Web Analytics Made Easy - Statcounter

عفو بین‌الملل اعلام کرد، جامعه جهانی باید فورا محدودیت‌های مالی علیه افغانستان را که مانع ارائه کمک درمانی، غذا و دیگر خدمات اساسی می‌شود و تهدیدی علیه جان ده‌ها میلیون افغان است، لغو کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در اطلاعیه روز سه‌شنبه عفو بین‌الملل آمده است: ترکیب تعلیق کمک‌های خارجی، مسدودسازی دارایی‌های دولت کابل و اعمال تحریم‌های بین‌المللی علیه طالبان، کشوری را که هم‌اکنون با درد و رنج ناشی از فقر بالا دست و پنجه نرم می‌کند، به سمت یک بحران اقتصادی تمام عیار می‌کشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه آمده است که برآورد سازمان ملل نشان می‌دهد ۲۲.۸ میلیون افغان که معادل بیش از نیمی از جمعیت افغانستان می‌شود، اکنون با ناامنی غذایی و گرسنگی حاد مواجه هستند و دست‌کم یک میلیون کودک هم به سوء تغذیه گرفتار شده‌اند. سازمان ملل متحد همچنین برآورد می‌کند ۲۰۰ میلیون دلار کمک انسانی هر ماه برای جلوگیری از بروز این فاجعه ضرورت دارد.    

با توجه به اینکه طالبان همچنان در فهرست گروه‌های تحت تحریم بین‌المللی است، اهداکنندگان خارجی به افغانستان پس از آنکه این گروه در ماه اوت کنترل کشور افغانستان را به دست گرفت، ارسال کمک‌هایشان را متوقف کردند.

دولت بایدن ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار از دارایی‌های بانک مرکزی افغانستان را توقیف کرده است. اتحادیه اروپا هم دست به اقدام مشابهی زد و ۱.۴ میلیارد دلار از کمک‌هایش را تعلیق کرد و چنین اقدامی موجب شد تا دست‌کم ۲۰۰۰ مرکز درمانی که به ۳۰ میلیون افغان خدمات‌رسانی می‌کرد، تعطیل شود. علاوه بر این، صندوق بین‌المللی پول طی اقدامی دسترسی طالبان به ۴۵۰ میلیون دلار را مسدود کرد.

در همین حال، یونیسف سه‌شنبه نسبت به افزایش گرسنگی و معلق ماندن ارسال کمک‌ها هشدار داده و تاکید کرد که این رویه یک "بحران سریع" به وجود می‌آورد.  

سامانتا مورت، رئیس ارتباطات یونیسف در امور افغانستان در مصاحبه با دویچه وله گفت: حدود نیمی از این کشور، ۲۳ میلیون تن، نیازمند دریافت کمک هستند، بنابراین گستردگی آن بسیار مبهوت‌کننده است و بحرانی است که به سرعت رشد می‌کند و در حال خارج شدن از کنترل است. یونیسف با پروازهای چارتری و از طریق مرز پاکستان در حال انتقال کمک‌هاست، بنابراین ما در حال وارد کردن کمک‌ها هستیم اما هر روز هوا سردتر می‌شود.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: افغانستان یونیسف عفو بين الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۱۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یونیسف: ۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند

آفتاب‌‌نیوز :

یونیسف اعلام کرده است که تقریباً تمام ۶۰۰۰۰۰ کودک در رفح «مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه» هستند.

وبگاه «کامن دریمز» روز یکشنبه به نقل از «کاترین راسل» مدیر عامل یونیسف نوشت، عملیات نظامی بزرگ اسرائیل علیه شهر رفح فاجعه‌ای برای کودکان به همراه خواهد داشت.

به گفته خانم راسل، حدود ۶۰۰۰۰۰ کودک مستقر در رفح مجروح، بیمار، دچار سوءتغذیه و معلول هستند.

رئیس یونیسف خاطرنشان کرد: «بسیاری چندین بار آواره شده‌اند و خانه‌ها، والدین و عزیزان خود را از دست داده‌اند. هیچ جای امنی برای رفتن به غزه وجود ندارد. خانه‌ها، جاده‌ها ویران شده و زمین مملو از مهمات منفجر نشده است.»

راسل گفت: «یونیسف به درخواست حمایت از همه زنان و کودکان در رفح و سراسر نوار غزه و حفاظت از زیرساخت‌ها، خدمات و کمک‌های بشردوستانه که آن‌ها بر آن تکیه دارند، ادامه می‌دهد.»

این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی همچنان در حال بمباران مناطق مختلف رفح است و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر انجام حمله زمینی به این منطقه با ادعای نابودی آخرین گردان‌های حماس پافشاری می‌کند. هرچند که کشور‌های اروپایی، ایالات متحده آمریکا به عنوان متحدان اصلی رژیم اسرائیل از نتانیاهو می‌خواهند که از این اقدام پرهیز کند. 

علاوه بر خسارات انسانی که این حمله بر نوار غزه تحمیل می‌کند، به منزله یک ضربه قوی به عملیات‌های امدادرسانی در سراسر نوار غزه است، زیرا رفح در قلب عملیات‌های امدادی قرار دارد. 

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • یونیسف: ۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند
  • تهدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی براى حمله قريب الوقوع به رفح
  • همکاری ژاپن در بخش انرژی و آب افغانستان
  • سایه مستدام جنگ بر اروپای مدعی دیپلماسی
  • توافق میان حماس و اسرائیل قریب‌الوقوع است
  • رسانه سعودی: توافق آتش‌بس در غزه قریب‌الوقوع است
  • هشدار یونیسف درباره وقوع فاجعه در رفح
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان