Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین_ نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: مبارزه جدی با فسادهای مختلف سازمان یافته و نیافته، رانت و ویژه خواری، استفاده ویژه از مدیران بومی، مدیران، اساتید و جوانان رشد کرده و فرهیخته از جمله وظایف استاندار قزوین است.

به گزارش خبرنگار مهر دکتر فاطمه محمدبیگی بعد از ظهر سه شنبه در همایش بسیج تجلیِ کار مجاهدانه و خدمت صادقانه که به همت سازمان بسیج رسانه استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: وظیفه ما نشان دادن چهره واقعی بسیج است و باید بدانیم که بسیج محصور به زمان و برای تنها امروز نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امروز علی لندی‌ها ادامه دهنده راه بسیجیان و شهیدانی همچون بهنام محمدی هستند، اضافه کرد: نوجوانانی همچون علی لندی نشان داده‌اند که نسل جدید ما نیز نسل امید هستند.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در گام دوم انقلاب هستیم و باید قدمهای بلندی را در این مرحله از انقلاب برداریم اذعان کرد: حرکت به سمت تحقق تمدن نوین اسلامی که فرمان مقام معظم رهبری است گام بلندی است که باید در این مرحله با کمک همدیگر برداریم.

وی با بیان اینکه یکی از فرازهای گام دوم سبک زندگی ایرانی و اسلامی است تاکید کرد: هرکسی باید نقش خود را در تحقق این بیانیه و گام دوم ایفا کند.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طبق تعریف مقام معظم رهبری بسیجی باید نقش خود را در زمان و عصر خود پیدا کند، تاکید کرد: خانواده به عنوان محور قانونگذاری نقطه مغفولی بود که در ۲۰ سال اخیر در روند قامنون گذاری کشور مغفول مانده بود و بر همین اساس تلاش کردیم تا در دور جدید مجلس به این موضوع توجه ویژه شود.

وی با اشاره به اینکه قانون باید از شعار به عمل تبدیل شود عنوان کرد: با توجه به اینکه مسئله خانواده و جمعیت مدت‌ها در مجلس مغفول مانده بود امروز و در این مجلس تصویب شده و به مرحله اجرا رسیده است.

این مسئول گفت: برخی از سازمان‌های بین‌المللی طرح جوانی جمعیت را فرآیند ضد حقوقی و ضد آزادی زن دانستند اما واقعیت امر این است که ارائه خدمات بهداشت و افزایش تسهیلات سلامت برای جامعه جزئی از الزامات است و هرچقدر افراد بخواهند به استکبار خود اصرار ورزند ما نیز بر حقوق خود پافشاری می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه وظیفه رسانه شناسایی دقیق نظام مسائل است ادامه داد: رسانه امروز ملزم است تا به مسائلی نظیر آب، آب‌خیزداری، بهربرداری از آب‌های سطحی و محرومیت‌زدایی بپردازد اما در مطالبات خود باید به این نکته توجه داشته باشد که مطالبه‌گری با حق‌الناس و قانون‌شکنی همراه نیست.

این مسئول امیدآفرینی را از دیگر وظایف اصحاب رسانه دانست و عنوان کرد: ما از مسائلی نظیر سوءمدیریت، رانت و فساد کوتاه نمی‌آییم.

وی با اشاره به اینکه فرصت شغلی نسبت به سال‌های گذشته بیشتر شده است افزود: بحران هویت، کهنسالی و کمبود آب از جمله مسائلی است که ما در طی سال‌های اتی با آن مواجه خواهیم شد و بهتر است از حالا برای این مسائل دنبال راه حل باشیم.

این مسئول در بخش دیگری از سخنان با بیان اینکه انتظار داریم خیلی از شعارهای دولت انقلابی در قالب نماد نمانده و تبدیل به عملیات‌های جدی بشود، ادامه داد: انتظار داریم ظرفیت‌های بالقوه ای که تا به امروز به کار تبدیل نشده بود به پروژه‌هایی بزرگ و ماندگار تبدیل شود.

وی با بیان اینکه استاندار جدید باید به دنبال شناخت از اقوام استان باشد، تاکید کرد: ارتباط با فعالان و نخبگان استان قزوین از دیگر کارهایی است که باید در دستور کار قرار بگیرد.

محمدبیگی تصریح کرد: رعایت بحث عدالت، محرومیت زدایی و رفع تبعیض مخصوصاً در نقاط محروم باید سرلوحه کار استاندار جدید باشد.

وی با تاکید بر اینکه مبارزه با فسادهای سازمان یافته، مبتنی بر رانت و ویژه خواری باید مورد توجه استاندار جدید قرار بگیرد تاکید کرد: مردم قزوین از اینکه مدیران، بزرگان، نخبگان و جوانان این استان که ثروت و سرمایه‌هایی بزرگ هستند مورد استفاده قرار نمی‌گیرند خسته شده‌اند.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک گفت: استفاده از نیروی انسانی نخبه و بومی استان باید در تمام سطوح استان مورد استفاده قرار بگیرد تا باعث ایجاد امید در دل مردم استان شود.

وی اظهار کرد: استاندار قزوین فارغ از جناح بندی و بازی‌های سیاسی، مدیران نالایق و مسئولین متخلف را هرچه سریع‌تر کنارگذاشته و جایگزین آنها را معرفی کند.

محمدبیگی در پایان یادآور شد: برخورد با مدیران ناتوان به معنای ندیدن زحمات مدیران توانمند و کارآمد دولت گذشته نیست و بدون شک این دست از مدیران که دلسوزانه در کنار مردم بودند باید تقویت و مورد استفاده قرار بگیرند.

کد خبر 5359400

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی استانداری قزوین هفته بسیج ویروس کرونا بوشهر بسیج آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه زلزله کتاب و کتابخوانی آلودگی هوا بارش باران واکسن کرونا عکس استانها شیوع کرونا مردم قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۹۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»

مصطفی نخعی به خبرگزاری صدا و سیما همچنین گفت: در حدود ۴ سال گذشته اتفاق خاصی که کشور در صنعت پتروپالایشگاهی به آن نیاز داشته، رخ نداده؛ در حالیکه «این صنعت می‌تواند ارزآور باشد و کشور را در تولید بنزین و فرآورده‌های مورد نیاز دیگر خودکفا کند.»  «پتروپالایشگاه‌ها» مجموعه‌های پالایشگاهی به‌روز و پیچیده‌تر از صنعت پالایشگاهی هستند که محصولات و فرآورده‌های پتروشیمی گسترده‌تری با ارزش افزوده بیشتر تولید می‌کنند.  تبدیل نفت خام به فرآورده‌های سوختی مانند بنزین، نفت گاز تنها هدف پتروپالایشگاه‌ها نیست و فرآورده‌هایی مثل خوراک‌های مورد نیاز مجتمع‌های پلیمری و شیمیایی هم در این مجتمع‌ها تولید و عرضه می‌شوند.  پیشتر و در مجلس دهم، نمایندگان پیش نویس قانونی را برای توسعه صنعت پتروپالایشگاهی با استفاده از «سرمایه گذاری مردمی» به تصویب رسانده بودند.  «قانون حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه گذاری مردمی» که بخشی از آن در مجلس یازدهم هم اصلاح شد، فرصتی را به پتروپالایشگاه‌های تازه تأسیس می‌دهد که بدون هزینه، خوراک اولیه را برای تولید محصولاتشان دریافت کنند و بعد با دولت تسویه کنند.  معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت بهمن پارسال گفته بود که با ساخت طرح‌های پتروپالایشگاهی، ظرفیت پالایشی کشور با افزایش ۳۰ درصدی از ۲.۳ میلیون بشکه به ۳ میلیون بشکه می‌رسد. به گفته هوشنگ فلاحتیان، با قانونی که مجلس برای حمایت از سرمایه‌گذاری مردمی در صنایع پایین‌دستی نفت و گاز تصویب کرده، حدود یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه ظرفیت پتروپالایشگاهی جدید تعریف شده است.   با این حال سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از اینکه «برخی مدیران به سرمایه گذاری دولتی در صنعت پتروپالایشگاهی بیشتر از سرمایه گذاری مردمی اهمیت می‌دهند»، انتقاد کرد و گفت: «باید آینده حوزه انرژی و این صنعت به مردم معرفی شود و ضمانت سودآوری از سوی دولت باید وجود داشته باشد تا مردم برای سرمایه گذاری در صنعت پتروپالایشگاهی مشارکت کنند.»  آقای نخعی همچنین گفت که دولت در حدود ۳ سال گذشته از مجلس برای احداث پتروپالایشگاه شهید سلیمانی استان هرمزگان مجوز گرفته، اما این طرح رشد خاصی نداشته است.  او گفت : یکی از علت‌های رشد نکردن طرح احداث پترو پالایشگاه شهید سلیمانی، «بی توجهی به سرمایه گذاری مردمی» است.

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • تکریم پیشکسوت فرهنگی استان قزوین در آستانه روز معلم
  • دیدار استاندار قزوین با خانواده شهید معلم، رجبعلی قربانی
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • نقش کارگران در تولید بی‌بدیل است
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • لزوم رسیدگی سریع‌تر به پرونده شرکت‌های پیش‌فروش خودرو
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»