Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر لاهیجان گفت: هفته قبل، یک مرد معتاد ۵۸ ساله در لاهیجان که کارتن خواب بود بر اثر سرما جان خود را از دست داد که شاید اگر گرمخانه‌ای در این شهر وجود داشت چنین اتفاق تلخی نمی‌افتاد.

بهمن کنعانی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در اواخر دوره پنجم شورای اسلامی شهر، زمینی در نزدیکی پل خشتی لاهیجان برای ساخت گرمخانه توسط شهرداری در اختیار خانواده «مرحوم حمید میرصفای مقدم» قرار گرفت و مقرر شد ساختمان گرمخانه با همت این خانواده خیر با پیش بینی اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال در مدت زمان ۱۸ ماه احداث شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سه دانگ از زمینی که شهرداری در اختیار خانواده خیر قرار داده است، اوقافی بوده و احداث گرمخانه در این زمین مشروط به موافقت و اجازه اداره اوقاف است.

رئیس شورای اسلامی شهر لاهیجان تصریح کرد: با توجه به اینکه زمین نزدیک پل خشتی این شهر واقع شده است باید احداث گرمخانه در این نقطه از نظر اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز مورد بررسی قرار گیرد، تا بعدها دچار مشکلی نشود.

وی با بیان اینکه در دوره پنجم شورای اسلامی شهر، باید وضعیت و موقعیت زمین توسط مدیریت شهری مورد بررسی قرار می‌گرفت و اقدامات لازم در جهت رفع مشکلات آن انجام می‌شد، گفت: در ۲۸ آبان ماه جاری، شهرداری لاهیجان با ارسال نامه‌ای به اداره اوقاف خواستار تعیین تکلیف زمین محل احداث گرمخانه شده است.

کنعانی با بیان اینکه شهرداری لاهیجان مالکیت سه قطعه زمین را در نقاط مختلف شهر در اختیار دارد که برای احداث گرمخانه به خانواده خیر معرفی کرده، اما مورد پسند آنها قرار نگرفته است، ادامه داد: در خیابان کاشف شرقی نیز زمین اوقافی مناسبی وجود دارد که نظر اعضای شورای اسلامی شهر برای احداث گرمخانه بسیار مناسب است.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت شهری به خانواده خیر پیشنهاد داد که در محلات مرکز و بافت‌های قدیمی شهر، خانه‌های ویلایی مناسب وجود دارد که می‌توانند یکی از خانه‌ها را خریداری و بازسازی کرده و تا زمستان آن را به گرمخانه تبدیل کنند اما این پیشنهاد نیز مورد قبول آنها قرار نگرفت.

رئیس شورای شهر اسلامی شهر لاهیجان احداث گرمخانه در این شهر را بسیار لازم و ضروری دانست و گفت: هفته قبل، یک مرد معتاد ۵۸ ساله در لاهیجان که کارتن خواب بود بر اثر سرما جان خود را از دست داد که شاید اگر گرمخانه‌ای در این شهر وجود داشت چنین اتفاق تلخی نمی‌افتاد.

کد خبر 537502

منبع: ایمنا

کلیدواژه: لاهیجان شهرداري لاهيجان شورای شهر لاهیجان گرمخانه اوقاف و امور خيريه خیرین ميراث فرهنگي گيلان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر احداث گرمخانه خانواده خیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۰۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل

رحیم یوسفی با اشاره به صدور ۱۰۷ فقره مجوز بهره‌برداری برای تولیدات گلخانه‌ای در استان اردبیل گفت: هم اینک یک هزار و ۷۰۴ هکتار زمین در هفت شهرک فعال استان آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران این بخش است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت در محیط بسته را از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد و افزود: در این راستا، پارسال بیش از ۱۰۰ هکتار به مجموع گلخانه‌های فعال استان اضافه شد.

او تولید سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوجه فرنگی، سه هزار و ۲۰۰ تن قارچ خوراکی، ۵.۴ میلیون شاخه گل و گیاهان زینتی، ۲۶۰ تن توت فرنگی و ۲۵ هزار تن انواع سبزی و صیفی را از جمله تولیدات مهم گلخانه‌ای استان اردبیل اعلام کرد.

یوسفی با اشاره به صادرات بخش زیادی از این محصولات به مقصد بازارهای خارجی گفت: پارسال در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران کشاورزی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران این بخش تسهیلات بانکی مورد نیاز پرداخت شد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین افزود: حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه‌گذاران در شهرک‌های گلخانه‌ای ادامه دارد به طوری که زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز، تلفن و خدمات دیگر از جمله راه دسترسی در این شهرک‌ها تامین شده و سرمایه‌گذاران پس از اجرای سازه، می توانند از تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شوند.

او با بیان این که استان اردبیل استعداد بالایی در ایجاد واحدهای گلخانه‌ای و تولیدات باغی دارد، تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای مغان با وسعت ۱۶۰۰ هکتار ظرفیت بزرگ تولید محصولات گلخانه‌ای محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری در استان و کشور محسوب می‌شود.

یوسفی گفت: ۱۷۵ هکتار از این شهرک به زیر کشت و تولید محصولات رفته و هم‌اکنون بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار بوده و در حال استحصال ارقامی مانند فلفل دلمه‌ای، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، گل رز، گلهای زینتی و حتی موز هستند.

او اظهار کرد: عملیات ایجاد مجتمع گلخانه‌ای در ۴۰۰ هکتار از این شهرک نیز هم اینک با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد به بالا در حال تکمیل است که امسال با مرحله تولید محصول می رسد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: با پایان و اتمام این واحدهای در دست احداث، ظرفیت اشتغال در شهرک گلخانه‌ای مغان از ۱۷۰۰ نفر کنونی به ۲ برابر افزایش خواهد یافت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • برچیده شدن بزرگترین مرکز تجمع معتادان در منطقه ۷ تهران
  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • کلنگ اولین پارک بانوان شهریار به زمین زده شد
  • زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود
  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود