Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-28@11:57:10 GMT

وجود ۸۲۷ فضای ناایمن آموزشی در پایتخت

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۶۵۱۷۹

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران از مشکلات فضا‌های آموزشی شهر تهران سخن گفت و اضافه کرد: در شهر تهران، حدودا ۸۲۷ فضا را آتش‌نشانی ناایمن اعلام کرده است؛ اما چالش دیگر که رو به روی این چالش است، تراکم بالای دانش‌آموزان است. به طور میانگین هشت نفر دانش‌آموز مازاد در هر کلاس داریم که نیاز به فضا‌های جدید دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان- جلسه شورای عالی آموزش و پرورش شهر تهران، با حضور مجید رعنایی، معاون نظارت و ارزشیابی مصوبات شورای عالی، عبدالرضا فولادوند؛ مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران و شورای معاونین آموزش و پرورش شهر تهران در محل سالن شهید جهرمی برگزار شد.

عبدالرضا فولادوند، در نشست با گروه ناظران شورای عالی؛ گزارشی از پروژه مهر سال تحصیلی گذشته ارائه کرد و با اشاره به چالش‌های پیش روی آموزش و پرورش شهر تهران اظهار کرد: در شهر تهران، پروژه مهر سال ۱۴۰۰ را در بهمن ماه سال ۱۳۹۹ و بسیار زودتر از موعد همیشگی آغاز کردیم؛ با این وجود کاستی‌ها و چالش‌هایی پیش روی ما بود. امسال حدود ۱۲ هزار نفر نیروی انسانی آموزش و پرورش بازنشسته شدند؛ بنابراین در پروژه مهر، بیشترین تلاشمان را بر حوزه تأمین نیروی انسانی متمرکز کردیم.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: ستاد‌های پروژه مهر و ساماندهی نیروی انسانی، در مناطق نوزده‌گانه تهران، جلسات متعددی را تشکیل دادند و با کوشش شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران و ایثار پرسنل آموزش و پرورش، موفق شدیم حدودا ۷۰۰۰ نفر از ۱۲ هزار نفری که بازنشسته شدند را استمرار خدمت دهیم و این کار مهم، بخشی از مشکلات ما را تقلیل داد.

فولادوند گفت: توانستیم پروژه مهر را به بهترین نحو به سرانجام برسانیم. ورودی‌های نیروی انسانی شهر تهران، قابل مقایسه با سنوات گذشته نیست و بسیار بیشتر شده است.

وی در ادامه از مشکلات فضا‌های آموزشی شهر تهران سخن گفت و اضافه کرد: در شهر تهران، حدودا ۸۲۷ فضا را آتش‌نشانی ناایمن اعلام کرده است؛ اما چالش دیگر که رو به روی این چالش است، تراکم بالای دانش‌آموزان است. به طور میانگین هشت نفر دانش‌آموز مازاد در هر کلاس داریم که نیاز به فضا‌های جدید دارند. مجموعا یک هزار و ۴۹۳ مدرسه باید در شهر تهران، تخریب، بازسازی یا نوسازی شوند تا به میانگین کشوری نزدیک شویم.

مدیرکل آموزش و پرورش پایتخت همچنین با تأکید بر اینکه بخش عظیمی از مشکلات فضا‌های آموزشی، مربوط به مدارسی می‌شود که در دادگاه‌ها مشکلات قضایی دارند، گفت: طی دو سال اخیر، با کمک سازمان مدیریت، توانستیم ۱۲۷ ملک را به مبلغ هفت هزار میلیارد تومان تعیین تکلیف و خریداری کنیم. با این وجود از سویی دیگر، فروش املاک مازاد و تحصیل حدود ۱۹ درصد از دانش‌آموزان در مدارس غیردولتی، کمک بزرگی در راستای انجام هرچه بهتر پروژه مهر، به کمک ما آمدند.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران، فولادوند افزود: در این برهه از زمان، مدیران مدارس کار سختی پیش رو دارند و نقش‌ها در مدارس تغییر کرده است. با بازدید از روند فعالیت‌های آن‌ها می‌توان به بهبود عملکرد نقش‌ها و وظایف محوله کارکنان مناطق و مدارس کمک کرد.   بیشتر بخوانید: مدارس موظف به فعالیت حضوری هستند/ بازگشایی تکلیف اصلی آموزش و پرورش است
انتهای پیام/ برچسب ها: بازگشایی مدارس ایمنی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بازگشایی مدارس ایمنی آموزش و پرورش شهر تهران نیروی انسانی شهر تهران پروژه مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۵۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان گفت: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد.

سید محمدهادی احمدی طباء، امروز(پنجشنبه،۶ اردیبهشت‌ماه) در شورای آموزش و پرورش شهرستان اردستان، اظهار کرد: علیرغم تهاجم‌ فرهنگی و جنگ نرمی که نسل نوجوان و جوان جامعه را مورد هجمه قرار داده است، دانش‌آموزان ما پای دین و دینداری ایستادند که نمونه آن حضور پرشور در آیین‌های ملی و مذهبی است.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب بر احیا و نگهداری از هویت ملی افزود: بخشی از هویت ملی هویت منطقه‌ای است موضوعی که در شهرستان اردستان دچار مشکل و معضل است و خیلی افرادی که از شهرستان مهاجرات می‌کنند، حتی پسوند خانوادگی خود را تغییر می‌دهند.

به گزارش ایسنا، فرماندار اردستان گفت: یکی از برنامه‌های سالانه آموزش و پرورش باید تکریم و تجلیل از بازنشستگان و فرهنگیان باشد. با توجه به نزدیک شدن به هفته گرامیداشت معلم ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره جوری برنامه‌ریزی کنند که مراسمی در شان و جایگاه مقام معلم باشد.

احمدی‌طباء با انتقاد از وضعیت معاونت‌های آموزش و پرورش اردستان، تصریح کرد: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد. 

لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی در مدارس اردستان

وی بر لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی مدارس شهرستان توسط دانش آموزان تاکید کرد و گفت: ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره برای سال تحصیلی جدید برنامه‌ریزی داشته باشند تا در هر مدرسه شهرستان شرکت تعاونی دانش آموزی را در راستای درآمدزایی برای مدرسه و دانش‌آموزان راه‌اندازی کند.

فرماندار اردستان از شهرداران و اعضای شورای شهر شهرهای اردستان، زواره و مهاباد خواست به‌عنوان نمانیده مردم در امور شهری در مدارس شهرستان و بین دانش‌آموزان حضور پررنگ‌تری داشته باشند و درد دل و پیشنهادات دانش‌آموزان و اقشار فرهنگیان را بشنوند.

آموزش و پرورش نیاز به یک آسیب شناسی تربیتی دارد

همچنین امام جمعه اردستان در این جلسه گفت: به نظر می‌رسد در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اردستان نیاز به یک آسیب شناسی در بخش تربیت باشد زیرا با بررسی‌های انجام شده هر مقدار که دانش آموزان و فرزندان جامعه علمشان زیاد می‌شود از تربیت دینی دور می‌شوند.

حجت‌الاسلام حسن دهشیری با بیان اینکه آموزش و پرورش باید آفت‌های سیستم آموزشی و تربیتی دانش آموزان را شناسایی کند، افزود: هرگاه دانش آموزان به هر نحوی از تربیت دینی دور شوند مشخص می‌شود عملکرد مدرسه و معلم، تربیت جهت دار نبوده است، زیرا هر گاه که علم و آگاهی انسان افزوده می‌شود باید عقیده آن هم کامل‌تر شود.

وی گفت: باید نوع تدریس معلمان و بیانی که در کلاس‌های درس دارند، در طول سال مورد توجه و ارزیابی قرار گیرد و آسیب‌شناسی کرد که چه اتفاقی در مدرسه و کلاس درس می‌افتد که دانش‌آموزان ما بعد چندسال به راه‌های مختلف کشیده می‌شوند.

امام جمعه اردستان با اشاره به هفته بزرگداشت مقام معلم، تصریح کرد: باید تکریم و تجلیل معلمان را به سمتی ببریم که معلم در نگاه دانش آموز ارجمند و در نگاه خانواده بزرگ‌منش باشد آن زمان بهترین بزرگداشت را انجام دادیم، ولی اگر بخواهیم با زور و از روی چشم و هم چشمی برای معلم هدیه‌ای ناچیز تهیه کنیم بیشتر به جایگاه معلم توهین شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد