Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره، آنتوان هالف، کارشناس مرکز سیاست انرژی جهانی در دانشگاه کلمبیا گفت معلوم نیست که تصمیم آمریکا برای آزادی ۵۰ میلیون بشکه نفت از ذخایر راهبردی خود برای مقابله با قیمت فزاینده بنزین چندان مؤثر باشد.

آنتوان هالف با اشاره به اینکه در جریان آزادسازی ذخایر نفتی آمریکا، آژانس بین المللی انرژی شرکت نداشت، اعلام کرد این اقدام بایدن در تثبیت قیمت سوخت در این کشور تاثیر چندانی نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: چیزی که درباره آزادی این ذخایر راهبردی می‌توان گفت این است که آژانس بین المللی انرژی در آن شرکت ندارد. این نخستین بار است که چنین اقدامی صورت می‌گیرد. در گذشته چند مورد آزادی هماهنگ ذخایر در تاریخ بازار نفت انجام شد که همگی شان تحت نظر و حمایت آژانس بین المللی انرژی صورت گرفت. اما این امر در مورد این بار صدق نمی‌کند. بسیاری از کشور‌های عضو آژانس بین المللی انرژی در این اقدام شرکت ندارند. خود آژانس در این اقدام شرکت ندارد. بلکه کشور‌هایی که عضو آژانس بین المللی انرژی نیستند به اقدام برای آزادی ذخایر ملحق می‌شوند؛ بنابراین این رویداد بسیار جدیدی در بازار است.

این کارشناس در ادامه گفت: به محض اینکه این تصمیم اعلام شد، قیمت‌ها کمی بهبود یافت. معلوم نیست که این اقدام جواب بدهد. چرا که ذخایر راهبردی برای اختلال در عرضه نفت طراحی شده است. در حال حاضر قیمت‌ها به خاطر اختلال در عرضه بالا رفته نرفته است، بلکه علتش این است که سرعت افزایش تولید توسط تولیدکنندگان زیاد نیست و سرعت افزایش تقاضا بیش از آن است که پیش بینی می‌کردیم. برای همین در بازار توازن (بین عرضه و تقاضا) وجود ندارد که ناشی از سیاست‌های مدیریت عرضه و راهبرد‌های شرکت هایمان است، نه اختلال در عرضه. در نتیجه معلوم نیست این اقدام باعث ایجاد توازن در بازار شود. حجم نفتی که از ذخایر راهبردی آزاد می‌شود هم خیلی زیاد نیست و شاید کمتر از آن چیزی باشد که بازار انتظار داشت.

آمریکا در اقدامی هماهنگ با چند کشور دیگر برای مقابله با قیمت فزاینده سوخت و تورم، و در آستانه یکی از شلوغ‌ترین فصل‌های سفر و تعطیلات در سال (جشن شکرگزاری) آزادی ۵۰ میلیون بشکه نفت خام از ذخایر اضطراری آمریکا موسوم به ذخایر راهبردی نفت را اعلام کرد.

ذخایر راهبردی نفت آمریکا حاوی (نفت خام) برای تامین یک ماه به اندازه میزان مصرف فعلی کشور است. هدف از نگهداری این ذخایر رسیدگی به اختلال در عرضه نفت بر اثر عواملی، چون بلایای طبیعی است، نه مدیریت قیمت ها. اما با توجه به اینکه قیمت بنزین در آمریکا قیمت صعودی داشته و منجر به کاهش مقبولیت رئیس جمهور در ماه‌های اخیر شده، کاخ سفید برای بهره برداری از این ذخایر راهبردی تحت فشار بوده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ذخایر نفتی دولت بایدن آژانس بین المللی انرژی آژانس بین المللی انرژی اختلال در عرضه ذخایر راهبردی معلوم نیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۱۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکان دقیق مرگ افلاطون و جزییات به بردگی گرفته شدنش با کشف پاپیروسی سوخته معلوم شد

بقایای کربنی‌شدۀ یک طومار پاپیروس باستانی که در شهر هرکولانیوم کشف شد، اطلاعات قابل توجهی را درباره افلاطون در اختیار باستان‌شناسان گذاشته است؛ از جمله محل دقیق دفن او و جزئیاتی در مورد چکونگی به بردگی گرفته شدن او.
 
شهر «هرکولانیوم» در نزدیکی شهر باستانی «پمپئی» در جنوب ایتالیا قرار دارد. این شهر نیز در پی فوران کوه وزوویوس در سال ۷۹ پس از میلاد نابود شد. در این شهر کتابخانه بزرگی مملو از پاپیروس کشف شده که برای هزاران سال زیر خاکستر باقی مانده بود.
 
پاپیروسی که حاوی اطلاعاتی درباره زندگی و مرگ افلاطون است، مانند بسیاری از طومار‌های دیگر به دست آمده از این شهر تاریخی وضعیت خوبی دارد؛ با این وجود تا حد زیادی سیاه شده و عملاً قابل خواندن نیست.
 
در این پاپیروس، بخشی از تاریخ آکادمی فیلودموس گادارا (فیلسوف و شاعر اپیکوریست) حکایت شده است.
 
فیلودموس گادارا، یک فیلسوف اپیکوری بود که از حدود ۱۱۰ تا ۴۰ قبل از میلاد زندگی می‌کرد و مدتی نیز در شهر هرکولانیوم اقامت داشت.
 
در بخشی از این پاپیروس که به تاریخ آکادمی فیلودموس اختصاص یافته، اطلاعات دقیقی درباره زندگی افلاطون ثبت شده است و دانشمندان موفق شدند به کمک فناوری‌هایی از جمله تصویربرداری نوری مادون قرمز و فرابنفش، تصویربرداری مولکولی و عنصری، تصویربرداری حرارتی و میکروسکوپ دیجیتال، بیش از ۱۰۰۰ کلمه از این متون را تشخیص دهند که معادل ۳۰ درصد از متن کامل است.
 
گرازیانو رانوکیا، هماهنگ‌کننده این پروژه، در بیانیه‌ای به توضیح این دستاورد پرداخت و نوشت که محتوای تازه رمزگشایی شده «حقایق جدید و ملموسی را درباره فیلسوفان مکاتب مختلف» ارائه می‌دهد.
 
کیلیان فلیشر که مسئول ویرایش این پاپیروس است نیز گفت: «خوانش‌های جدید، حقایق جدید و ملموسی از آکادمی افلاطون، ادبیات هلنیستی، فیلودموس گادارا و بطور کلی تاریخ باستان ارائه می‌دهد.»
 
دانمشندان پیش از این می‌دانستند که افلاطون در محوطه آکادمی که توسط سولا، دیکتاتور روم در سال ۸۶ قبل از میلاد ویران شد، به خاک سپرده شده است. با این حال، پس از تجزیه و تحلیل این طومار باستانی، محققان اکنون محل دقیق آرامگاه این فیلسوف مشهور را کشف کرده‌اند که در یک باغ خصوصی در نزدیکی معبدی اختصاص داده شده به «موزها» معروف به Museion است.
 
دیگر اطلاعات کشف شده از این سند سوخته نیز نشان می‌دهد که افلاطون احتمالاً در پی حمله اسپارت‌ها در سال ۴۰۴ قبل از میلاد یا پس از مرگ سقراط در سال ۳۹۹ قبل از میلاد، به عنوان برده در جزیره اگینا فروخته شده است. 
 
این کشف جدید، باور‌های پیشین درباره افلاطون را که می‌گفت بردگی او از سال ۳۸۷ قبل از میلاد در جزیره سیسیل آغاز شده، به چالش می‌کشد.
 
در قسمتی دیگر از این پاپیروس، درباره انزجار افلاطون نسبت به توانایی‌های موسیقایی یک نوازنده بربر اهل تراکیه (تراس) نوشته شده است. تراکیه یا تراس، سرزمینی تاریخی در جنوب شرقی اروپا بود که امروزه بخش‌هایی از آن میان کشور‌های بلغارستان، ترکیه و یونان تقسیم شده است.
 
افلاطون که به‌خاطر تئوری «دنیای مُثُل» مشهور است، در سال ۳۴۸ قبل از میلاد در آتن درگذشت. او در این نظریه بیان می‌کند دنیای فیزیکی که ما تجربه می‌کنیم، جز سایه‌ای از واقعیت نیست.
 
منبع: یورونیوز

سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه ارز ۱۴۰۳/۰۲/۱۰
  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۱۰
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • قیمت طلا،سکه و دلار شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مکان دقیق مرگ افلاطون و جزییات به بردگی گرفته شدنش با کشف پاپیروسی سوخته معلوم شد
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۱:۰۰
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۸ اردیبهشت ماه
  • قیمت جانشین کلوپ معلوم شد!‏