Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی بازدار روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: کار برداشت میگوی پرورشی از ۱۱ سایت فعال در استان بوشهر به پایان رسید که نسبت به تولید ۲۳ هزار و ۳۰۰ تن سال گذشته پنج هزار و ۲۰۰ تن افزایش داشته است.

وی اضافه کرد: هرچند شیوع بیماری لکه سفید میگو در اواخر دوره پرورش اسنال باعث شد پیش بینی تولید ۳۰ هزار تنی میگوی پرورشی در استان بوشهر محقق نشود اما با این وجود این میزان تولید نسبت به سال گذشته از رشد ۲۰ درصدی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازدار ادامه داد:  این میزان میگوی پرورشی با ذخیره سازی ۲ میلیارد و ۸۳ میلیون قطعه بچه میگو در پنج هزار استخر پرورش در قالب ۳۵۷ مزرعه در سطح ۶هزار و ۵۸ هکتار برداشت و تولید شده است.

وی اظهار کرد: افزایش سطح زیر کشت، ضریب مکانیزاسیون و زیرساخت‌های پرورش در مزارع و سایت‌های پرورش میگو  از عوامل افزایش تولید میگوی پرورشی در استان بوشهر به شمار می رود.

وی یادآور شد: ۹۰ درصد میگوی پرورشی تولیدی استان بوشهر به خارج از کشور صادر می‌شود و تاکنون ۱۴هزار تن از محصول تولیدی سال چاری در این استان صادر شده است. 

استان بوشهر با تولید ۶۰ درصد میگوی پرورشی کشور به عنوان قطب اول تولید این آبزی شناخته شده‌است.

برچسب‌ها بوشهر میگو سازمان شیلات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر میگو سازمان شیلات ایران بوشهر میگو سازمان شیلات ایران استان بوشهر میگوی پرورشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۳۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران

محمد مهدی عباس زاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه ۱۲ درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید می‌شود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.

او  افزود:استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار می‌رود و در همه عرصه‌های کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیره‌های مهم در استان مازندران به شمار می‌رود که قابلیت توسعه دارد.

عباس زاده  با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری می‌کند، کفت: مازندران از ظرفیت‌های بالقوه‌ای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از ۲۷ درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید می‌شود.

او  با تاکید بر اینکه حدود ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می‌شود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استان‌های همجوار مشارکت دارد، گفت: در سالجاری با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.

عباس زاده ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سال‌های آینده با حمایت‌های بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • الگوی مهاجرت و گسترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر شناسایی شد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است