Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از وب‌سایت سی‌ان‌بی‌سی، گو در مصاحبه‌ای گفت: «به‌عنوان شرکتی که بر فرصت‌های جهانی تمرکز می‌کند، ما می‌خواهیم در درازمدت در تحویل متعادل باشیم؛ نیمی در چین، نیمی هم به خارج از چین.»

گو چارچوب زمانی خاصی برای دستیابی به آن هدف ارائه نکرد. برای مقایسه، تسلا مستقر در ایالات متحده در سه ماهه سوم گفت که بازار داخلی آن ۴۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ درصد از کل فروش را به خود اختصاص داده است.

چین ۲۲.۶ درصد از فروش کلی تسلا را به خود اختصاص داده است که در مقایسه با سال گذشته که کمی کمتر از ۲۰ درصد بود، رشد داشته است. شرکت ایلان ماسک کارخانه‌ای را در شانگهای افتتاح کرد و درست قبل از شروع همه‌گیری در ژانویه ۲۰۲۰ شروع به تحویل خودروهای ساخت داخل کرد.

گو گفت که ایکس‌پنگ مستقر در گوانگژو امسال و سال آینده بیشتر در بازارهای بین‌المللی سرمایه‌گذاری خواهد کرد و انتظار دارد سال آینده وارد سوئد، دانمارک و هلند شود.

این استارت‌آپ ارسال خودرو به نروژ را در دسامبر ۲۰۲۰ آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید:

تسلا در آلمان؛ ماسک می‌گوید تولید به‌زودی آغاز می‌شود

استارت‌آپ ایکس‌پنگ (XPeng) در سال ۲۰۱۴ راه‌اندازی شده و تولید کننده خودروهای برقی است.

کد خبر 639391 برچسب‌ها نروژ ایلان ماسک آلمان چین استارت‌آپ سوئد هلند شرکت‌ خودروسازی تسلا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نروژ ایلان ماسک آلمان چین استارت آپ سوئد هلند شرکت خودروسازی تسلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۴۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کارکنان تسلا اخراج شدند؟

شرکت تسلا در بیانیه‌ای اعلام کرد که تضعیف بازار فروش خودروهای الکتریکی در حال حاضر تسلا را با چالش‌هایی مواجه می‌کند.

به گزارش ایسنا، تسلا اعلام کرد حدود ۴۰۰ نفر از کارکنانش در کارخانه بزرگ آلمانی خود در نزدیکی برلین یا حدود سه درصد از کل نیروی کار این کارخانه را کاهش می‌دهد و امیدوار است بدون اخراج اجباری به این مهم دست یابد.

این اخراج‌ها برای کاهش بیش از ۱۰ درصدی از بیش از ۱۴۰ هزار کارمند جهانی تسلا و پاسخی به تشدید جنگ قیمت برای خودروهای الکتریکی است که خودروسازان را برای کاهش هزینه‌ها تحت فشار قرار می‌دهد.

این شرکت اعلام کرد که امیدوار است کاهش در سایت گروئنهاید تسلا، تنها کارخانه بزرگ آن در اروپا، به صورت داوطلبانه محقق شود. این سایت بیش از ۱۲ هزار پرسنل دارد و این خودروساز هفته گذشته اعلام کرد که حدود ۳۰۰ کارگر موقت خود را با گسترش برنامه جهانی کاهش شغل خود اخراج خواهد کرد.

شرکت خودروسازی تسلا همچنین اعلام کرد ۶۰۲۰ کارمند خود را در تگزاس و کالیفرنیا پیش از اعلام نتایج سه ماهه خود با توجه به کاهش تقاضا و کاهش حاشیه‌های سود اخراج خواهد کرد.

هفته گذشته، تسلا از کاهش بیش از ۱۰ درصد از نیروی کار خود در جهان، تحت فشار کاهش فروش و تشدید جنگ قیمت در میان سازندگان خودروهای برقی، بدون فاش کردن تعداد کارمندان مشمول کاهش مشاغل اعلام کرد.

بر اساس گزارش رویترز، سهام این خودروساز، حدود دو درصد در آستانه نتایج سه ماهه اول این شرکت افزایش یافت. کاهش مشاغل در تگزاس نشان‌دهنده ۱۲ درصد از کل نیروی کار تسلاست که ۲۲ هزار و ۷۷۷ نفر در منطقه بزرگ آستین است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • حراج تاریخی ایلان ماسک: خدمتکار خانگی انسان‌نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • حراج تاریخی ایلان ماسک : خدمتکار خانگی انسان‌ نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • تسلاهای ایلان ماسک تاکسی می شوند اما با قابلیتی منحصر به فرد
  • کدام کارکنان تسلا اخراج شدند؟