Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از business، صندوق بین‌المللی پول با استناد به اقدام اخیر السالوادور برای ایجاد مناقصه قانونی در رمز الکترونیکی، هشدار داده که بیت کوین خطرات قابل‌توجهی برای مصرف‌کنندگان دارد. صندوق بین‌المللی پول در بیانیه‌ای اعلام کرد، در حالی که ارز‌های دیجیتالی این پتانسیل را دارد که سیستم‌های پرداخت را کارآمدتر کند، تصمیم السالوادور برای تبدیل بیت‌کوین به عنوان یک ارز قانونی ریسک بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نهاد مالی جهانی که خواستار تقویت مقررات و نظارت بر اکوسیستم پرداخت جدید شده، گفت: با توجه به نوسانات بالای قیمت بیت کوین، استفاده از آن به‌عنوان یک ارز قانونی خطرات قابل‌توجهی برای حمایت از مصرف‌کننده، یکپارچگی مالی و ثبات مالی دارد. به دلیل این خطرات، بیت کوین نباید به عنوان پول قانونی استفاده شود. السالوادور در ماه گذشته قانونی را تصویب کرد که به بیت کوین وضعیت یک ارز رسمی قانونی را در کنار دلار آمریکا اعطا کرد و اولین کشور در جهان شد که رمز ارز را به رسمیت شناخت. دولت از آن زمان از یک سیستم کیف پول الکترونیکی به نام Chivo حمایت کرده است که به ساکنان امکان می‌دهد پرداخت‌های بیت کوین را ترتیب دهند و همچنین سکه‌های دیجیتال را به دلار آمریکا تبدیل کنند.

هشدار صندوق بین‌المللی پول پس از آن که السالوادور از طرح‌های خود برای اولین شهر بیت‌کوین در جهان رونمایی کرد در ابتدا از طریق اوراق قرضه با پشتوانه رمزنگاری تامین مالی شد. در آخر هفته گذشته اعلام شد، این شهر در نزدیکی آتشفشان Conchagua در جنوب شرقی کشور ساخته خواهد شد و دارای مناطق تجاری و مسکونی، و همچنین سایر امکانات مشترک در یک کلان شهر مدرن است. هنوز در مرحله مفهومی، اولین عرضه اوراق قرضه برای سال ۲۰۲۲ تنظیم شده و ساخت و ساز حدود دو ماه پس از تامین مالی برنامه ریزی شده است.

بیشتربخوانید

سرمایه گذاری روی ارزهای دیجیتال فعلا ممکن نیست

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیت کوین ارز دیجیتالی صندوق بین المللی پول بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۲۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴)  از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت امسال با حضور شرکت‌های فناور و نوآور داخلی و خارجی در محل پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

صندوق توسعه فناوری‌های نوین؛ حامی همیشگی شرکت‌های فناور و نوآور، امسال نیز همچون سال‌های گذشته درسیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴) حضور دارد.

این صندوق پژوهش و فناوری با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق خود در ارائه خدمات نوین مالی و فناوری به اکوسیستم فناور و نوآور کشور، در اینوتکس امسال نیز برنامه‌های مختلفی را در تقویم اجرایی خود دنبال می‌کند.

رونمایی از نخستین سکوی تامین مالی جمعی ارزی_ریالی کشور

محمد کلاهی؛ معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین در خصوص برنامه‌های پیش روی این صندوق در نمایشگاه اینوتکس امسال گفت: این صندوق به عنوان صندوق پژوهش و فناوری پیشتاز در ارائه خدمات مالی به زیست بوم فناوری کشور، همواره به دنبال بهینه سازی فرآیند‌های مالی و بهره مندی این اکوسیستم از ابزار‌های به روز و نوین تامین مالی است.

وی با اعلام خبر اخذ موافقت اصولی تاسیس نخستین «سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی» در کشور گفت: صندوق توسعه فناوری‌های نوین در راستای ارائه ابزار‌های نوین تامین مالی در زیست بوم فناوری کشور در دی ماه ۱۴۰۲ موفق به اخذ موافقت اصولی تاسیس سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی از فرابورس ایران شد. این سکو که با نام «نوین کراود» به ثبت رسیده است، نخستین سکوی تامین مالی ارزی کشور است که با همکاری وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، فرابورس ایران و صرافی بانک ملی، در حال رسیدن به مراحل اجرایی است. در این مدت پلتفرم و زیرساخت آن ایجاد شده و در مراحل پایانی اخذ مجوز فعالیت از فرابورس است.

کلاهی با اشاره به شعار امسال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» بستر نوین کراود را به عنوان یکی از بهترین روش‌های تحقق شعار سال دانست و افزود: نرخ بازدهی مطلوب، تضمین اصل سرمایه و بازدهی کوتاه مدت پروژه‌ها از مزایای این سکوی تامین مالی جمعی است. ضمن این که مجوز این سکو برای نخستین بار در کشور توسط یک صندوق پژوهش و فناوری با بیش از ۱۷ سال تجربه فعالیت مالی اخذ شده و بنا دارد که مسیر تامین مالی حوزه فناوری و تولید را با تکیه بر سرمایه‌های خرد هموار ساخته و چشم انداز روشنی را برای بهره مندی شرکت‌های دانش بنیان و فناور از این ابزار نوین تامین مالی ترسیم نماید.

تفاهم نامه با هیئت تجاری روسیه در راستای صادرات محصولات دانش بنیان

کلاهی توسعه بازار و تجاری سازی محصولات شرکت‌های دانش بنیان و فناور را از دیگر برنامه‌های این صندوق به ویژه در سال‌های اخیر یاد کرد و گفت: یکی از کشور‌های هدف برای صادرات فناوری و محصولات دانش بنیان روسیه است. بر این اساس با بررسی، ارزیابی و مذاکرات صورت گرفته بین هیئت تجاری روس و صندوق توسعه فناوری‌های نوین در یک سال اخیر، اکنون زمینه انعقاد تفاهم نامه همکاری با این هیئت فراهم شده است.

وی این تفاهم نامه را زمینه ساز همکاری‌های جدید فناورانه بین ایران و روسیه دانست و تاکید کرد: در اینوتکس ۲۰۲۴ تامین نیاز‌های فناورانه دو کشور در قالب این تفاهم نامه به امضای صندوق توسعه فناوری‌های نوین و هیئت تجاری روسیه خواهد رسید.

تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین و صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) فولاد مبارکه

محمد کلاهی، مدیریت و راهبری منابع در حوزه فناوری و پروژه‌های فناورانه را از دیگر برنامه‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد و گفت: این مهم همواره با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق همکاری صندوق با هلدینگ ها، شرکت‌های سرمایه گذاری و شرکت‌های بیمه دنبال شده است و صندوق قابلیت خود را در مدیریت و راهبری صحیح این منابع در حوزه فناوری و سرمایه گذاری با بازدهی مطلوب، اثبات کرده است.

وی با اشاره به تفاهم نامه جدید صندوق با یکی از بزرگترین صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی افزود: در همین راستا در اینوتکس امسال صندوق توسعه فناوری‌های نوین تفاهم نامه همکاری دیگری را با صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه به عنوان یکی از بزرگترین صندوق‌های CVC حوزه فناوری منعقد می‌کند.

توسعه فناورکارت با افزودن خدمات محصول ایران کارت بانکی
معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین با اشاره به آغاز پروژه «فناورکارت؛ نخستین نئوبانک شرکتی حوزه فناوری» در نمایشگاه اینوتکس سال گذشته افزود: فناورکارت نئوبانکی به بزرگی زیست بوم فناوری کشور است و شکل گیری صحیح این خدمت کار بزرگی را می‌طلبد.

به همین منظور و در راستای توسعه خدمات فناورکارت به فعالان زیست بوم فناوری کشور، امسال تفاهم نامه‌ای با شرکت بهین فردا؛ از مجموعه بانک آینده به منظور همکاری مشترک این دو مجموعه در توسعه این محصول و اضافه شدن خدمات جدید B۲C به خدمات موجود شرکتی این پلتفرم، در اینوتکس منعقد خواهد شد.

کلاهی با تاکید بر گستردگی خدمات ایران کارت  در کشور به عنوان دلیل نخست انعقاد این تفاهم نامه یادآور شد: تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین با شرکت بهین فردا به دلیل وسعت و کیفیت خدمات محصول ایران کارت و باشگاه مشتریان بانک آینده است. اضافه شدن این خدمات در کنار خدمات متعدد حقوقی و حقیقی موجود در پلتفرم فناورکارت آن را به محصولی ویژه و ممتاز برای استفاده شرکت‌های حوزه فناوری و پرسنل شاغل در شرکت‌ها و پارک‌های سراسر کشور تبدیل می‌کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری ضمانت‌نامه‌های اعتباری و غیراعتباری صندوق سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها