Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن لطفی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره وضعیت بازار خودرو در کشور و ضرورت ساماندهی آن اظهار کرد: در تمام دنیا خودرو یک کالای مصرفی است و به راحتی می‌توان نسبت به خرید و فروش آن اقدام کرد.

وی با بیان اینکه متاسفانه در کشور با مافیای خودرو مواجه هستیم گفت: این مافیای پشت دو شرکت ایران خودرو و سایپاست که هم مردم را درگیر کرده و هم باعث مختل شدن بازار خودرو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی با طرح این سوال که کجای دنیا مردم پول نقد به حساب شرکت‌ها واریز می‌کنند و یک سال در نوبت می‌مانند تا بعد از این مدت صاحب ماشین شوند؟ افزود: در هیچ جای دنیا چنین وضعیتی نیست و متاسفانه مافیای موجود هیچگاه اجازه تنظیم بازار خودرو را در کشور نداده است.

وی با بیان اینکه باید دید چرا کیفیت خودروهای ایرانی بالا نمی‌رود و شرکت‌های موجود خود را با بازارهای بزرگ جهانی تطبیق نمی‌دهند و باعث ارتقای کار خود نمی‌شوند گفت: متاسفانه مجلس نیز هیچگاه در کنترل و بستن راه‌های نفوذ مافیا موفق نبوده و امروز نیز مافیا وجود دارد و تا زمانی که باشد هیچ امیدی به تنظیم بازار خودرو نیست.

لطفی با اشاره به اینکه هفته گذشته قرار بر این شد ۱۳ تا ۱۵ درصد قیمت خودرو در کشور گران شود اما رئیس جمهور ممانعت کرد و اجازه نداد ادامه داد: وقتی شرکتی ضرر می‌کند بلافاصله باید تعطیل کند اما چرا با ممانعت آقای رئیسی تعطیل نشد و ادامه داد، دلیل آن این بود که این شرکت ضررده نیست.

وی با بیان اینکه انحصارطلبی شرکت‌های خودروساز در کشور مردم را دچار مشکلاتی کرده است افزود: ای کاش با این وضعیت خودرو با کیفیت و به موقع تحویل داده شود و بعد از قرعه‌کشی و زمان سه ماه تعیین شده باشد.

نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شرکت‌های خودروساز کشور خودروهای زیادی را در انبارهای خود دپو کرده‌اند افزود: بازار در دست آنهاست و هیچ رقیبی هم ندارند، چطور انتظار است کیفیت بالا رود و خدمات خوبی هم به مردم ارائه شود؟

وی با تاکید به اینکه تا زمانی که مافیای خودرو در کشور وجود دارد، بازار روی خوشی به خود نخواهد دید گفت: هفته گذشته مجلس مصوبه‌ای داشت تا کسانی که قطعات خودرو تولید  می‌کنند و بتوانند قطعات با کیفیت صادر کنند در ازای آن می‌توانند خودرو وارد کنند که آن را هم باز  نمی‌گذارند به نتیجه برسد زیرا مافیایی است که از قطعه‌ساز تا خودروساز وجود دارد و توانسته‌اند تولید خودرو را در دست گیرند.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: حسن لطفی خودرو در کشور بازار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۳۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت جهاد تذکر گرفت؛ جلوگیری از صادرات جهت تنظیم بازار ممنوع است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی عبادی معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی معاونت حقوقی رئیس جمهوری در خصوص نامه وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر اخذ عوارض ۶۰ درصدی از سیب زمینی و ایجاد موانع صادراتی اعلام کرد که وضع مالیات و عوارض برای صادرات کالاهای مجاز و غیریارانه و جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به‌منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است.

در این نامه آمده است: عطف به مکاتبه اتاق ایران به شماره ۱۰/۱/۱۷۴۱ ص مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ با موضوع اخذ عوارض معادل ۶۰ درصد ارزش صادراتی و عدم رعایت آئین نامه لزوم ثبت و اطلاع رسانی مقررات مرتبط با محیط کسب و کار» و پیرو مکاتبه شماره ۵۳۲۴۱/۱۹۵۰۴۸ مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۵، در خصوص فرایند قانونی وضع عوارض صادراتی بر کالاها اعلام می‌دارد.

اولاً، به موجب ماده (۳۳) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور مصوب ۱۳۹۵/۱۱/۱۰، «هرگونه وضع مالیات با عوارض برای صادرات کالاهای مجاز و غیر یارانه‌ای و جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است…»

ثانیاً، وفق تبصره اصلاحی ماده (۴) قانون مقررات صادرات و واردات مصوب ۱۳۹۰/۰۴/۰۸، «کلیه بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط به صدور و ورود کالا منحصراً از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت به سازمان‌های اجرایی ذی‌ربط اعلام می‌گردد؛

ثالثاً، وفق ماده (۶) آئین نامه لزوم ثبت و اطلاع رسانی مقررات در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مرتبط با محیط کسب و کار به شماره ۱۷۹۷۶ ات ۶۱۱۳۴ ه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۰۹ مقررات بدون ثبت و انتشار آنها در پایگاه مذکور لازم‌الاجرا نخواهد بود.

لذا مقتضی است ضمن همکاری مؤثر در رعایت احکام قانونی مذکور به قید فوریت در خصوص رفع هرگونه موانع در صادرات کالاها بدون طی فرایند قانونی اقدام فرمائید.

پیش از این نیز دبیر هیأت مقررات زدایی وزارت امور اقتصادی و دارایی در نامه‌ای به گمرک ضمن تذکر به اعمال این سیاست، تاکید کرده بود که «تغییر در عوارض صادراتی سیب زمینی را باید زودتر به فعالان اقتصادی اطلاع می‌دادید.»

کد خبر 6100222 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • وزارت جهاد تذکر گرفت؛ جلوگیری از صادرات جهت تنظیم بازار ممنوع است
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران
  • تنظیم بازار در تحقق ابر پروژه مردمی دولت سیزدهم تاثیر گذار است
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شوها را می‌بینند
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شو ها را می‌بینند
  • بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم