Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند که در میان زنان مبتلا به کووید ۱۹، میزان مرگ و میر در میان زنان باردار سه برابر بیشتر از زنان غیرباردار در سنین باروری است و میزان مرگ و میر در زنان باردار در زمان شیوع دلتا کروناویروس پنج برابر افزایش یافت.

طبق مطالعه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، هیچ یک از ۱۵ زن باردار مبتلا به کووید ۱۹ که در طول دوره مطالعه از مارس ۲۰۲۰ تا ۶ اکتبر ۲۰۲۱ فوت کردند، به طور کامل واکسینه نشده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دومین گزارش این مرکز نشان داد که افزایش خطر مرده زایی در زنان باردار مبتلا به کووید ۱۹ از ۴۷ درصد قبل از انتشار گسترده نوع دلتا به ۳۰۴ درصد پس از شیوع گسترده آن افزایش یافته است.

مطالعه‌ای دیگر نشان داد که زنان باردار مبتلا به کووید ۱۹ در زمانی که نوع دلتا شایع بود، سه برابر بیشتر از زنان غیرباردار در سنین باروری، در معرض خطر بستری شدن در ICU قرار داشتند.

به گفته محققان، یافته‌های این مطالعات می‌تواند به متقاعد کردن زنان بیشتر برای واکسینه شدن کمک کند.

کد خبر 5359378

منبع: مهر

کلیدواژه: کرونای دلتا بارداری کووید 19 ویروس کرونا واکسن کرونا کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا سازمان نظام پزشکی واکسیناسیون بازگشایی مدارس پزشک خانواده ورزش تعرفه های پزشکی کمال حیدری نسخه الکترونیک پروتکل های بهداشتی مبتلا به کووید ۱۹ زنان باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۰۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید

به گزارش خبرآنلاین، وقتی تا دیروقت بیدار می‌مانید، به مغز، قلب، روده‌ها، کلیه‌ها و کبدتان آسیب می‌رسانید. طبق توصیه بنیاد ملی خواب امریکا، مدت زمان خواب ایده آل برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است. کم‌خوابی می‌تواند به عملکردهای داخلی و حتی اندام‌های بدن آسیب برساند و منجر به ایجاد انواع بیماری‌ها شود:

۱. مشکلات مغزی

براساس مطالعات، بیدار ماندن طولانی، سلول‌های مغز را از بین می‌برد. خواب کافی برای بهبود عملکرد یادآوری و حافظه بسیار مهم است. کم‌خوابی و بی‌خوابی در طول شب، ریسک ابتلا به زوال حافظه و آلزایمر را افزایش می‌دهد.

۲. افزایش فشار خون

افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند یا کمتر از ۵ تا ۶ ساعت می‌خوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود خواب، اثرات استرس را بر بدن تشدید می‌کند که این شرایط با افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا و التهاب همراه است.

۳. چاقی

کم‌خوابی باعث ایجاد عدم تعادل هورمونی در بدن و در نهایت باعث پرخوری و افزایش وزن می‌شود.

۴. دیابت

کمبود خواب، عملکرد بدن برای پردازش گلوکز و میزان انسولین تولیدشده توسط بدن را مختل می‌کند. از همین رو، کم‌خوابی و بی‌خوابی یک ریسک‌فاکتور مهم در ایجاد دیابت نوع ۲ به شمار می‌آید.

۵. سرطان

بر اساس مطالعات، نداشتن خواب کافی شبانه، خطر رشد سلول‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. هم‌چنین خواب ناکافی با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات مرتبط است.

بیشتر بخوانید:

چرا صبح‌ها با سردرد از خواب بیدار می‌شویم؟/ ۸ دلیل مهم

منابع: medium ، health

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900550

دیگر خبرها

  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • ۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید
  • ثبت فوت مردان ‌در استان زنجان بیشتر از زنان بوده است‌
  • انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد