Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر مکارم روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بیماری سرخک یکی از مسری ترین بیماری های عفونی است به طوری که بیش از ۹۰ درصد افراد حساس در تماس نزدیک با این ویروس آلوده می شوند، افزود: اپیدمی سرخک سال ۱۳۹۳ از طریق افاغنه آغاز شد و اکنون واکسیناسیون اتباع خارجه بصورت ویژه در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: سرخک یک عفونت سیستم تنفسی مخصوص دوران کودکی است که از طریق تنفس منتقل می‌شود و به‌شدت واگیردار است.

وی علائم بیماری سرخک را تب، سرفه، آبریزش بینی و راش پوستی در نقاط مختلف بدن دانست و واکسیناسیون را مهمترین راه مقابله با این بیماری عنوان کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت زمان اجرای طرح واکسیناسیون سرخک را از هشتم آبان ماه تا سوم آذرماه سال جاری برشمرد و جمعیت هدف این طرح را گروه سنی ۹ ماه تا هفت سال، هفت سال و ۱۱ ماه و ۲۹ روز شامل متولدین یکم مهر ۹۲ تا یکم بهمن ۹۹ عنوان کرد.

وی هدف از واکسیناسیون طرح سرخک‌ را قطع زنجیره انتقال چرخش ویروس وحشی سرخک و سرخجه دانست و بر مشارکت گروه هدف در این طرح تاکید کرد.

وی با بیان اینکه ۷۲۱ تیم در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان در طرح واکسیناسیون سرخک فعالیت می کنند، بیشترین پوشش واکسیناسیون منطقه جنوب کرمان را در شهرستان های جیرفت، کهنوج، عنبرآباد و فاریاب با ۹۹ درصد پوشش اعلام کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، تعداد گروه های هدف جنوب کرمان را ۱۲۱ هزار و ۹۵۴ نفر برشمرد و از تزریق ۱۱۹ هزار و ۲۵۳ نفر واکسن سرخک در این منطقه خبر داد.

وی بر واکسیناسیون MMR در مناطق شهری و روستایی تاکید کرد و گفت: این واکسیناسیون تکمیلی است تا شاهد دستیابی به پوشش  ۱۰۰ درصدی باشیم.

عملیات واکسیناسیون تکمیلی سرخک در پی افزایش تعداد موارد ابتلا به سرخک، طبق برنامه ریزی وزارت بهداشت در جنوب و شرق کشور به عنوان مناطقی که بیشترین ریسک تردد اتباع بیگانه و انتقال بیماری را دارند، انجام می شود.

برچسب‌ها سرخک واکسن جیرفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرخک واکسن جیرفت سرخک واکسن جیرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۴۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته

به گزارش مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • شهادت و زخمی شدن چند لبنانی در جدیدترین حملات رژیم صهیونیستی
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • خودرو پژو در جیرفت طعمه حریق شد