Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزاد امیرزاده روز چهارشنبه در نشستی که با هدف روند پیشرفت فرآیند احصاء طرحهای مشمول دستورالعمل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ که در استانداری البرز برگزار شد افزود: هدف از برگزاری این نشست تببین و بررسی برنامه های دستگاه های صنعت، معدن و تجارت،جهاد کشاورزی، ارتباطات و فناوری اطلاعات،معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری،میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز و  پیگیری روند و پیشرفت فرآیند احصاء طرحهای مشمول جزء(۱)تا(۹) بند الف تبصره(۱۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۰توسط دستگاه های مشمول این تبصره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی در خصوص فرآیند ثبت و بررسی طرح های مشمول دستورالعمل گفت: پس از ثبت درخواست های متقاضیان، طرحهای استانی بعد  از بررسی توسط کمیته استانی با رعایت ساز و کارهای مندرج در دستورالعمل اجرایی جزء ۱تا ۹بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰کل کشور به بانک ارجاع  می شود.

امیرزاده گفت: بانک نیز موظف است تا حداکثر ظرف مدت پانزده روز از تاریخ معرفی طرح از طریق سامانه،نسبت به بررسی اقدام نموده و در صورت تایید یا تکمیل مدارک و مستندات مربوطه نسبت به پذیرش و یا رد طرح در سامانه اقدام کند.

وی ادامه داد: در این بین چنانچه طرح معرفی شده به هر دلیلی مورد پذیرش بانک قرار نگرفت، بانک موظف است حداکثر تا پانزده روز پس از معرفی طرح از طریق سامانه طرح را با ذکر دلایل و توجیهات مربوط به عدم مشمولیت آن و همچنین موارد نقص در مدارک، مستندات مالکیت،توجیهات فنی و اقتصادی، تضمین وثایق مورد تقاضای بانک، به واحد معرفی کننده، از طریق سامانه عودت نماید. 

سرپرست اقتصاد و دارایی البرز در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: موضوع  جزء ۱ تا ۹ بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کشور برای اولین بار در سال جاری به وزارت اموراقتصادی و دارایی واگذار شده  که در این راستا شناسایی ظرفیت های خالی تولید و تامین مالی پروژه های اولویت دار استانی که درصد پیشرفت بالایی دارند مدنظر بوده  و هدف آن توسعه کارآفرینی ،افزایش اشتغال و توسعه اقتصادی استانی است.

امیرزاده ادامه داد: تسهیلات موضوع این دستورالعمل دراستان های با اولویت نرخ بیکاری بالاتر به طرح های کارآفرینی،ایجادی،توسعه ای، تکمیلی و سرمایه در گردش و نیز احیای واحدهای تولیدی از جمله کسب و کار خانگی،واحدهای تولیدی خرد،واحدهای تولیدی کوچک، واحدهای تولیدی متوسط،واحدهای تولیدی بزرگ، شرکتهای دانش بنیان و واحدهای تولیدی پیشران قابل تخصیص است .

وی گفت: دوره بازپرداخت تسهیلات سرمایه در گردش حداکثر یک سال و تسهیلات ایجادی توسعه ای و تکمیلی حداکثر هفت سال است.

برچسب‌ها وزارت امور اقتصادی و دارایی میراث فرهنگی استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت امور اقتصادی و دارایی میراث فرهنگی استان البرز وزارت امور اقتصادی و دارایی میراث فرهنگی استان البرز واحدهای تولیدی الف تبصره ۱۸ قانون بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۴۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲

امتداد - بانک کشاورزی در سال 1402 به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • ۸۸ درصد متقاضیان در قم تسهیلات ازدواج دریافت کردند