Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@09:14:13 GMT

بزرگ‌ترین هتل‌های زنجیره‌ای جهان

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۶۰۹۸۱

بزرگ‌ترین هتل‌های زنجیره‌ای جهان

هتل‌های زیادی در انواع و کیفیت‌های مختلف، خدمات خود را در سراسر جهان ارائه می‌دهند که برخی از این هتل‌ها مستقل هستند و بسیاری از آنها گروه‌ها یا هتل‌های زنجیره‌ای را تشکیل می‌دهند. اما کدام هتل‌ها بیشترین اتاق‌ها را دارند؟

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، در این گزارش شما را با ۱۰ هتل زنجیره برتر آشنا می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هتل‌ها شامل ماریوت اینترنشنال، جین جیانگ، هتل‌های هیلتون، گروه هتل‌های اینترکانتینتال، ویندهام، آکور، هوآژو، انتخاب، اویو و مجموعه هتل‌های بی تی اچ است.

ماریوت اینترنشنال

ماریوت اینترنشنال با بیش از هفت هزار و ۵۰۰ هتل و بیش از ۱۴ هزار اتاق در سال ۲۰۲۱ لقب بزرگ‌ترین هتل زنجیره‌ای جهان را به خود اختصاص داد. بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ تعداد اتاق‌های این هتل‌ها از یک میلیون و ۳۵۸ هزار و ۴۰۰ اتاق به یک میلیون و ۴۰۰ هزار و ۲۸۹ ۱۴۰۰۲۸۹ عدد افزایش یافته است که رشد ۳.۱ درصدی را نشان می‌دهد.

جین جیانگ

جین جیانگ با تعداد هتل‌های بیشتر از ماریوت اینترنشنال، اما تعداد اتاق‌های کمتر، دومین هتل زنجیره‌ای بزرگ در جهان است. در سال ۲۰۲۱ شرکت چینی جین جیانگ بیش از ۱۰ هزار هتل با تقریباً حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار اتاق را راه اندازی کرد. این رشد نسبت به سال گذشته ۶.۷ درصد بوده است.

هتل‌های هیلتون

هتل‌های هیلتون سومین هتل‌های زنجیره‌ای بزرگ در جهان محسوب می‌شود که بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ بیش از ۶۰۰ هتل به مجموعه آنها اضافه شد. رشد این گروه عمدتاً در ایالات متحده آمریکا که کشور اصلی هتل‌های هیلتون به شمار می‌رود، همچنان زیاد است. در سال ۲۰۲۱ هتل‌های هیلتون دارای یک میلیون و ۱۰ هزار و ۲۵۷ اتاق بود که نسبت به سال گذشته ۴.۹ درصد افزایش داشته است.

گروه هتل‌های اینترکانتینتال

این مجموعه برای سال‌های زیاد بزرگترین هتل‌های زنجیره‌ای جهان را به خود اختصاص داده است. امروز اینترکانتیننتال، چهارمین هتل‌های زنجیره‌ای بزرگ در سراسر جهان محسوب می‌شود. این رشد بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ تنها ۰.۳ درصد بوده است. گروه هتل‌های اینترکانتیننتال تقریباً ۶ هزار هتل و ۸۸۶ هزار و ۳۶ اتاق در مجموعه خود دارند.

مجموعه هتل ویندهام

مجموعه هتل‌های ویندهام، پنجمین گروه هتل‌های بزرگ جهان به شمار می‌رود. این هتل‌های زنجیره‌ای در کشور آمریکا در زمینه در عرضه اتاق‌های خود حدود ۴.۲ درصد کاهش داشته است که آن را به تنها هتل زنجیره‌ای غربی در بین ۱۰ هتل برتر با تعداد اتاق کمتر نسبت به سال گذشته تبدیل می‌کند. در سال ۲۰۲۱ گروه هتل‌های ویندهام دارای هشت هزار و ۹۴۱ هتل با ۷۹۵ هزار و ۹۰۹ اتاق بوده است.

گروه هتل‌های آکور

این گروه زنجیره‌ای فرانسوی دارای بیش از پنج هزار هتل در سراسر جهان است. تعداد اتاق‌های گروه آکور بیش از ۷۵۰ هزار عدد است که رشد سالانه ۳.۱ درصد را در زمینه عرضه اتاق داشته که این رشد سال‌ها ثابت بوده است، به عنوان مثال گروه آکور نیز بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ حدود ۳ درصد رشد داشته است.

هتل‌های هوآژو

هوآژو یکی دیگر از گروه‌های هتل‌های چینی است که تعداد زیادی هتل و اتاق در کارنامه خود دارد. این زنجیره تقریباً هفت هزار هتل را اداره می‌کند و دارای ۶۰۷ هزار و ۱۳۷ اتاق است. رشد این مجموعه نسبت به سال ۲۰۲۰ بسیار بالا بوده و بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ رشد عرضه اتاق ۲۳.۲ درصد بوده است.

هتل‌های گروه انتخاب

این مجموعه هتل‌ها با ثبت رشد جهانی عرضه اتاق ۱.۲ درصدی، از جایگاه هشتم خود در رتبه بندی بزرگترین هتل‌ها فراتر نرفته است. در سال ۲۰۲۱، گروه زنجیره‌ای Choice دارای هفت هزار و ۱۴۷ هتل با مجموع ۵۹۷ هزار و ۹۷۷ اتاق بوده است. هتل‌های این گروه در بیش از ۴۰ کشور در سراسر جهان فعالیت می‌کنند.

۹- هتل‌های گروه اویو

اویو یک هتل زنجیره‌ای هندی است که در سال گذشته با مشکلات زیادی روبرو بوده است. عرضه اتاق در این هتل‌ها نسبت به سال گذشته ۵۴.۳ درصد کاهش یافته است. این شرکت مشکلات بسیار بزرگی را در چین و اروپا تجربه کرده که باعث کاهش عرضه اتاق‌ها شده است. در مقایسه با رتبه دهم برترین هتل‌های زنجیره‌ای در سال ۲۰۲۰، مجموعه اویو موقعیت خود را از دست داده است و اکنون در رتبه نهم بزرگترین هتل‌های جهان قرار دارد. اویو همچنان بیش از ۲۰ هزار هتل و ۴۴۹ هزار اتاق دارد.

مجموعه هتل‌های بی تی اچ

هتل‌های BTH، سومین هتل‌های زنجیره‌ای چینی محسوب می‌شود و در فهرست ۱۰ هتل برتر جهان قرار دارد. این زنجیره مانند جین جیانگ و هواژو نسبت به سال ۲۰۲۰ رشد بالایی داشته است و عرضه اتاق‌های آن بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ ۶.۶ درصد رشد داشته است.

کد خبر 532827

منبع: ایمنا

کلیدواژه: هتل صنعت هتلداری هتل سازی هتل هتل جهان بهترین هتل های جهان هتل های جهانگردی کشورهای جهان گردشگری توريست برترین ها برترین های جهان بهترین هتل ها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نسبت به سال گذشته هتل های زنجیره ای هتل های هیلتون مجموعه هتل ها سراسر جهان هتل زنجیره ای گروه هتل سال ۲۰۲۱ یک میلیون تعداد اتاق هتل ها عرضه اتاق هزار هتل اتاق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۰۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر تسریع در روند احداث آب‌شیرین‌کن طرح تامین آب اضطراری سیستان و زاهدان تاکید کرد و گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در جریان بازدید از سد جریکه در شهرستان زهک، چاه‌نیمه‌ها و پروژه احداث آب‌شیرین‌کن طرح تامین اضطراری آب سیستان و زاهدان با اشاره به ضرورت تامین پایدار آب شرب و بهداشت شهروندان منطقه و اهمیت پروژه آب‌شیرین‌کن زاهدان از نظر ملی و توجه ویژه دولت به آن، گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد و علاوه بر این باید راهکارهای متنوع دیگری نیز برای تسریع در تکمیل آن مورد توجه قرار گیرد.

امینی با اشاره به نشست تخصصی بررسی راهکارهای تسریع عملیات اجرایی پروژه آب‌شیرین‌کن گفت: در این جلسه اقدامات انجام شده در بخش آب، برق، نصب تجهیزات و راه‌اندازی آب‌شیرین‌کن، ایستگاه پمپاژ و موارد مربوط به محوطه‌سازی و دیوارکشی مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم این پروژه هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

گفتنی است، این پروژه به عنوان بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان با ظرفیت تامین 100 هزار مترمکعب در شبانه‌روز به منظور تامین اضطراری بخشی از آب مورد نیاز سیستان و زاهدان در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دبی میزبان بزرگ‌ترین فرودگاه جهان می‌شود
  • ۱۰ شکاف بزرگ در روابط رژیم‌صهیونیستی با غرب طی جنگ طوفان الاقصی
  • برگزاری همایش بزرگ ورزش پهلوانی در نصف جهان
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • پرفورمنس خروش ملت‌ها در حمایت از اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • معروفترین نقاشی جهان اتاق دار می‌شود
  • معرفی چهار زنجیره تولید چهارمحال‌وبختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • «اتاق فرار» پرمخاطب‌ترین بسته فیلم کوتاه «هنر و تجربه»
  • «اتاق فرار» پرمخاطب‌ترین بسته فیلم کوتاه «هنر و تجربه» شد