای مجازی در دسترس بود.
دربخش بسطام شاهرود در قلعه نو خرقان ، میقان ، مجن ، کلاته خیج و شهر نمونه گردشگری بسطام کتابخانه های عمومی به مردم ، علاقمندان و اعضای خود خدمات کتابخانه ای ارائه می دهند.

برچسب‌ها کتاب بسطام کتابخوانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کتاب بسطام کتابخوانی کتاب بسطام کتابخوانی علم آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۷۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگامی پلیس در استفاده ازظرفیت دانش‌آموزان درگسترش قانون‌

سخنگوی فراجا گفت: افتتاح باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس از سوی فراجا و استفاده از ظرفیت عظیم دانش آموزان نشان داد، پلیس، در گسترش قانونمندی و نهادینه کردن هنجارها در جامعه به کودکان و نوجوانان بسیار امیدوار است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار سعید منتظرالمهدی در جلسه هیئت مدیره باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس با تاکید براینکه امروز پیشرفت و ترقی کشور بیش از هر عاملی به رشد و بالندگی دانش آموزان بستگی دارد چرا که کودکان و نوجوانان امروز، زنان و مردان آینده ساز کشور هستند، اظهار کرد: پلیس با راه اندازی «باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس» در نظر دارد تا علاوه بر حضور حداکثری و موثر دانش‌آموزان در انتشار اخبار نرم حوزه پلیسی و آگاهی بخشی به جامعه در موضوعات مختلف پیشگیرانه، حس اعتماد به نفس آنان را برای حضور در جامعه، تقویت کرده، افزایش دهد.

وی افزود: باورمندی به دانش آموزان و میدان دادن به آنان در راستای افزایش حس مطالبه‌گری و بهره گیری از انرژی مضاعف کودکان و نوجوانان در فرهنگ سازی و جهت دهی درست به ذهن و روان آنان با هدف تربیت شهروندانی قانونمند و قانون مدار، مهمترین دلایل آغاز به کار باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس است.

معاون فرهنگی اجتماعی فراجا سنین کودکی و نوجوانی را زمینی بکر و حاصلخیز دانست و گفت: هرچه در این زمین بکر، بذر آگاهی، علم، دوستی، مهربانی و پایبندی به قانون بکاریم، فردا جامعه ای آباد در امنیت و سلامت روانی و فیزیکی خواهیم داشت و اگر نسبت به این دوران حساس غفلت زده عمل کنیم، آینده‌ای دشوار و ثمره‌ای تلخ در انتظار کشور است.

منتظرالمهدی دانش آموزان را ریشه توسعه و موتور محرک کشور معرفی و خاطرنشان کرد: افتتاح باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس از سوی فراجا و بهره گیری از ظرفیت عظیم دانش آموزان نشان از این دارد که پلیس، در گسترش قانونمندی و نهادینه کردن هنجارها در جامعه به کودکان و نوجوانان بسیار امیدوار است، چراکه قرار است نسل جدید همزمان با ورود به جامعه، ارزش ها، بایدها و نبایدها را شناخته، در مسیر آن حرکت کند و عالمانه نسبت به دگرگونی‌های اجتماعی واکنش نشان دهد.

در پایان جلسه، معاون فرهنگی اجتماعی و سخنگوی فراجا طی احکامی جداگانه سرهنگ صمد عباسی را به عنوان رئیس هیئت مدیره، آزاده رضائی عادل را به عنوان مدیر عامل و همچنین سرهنگ مهدی سرپناه مهندس سعید کاتبی، دکتر محمدحسین الیاسی، شیما معتمد منفرد و 2 نفر از مدیران باسابقه رسانه کشور را به عنوان اعضای هیئت مدیره باشگاه دانش آموزی پلیس منصوب کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشگامی پلیس در استفاده ازظرفیت دانش‌آموزان درگسترش قانون‌
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • نهضت ملی مسکن، تحولی در حوزه روستایی ایجاد خواهد کرد
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟