Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین کردستان، احمد ذکریایی نژاد در جلسه ای که به منظور تبادل تجربیات بین مدیران و کارشناسان امور دام و مدیر عاملان اتحادیه دامداران 2 استان کردستان و لرستان در خصوص بهره گیری از سامانه توزیع و رصد نهاده های دامی با تاکید بر واحدهای خرد روستایی برگزار شد, گفت: به جهت عملکرد خوب سامانه دامیار و تجربیات مثبت استان‌های لرستان و همدان در توزیع و مدیریت نهاده های دامی با بهره گیری از این سامانه به زودی در استان کردستان هم به کارگیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: نهاده ای که در اختیار دامداران خرد و روستایی هم قرار می‌گیرد ماهانه ثبت و برنامه ریزی های لازم بر این اساس صورت خواهد گرفت.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: در حال حاضر بیشتر فعالیت های خدماتی بخش دام و طیور در کردستان به تشکل ها و اتحادیه ها واگذار شده و عملکرد قابل قبولی تا اکنون داشته اند.
ذکریایی نژاد ادامه داد: در کردستان با حمایت و هدایت جهاد کشاورزی اتحادیه دامداران به منظور تامین خوراک دامداران روستایی و غیر صنعتی‌ با ۱۱ کارخانه خوراک دام استان کردستان قرار داد منعقد کرده و نهاده‌های مورد نیاز را با فرمول و قیمت مشخص تامین میشود و از طریق شبکه تعاون روستایی در اختیار دامداران استان قرار می گیرد.
وی یادآور شد: توزیع تمام نهاده های دام و طیور، تلقیح مصنوعی دامها و هویت گذاری دام ها در استان کردستان توسط اتحادیه ها و تعاونی های زیر مجموعه انجام می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان بیان کرد: کنترل کیفی و بهداشتی کنسانتره تولیدی توسط کارشناسان امور دام سازمان جهاد کشاورزی و سایر دستگاههای نظارتی با استفاده از آزمایشگاه ها انجام می شود.
ذکریایی نژاد گفت: کیفیت نهاده های تولید شده در کردستان مناسب است و در طول شش ماه نخست سال 80 نمونه آزمایش از کارخانجات تولید خوراک دام و طیور استان به عمل امده است.
وی اظهار کرد: انتظار ما از تمام دامداران استان این است که خود دامدار  باید با توجه به نیاز و شرایط نگه داری دام ها، فرمولاسیون پیشنهادی خود را برای تهیه نهاده ها به کارخانجات اعلام کند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: هنر بخش دامپروری باید این باشد که از ضایعات بخش کشاورزی هچون تفاله ها و باقیمانده غلات برای تولید شیر و گوشت قرمز بهره بگیرد و هزینه های تولید را تا حد ممکن کاهش دهد.
ذکریایی نژاد ادامه داد: استان کردستان ظرفیت خوبی برای تولید گوشت قرمز دارد و در این راستا هم طرح پیشران افزایش تولید 13 هزار تنی گوشت قرمز در مدت 5 سال برای استان تدوین و در حال اجرا است.
وی یادآور شد: کردستان در تولید علوفه خشبی بسیار خوب عملکرده و جدایی از تامین علوفه مورد نیاز دام ها  استان بخشی از علوفه هم به استان های دیگر کشور صادر می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان به پتانسیل صادرات محصولات دامی کردستان به کشور های همجوار اشاره کرد و بیان کرد: در کل کشور چهار مرز رسمی اجازه صادرات دام زنده را دارند که مرز رسمی باشماق شهرستان مریوان یکی از این چهار مرز است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نهاده های دامی استان کردستان نهاده های دام نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۸۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر ظهر چهارشنبه در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران گفت: میانگین سرانه زمین در کشور ۳.۲ هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم قطعاً با کاهش بهره وری در اراضی مواجه خواهیم شد.

وی ادامه داد: واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان در ازای خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان است و پس از پرداخت وجه به کشاورزان و تأیید آن اجازه واردات به این شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است که به صورت پهنه بندی مدیریت می‌شوند، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی باعث افزایش بهره وری مزارع می‌شود.

مهاجر اظهار داشت: در مازندران باید کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

وی تصریح کرد: شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی تأمین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم را برعهده دارند و باید بر اساس رسالت اصلی خودشان عمل کنند.

بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در این جلسه با اشاره به اینکه ذات و رسالت جهاد کشاورزی تولید است، ادامه داد: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می‌شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

وی بر تأمین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی تاکید کرد.

کد خبر 6094289

دیگر خبرها

  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد