Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان کل کشور گفت: د ر بررسی مشکلات و مسائل مبتلابه سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی باید به این نکته نیز توجه داشت که سایر دستگاه‌هایی که به خوبی به وظایف خود عمل نکرده‌اند که باعث این وضع شدند.

به گزارش مشرق، بنا به اعلام شادا، بر اساس انتخاب اعضای مجمع عمومی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، سید «عبدالمجید اجتهادی» به عنوان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل جدید این سازمان معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اعضای مجمع عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، با قدردانی از زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه «ابراهیم مولایی‌جم» در جایگاه سرپرستی این سازمان، وی را به عنوان عضو هیئت مدیره و معاون حقوقی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی ابقاء کردند.

بیشتر بخوانید: عزم جزم دستگاه قضا در مبارزه پیگیرانه با قاچاق

سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و رئیس مجمع عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در این جلسه، با تبریک انتصاب عبدالمجید اجتهادی مدیر عامل جدید این سازمان و آرزوی موفقیت برای وی در انجام وظایف محوله، از زحمات اثر بخش و شبانه روزی ابراهیم مولایی جم عضو هیئت مدیره و معاون حقوقی این سازمان در ساماندهی شرایط سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، در مدت یکماه سرپرستی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: بازدید دادستان کل کشور از پارکینگ خودروهای توقیفی مرتبط با پرونده‌های مواد مخدر

حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور و عضو مجمع عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی نیز در این جلسه، ابراز امیدواری کرد: در دولت سیزدهم شاهد اصلاح و ارتقای محسوس در عملکرد و ساختار سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی باشیم.

وی تصریح کرد: در بررسی مشکلات و مسایل مبتلا به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی باید به این نکته نیز توجه داشت که سایر دستگاه‌های مرتبط با حوزه کاری این سازمان نیز قطعاً بخوبی به وظایف خود عمل نکرده‌اند که باعث شده، شاهد تضییع اموال عمومی باشیم.

دادستان کل کشور با بیان اینکه هیچ مانعی بر سر راه سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی برای اصلاح رویه‌ها نیست، گفت: اگر قوانین ایراد دارد، با تکیه بر تجارب گذشته باید به دنبال اصلاح آن رفت و اگر ایراد از آیین نامه‌ها است، دولت، خود می‌تواند رأسا آن را اصلاح کند.

دادستان کل کشور همچنین با پیشنهاد تدوین یک برنامه زمانبندی برای اصلاح رویه‌ها و زیرساخت‌ها در سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی یادآور شد: چنین برنامه‌ای باید بر مبنای توانمندی‌ها و زیرساخت‌های موجود تدوین شود و نباید انتظارات و توقعات بی جهت را به جامعه منتقل کرد.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری در ادامه، از آمادگی دستگاه قضایی برای همکاری کامل با مسئولان سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی جهت رفع موانعی که نیازمند ورود این دستگاه باشد، خبر داد.

امین‌حسین رحیمی وزیر دادگستری و عضو مجمع عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی نیز در این جلسه، ورود دستگاه قضایی و دولت به پرونده سازمان را نقطه عطفی برای حل و فصل مشکلات آن خواند و گفت: در این راستا، برگزاری منظم جلسات مجمع عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، جهت انتقال و بررسی مشکلات و موانع، بسیار حایز اهمیت است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو سازمان اموال تملیکی دولت سیزدهم دادگستری دستگاه قضایی دادستان کل کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۲۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به گزارش منتشر شده در یک پایگاه خبری اعلام کرد که رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، طی روزهای گذشته، یک پایگاه خبری در گزارشی تصویری با عنوان «تماشا کنید: ریاضت برای مردم/ ولخرجی دولت در اختصاص به نهادهای غیر پاسخگو»، سعی در القای پیامی غیر واقعی در خصوص رشد بودجه دستگاه‌های فرهنگی داشته است. درخصوص این گزارش نکات زیر قابل توجه است:


۱- برخی از ارقام ارائه شده در گزارش نادرست است؛ مانند بنیاد سعدی که اعتبار اضافه شده آن ۳۴ میلیارد عنوان شده، در حالی‌که ۱۲,۵ میلیارد تومان بوده است و یا بودجه اضافه شده موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) حتی با احتساب اعتبارات بند (ب) تبصره ۱۳ قانون بودجه، ۱۶۵ میلیارد تومان بوده که ۲۹۶ میلیارد تومان عنوان شده است. همچنین اعتبارات اضافه شده مورد اشاره در گزارش برای شورای عالی حوزه‌های علمیه و شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه نیز غیر واقعی است.


۲- رشد اعتبارات بودجه عمومی جدول (۷) دستگاه‌های اجرایی که در گزارش یاد شده به آنها اشاره شده به شرح جدول ذیل است.


همان‌طور که در جدول نیز قابل مشاهده است، رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است.


۳- درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است که علت آن حکم بند (ب) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور است که بر اساس آن یک‌ درصد (۱ درصد) از هزینه‌های شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت به موجب هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی، هنری و ورزشی از قبیل موضوعات قرآنی، ازدواج و خانواده، جوانی جمعیت، توانمندسازی بانوان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده تخصیص یافته است. 


۴- همچنین با توجه به اینکه کمک بودجه‌ای دولت به مؤسسات و نهادهای فرهنگی از طریق دستگاه‌های اجرایی اصلی است، بخش قابل توجهی از اعتبار در نظر گرفته شده ذیل دستگاه‌های اجرایی یاد شده به منظور کمک به مؤسسات و نهادهای مذکور بوده که در گزارش یاد شده به صورت نادرست به سرجمع اعتبارات دستگاه‌های اجرایی اضافه شده است. به عنوان نمونه هزار میلیارد تومان از اعتبار پیش‌بینی شده برای سازمان تبلیغات اسلامی از محل اعتبار بند (ب) تبصره (۱۳) لایحه بودجه سال جاری مربوط به صندوق توسعه قرآنی  و برای گسترش فعالیت‌های حفظ موضوعی قرآن کریم و تقویت فعالیت‌های مؤسسات قرآنی کشور بوده که (بر اساس برنامه‌های ارائه شده) در اختیار آن صندوق قرار خواهد گرفت و جزء اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی نیست.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • آغاز مزایده فروش بیش از یک هزار و سیصد دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در استان هرمزگان
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • آغاز مزایده فروش ۱۳۰۰ دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در هرمزگان
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است