Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارکنان دانشکده محیط زیست خواستار رسیدگی مجدد به پرونده دانشکده محیط زیست پارک پردیسان و پیگیری مابه‌التفاوت حقوق خود شدند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار محیط زیست باشگاه خبرنگاران پویا؛ تعدادی از کارمندان دانشکده محیط زیست روز یکشنبه در یک گردهمایی مقابل ساختمان اصلی سازمان حفاظت محیط زیست, خواستار رسیدگی مجدد به پرونده دانشکده محیط زیست شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالبه اصلی کارکنان دانشکده محیط زیست بازنگری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در موضوع منحل شدن دانشکده محیط زیست پارک پردیسان در زمان ریاست عیسی کلانتری و ساماندهی مجدد این دانشکده زیر نظر وزارت علوم است. رسیدگی به بودجه تخصیص داده شده به دانشکده محیط زیست و عدم پراخت افزایش 50 درصدی حقوق  توسط سرپرست پژوهشکده محیط زیست دیگر خواسته‌های کارمندان دانشکده بود.

در سال 1390 مصوبه‌ای تصویب شده که بر اساس آن مقرر شد که دستگاه‌های اجرایی کشور اجازه انجام فعالیت‌های تحقیقاتی را نداشته باشند. در تکمیل این مصوبه در سال 1396 مقرر شد دانشگاه‌ها و دانشکده‌های وابسته به دستگاه‌های اجرایی از این پس فعالیت خود را زیر نظر وزارت علوم انجام دهند، اما این مصوبه در سازمان حفاظت محیط زیست روند متفاوتی را طی کرد.

در زمان ریاست عیسی کلانتری با دستور مستقیم رئیس سابق سازمان حفاظت محیط زیست, دانشکده محیط زیست واقع در پارک پردیسان تهران با 50 سال قدمت و سابقه تربیت بسیاری از اساتید محیط زیست ایران  منحل شد. دانشکده محیط‌ زیست اواخر سال 1350 و با عنوان آموزشکده محیط‌ زیست تأسیس شد. هدف از راه‌اندازی این مرکز آموزش عالی، تأمین و تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر برای حوزه محیط زیست کشور بود.

پس از تعطیلی دانشکده کارمندان این سازمان بدون تغییر شناسه کارمندی به‌جای دریافت حقوق مصوب وزارت علوم, حقوق معادل خدمات کشوری را دریافت کردند که نسبت به حقوق مصوب وزارت علوم کاهش قابل توجهی داشته است. پیگیری این مابه‌التفاوت حقوق‌ها از بودجه‌ای که برای دانشکده محیط زیست تخصیص داده شده بود یکی دیگر از مطالبات کارمندان در تجمع روز یکشنبه بود.

همچنین در سال 1398 افزایش حقوق 50درصدی برای کارکنان وزارت علوم مصوب شده بود اما رئیس پژوشکده محیط زیست از پرداخت این مبلغ به کارمندان امتناع کرده بود. به دنبال خودداری رئیس پژوهشکده از پرداخت کامل حقوق کارمدان دانشکده محیط زیست شکایتی را در دیوان عدالت اداری علیه پژوهشکده محیط زیست تنظیم کردند که در نتیجه این شکایات دیوان عدالت اداری با صدور رای, پژوهشکده محیط زیست را ملزم به پرداخت افزایش حقوق کرد. اما با وجود صدور رای کتبی دادگاه هنوز این مبلغ پرداخته نشده است.

در نتیجه درخواست کارکنان دانشکده, علی سلاجقه, رئیس سازمان محیط زیست, جلیل بادام فیروز را برکنار و دکتر روانبخش شیردم را به عنوان سرپرست جدید پژوهشکده محیط زیست منصوب کرد. این انتصاب به دلیل حضور دکتر شیردم در هیئت علمی دانشکده محیط زیست و تجربه ریاست دوره‌ای این دانشکده مورد تایید کارمندان محیط زیست قرار گرفته است. سلاجقه با حضور در جمع کارکنان دانشکده محیط زیست وعده داد که به سایر خواسته‌ها نیز رسیدگی کند.

چشم کلانتری به زمین دانشکده محیط زیست؟ / شاهکاری دیگر از نخبه فراریبار کج کلانتری بر دوش دانشکده محیط زیس

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان محیط زیست سازمان محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست دانشکده محیط زیست پژوهشکده محیط زیست کارکنان دانشکده وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۳۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

امیر عبدوس درباره راهکارهای کاهش اثرات مخرب کیسه‌های پلاستیکی بر محیط زیست اظهارکرد: یکی از موضوعات مهم در این زمینه اهمیت تفکیک پسماند از مبدا و تحویل آن به به مراکز مجازی است که در ماه‌های اخیر از طریق برنامه های کاربردی اقدام به خرید پسماندهای قابل بازیافت شهروندان می‌کنند چراکه این کار به مراتب هزینه‌های کمتری نسبت به تفکیک آن‌ها در مقصد دارد.

وی یکی از راه‌های کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی را به همراه داشتن کیسه‌های چند بار مصرف یا پارچه‌ای برای خرید ذکر کرد و گفت: اگر هنگام خرید ناگزیر به استفاده از کیسه‌های پلاستیکی بودیم، تلاش کنیم از کیسه‌های کمتری استفاده کنیم.

عبدوس درباره اقدامات سازمان محیط زیست برای کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی توضیح داد: این سازمان در نخستین گام با همکاری وزارت صمت و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بر اساس آیین‌نامه کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی تلاش کرده است طی هفته زمین پاک (۳ تا ۹ اردیبهشت‌) کیسه‌های پلاستیکی به‌طور رایگان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع نشود تا مردم به استفاده از کیسه‌های چند بار مصرف و پارچه‌ای برای خرید ترغیب شوند.

مدیر کل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به این پرسش که آیا پیش از این فروشگاه‌های زنجیره‌ای هیچ مبلغی را برای ارایه کیسه‌های پلاستیکی به مشتریان دریافت نمی‌کردند، پاسخ منفی داد و تصریح کرد: هزینه صرف شده برای ارایه این کیسه‌ها در حاشیه سود فروشگاه‌ها لحاظ می‌شد بنابراین قرار است طی هفته زمین پاک این مبلغ در فاکتور خرید لحاظ شود تا کسانی که از کیسه برای حمل خریدهای خود استفاده می‌کنند از مبلغ پرداخت شده برای آن اطلاع یابند این در حالیست که علت تمایل مردم برای خرید از برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای، کیفیت بالای کیسه‌های پلاستیکی آن‌هاست.

وی اضافه کرد: در این شرایط تلاش می‌شود با اجرای طرح آزمایشی ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای اثرات مخرب کیسه‌های پلاستیکی بر محیط زیست کاهش یابد.

عبدوس درباره علت استفاده کم از بیلبوردهای شهری برای اطلاع‌رسانی در زمینه این طرح و پیامدهای مصرف کیسه‌های پلاستیکی برای محیط زیست اظهارکرد: شهرداری تهران در یک حرکت سراسری از بیلبوردهای شهری برای اطلاع‌رسانی درباره برنامه کاربردی نوماند - که به منظور جمع‌آوری پسماند خشک شهروندان طراحی شده است- استفاده می‌کند. با بهره‌گیری از این نرم‌افزار کاربردی مردم پسماند خود را به پیمانکاران دارای مجوز تحویل می‌دهند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا بهتر نبود سازمان محیط زیست برای طرح ممنوعیت یک هفته‌ای عرضه کیسه‌های پلاستیکی علاوه بر رسانه‌های تصویری و مکتوب از ظرفیت بیلبوردهای شهری هم استفاده می‌کرد، اذعان کرد: این نظر، درست است البته اقدامات ما در این زمینه تازه شروع شده است و به‌طور قطع در مراحل بعد از ظرفیت بیلبوردهای شهری بیشتر بهره خواهیم برد.

عبدوس در پایان تاکید کرد: برای کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در هماهنگی کامل با اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و سازمان مدیریت پسماند این شهرداری هستیم، با این حال برای اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در این زمینه از همه رسانه‌ها استمداد می‌طلبیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • اعتصاب بی‌سابقه کارکنان فرودگاه‌های فرانسه/ صدها پرواز زمینگیر شدند
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • آیین‌نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • حذف کیسه‌های پلاستیکی در ایران | آب دریای خزر باز هم عقب‌نشینی کرد
  • توضیحات سلاجقه درباره موضوع حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • چرا پروژه بارورسازی ابر‌ها در ایران به بن‌بست خورد؟