Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حسین قناعتی در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب گفت: پس از بازدیدی که وزیر بهداشت از خوابگاه‌های دانشگاه انجام داده‌اند. ما برنامه‌های کوتاه مدت و بلندمدتی را در عرصه خوابگاه های دانشجویی شروع کردیم و برنامه های کوتاه مدت که شامل تعمیرات در عرصه خوابگاهی و تامین نیازهای ضروری بود آغاز شد و امکانات رفاهی دانشجویان بر اساس این برنامه اصلاح می‌شود؛ برآورد ما این است که در فاز اول و یا همان برنامه‌های کوتاه مدت ۱۷ میلیارد تومان برای این موضوع سرمایه گذاری کنیم که تاکنون پنج میلیارد تومان آن تامین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پس از اتمام فاز کوتاه مدت عملیات رفاهی و خوابگاهی دانشجویان بلافاصله فاز بلندمدت برنامه ها را اجرایی خواهیم کرد که برای اجرای این فاز ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم . بر اساس این برنامه خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران در مجتمعی در بلوار فردوس تجمیع خواهند شد و بطور ریشه ای کمیت و کیفیت خوابگاه های دانشجویی را ارتقاء خواهیم داد. تلاش داریم هیچ دانشجویی بی‌خوابگاه نماند.

دکتر قناعتی از برنامه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران برای تامین ۱۰۰ درصدی نیاز خوابگاهی دانشجویان متاهل خبر داد و گفت: بر این اساس، ما مکان‌هایی را اجاره کردیم تا هیچ دانشجوی متاهلی بی خوابگاه نماند و اگر دانشجویی در این زمینه مشکلی داشت می‌تواند با دفتر بنده مستقیما تماس بگیرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: قول دادیم هیچ دانشجوی متاهل متقاضی خوابگاه بی‌جا نماند. لذاسعی می کنیم با تکمیل پروژه ساخت خوابگاه در بلوار فردوس تمامی خوابگاه‌های پراکنده در سطح شهر تجمیع شوند.

وی در خصوص وضعیت آموزش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران از ابتدای ترم جاری درصدی از آموزش دانشجویان را به صورت حضوری برگزار کرد به نوعی آموزش آفلاین در دانشگاه ممنوع شد و اینگونه نبود که استاد بخواهد محتوای کلاس ها را ضبط و در فضای مجازی قرار بدهد. چرا که این شیوه آموزش موثر نیست و استاد باید در ساعات آموزش به صورت آنلاین حضور داشته باشد و تبادلی بین دانشجویان و اساتید شکل بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: آموزش دانشجویان بالینی در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای ترم جدید به صورت ۱۰۰ درصد حضوری است و دانشجویانی که اینترن و دستیار هستند باید سر کلاس حاضر شوند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: بطورکلی دانشجویان دستیاری، پیراپزشکی، پرستاری و پزشکی آموزش های حضوری دارند و کلاس های تئوری هم می تواند به صورت ترکیبی از کلاس های آنلاین و حضوری باشد.

منبع: الف

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران کوتاه مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۱۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!

آفتاب‌‌نیوز :

انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند؛ و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • گسترش دامنه اعتراضات دانشجویی در استرالیا
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • از پرداخت بیش از ۴ هزار وام متاهلی به دانشجویان پزشکی تا تاکید بر استفاده دانشگاه‌ها از سند دانشگاه اسلامی
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!