Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس، درحالی که انتظار می رفت با دستور رئیس جمهور آمریکا برای آزادسازی نفت از محل ذخایر استراتژیک این کشور، قیمت نفت کاهش یابد اما قیمت ها نه تنها کاهش نیافت بلکه افزایش هم یافت.

به نوشته رویترز، قیمت نفت در معاملات امروز در ادامه افزایش های روز گذشته بالا رفت زیرا سرمایه گذاران هنوز در مورد تاثیر آزادسازی ذخایر نفت آمریکا در بازار تردید دارند و تمرکز خود را بر گام بعدی تولیدکنندگان نفت گذاشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 13 سنت افزایش 82.44 دلار فروخته شد. نفت برنت روز سه شنبه 3.3 درصد رشد قیمت داشت.

نفت خام آمریکا نیز با 20 سنت افزایش 78.70 دلار در هر بشکه معامله شد. این نوع نفت نیز دیروز 2.3 درصد رشد قیمتی داشت.

ساتورا یوشیدا، تحلیلگر کالاهای اساسی گفت: «سرمایه گذاران از حجم اندک نفتی که آمریکا و سایر کشورها به طور مشترک آزاد خواهند کرد، ناامید شدند.»

«همچنین این اقدام هماهنگ کشورهای مصرف کننده، این نگرانی را ایجاد کرده است که اوپک پلاس احتمالا روند افزایش تولید خود را آهسته تر خواهد کرد.» تمرکز بازار اکنون بر نشست اوپک پلاس در 2 دسامبر است.

آمریکا دیروز اعلام کرد میلیون ها بشکه نفت از ذخایر استراتژیک خود با هماهنگی با چین، هند، کره جنوبی و ژاپن و انگلیس با هدف کاهش قیمت نفت به بازار روانه خواهد کرد.

کوچی هاگودا، وزیر صنعت ژاپن گفت: توکیو «چند صد هزار کیلو لیتر» نفت از ذخایر ملی خود برداشت خواهد کرد اما در مورد زمان فروش خود تصمیم گرفته نشده است.

روزنامه نیکی ژاپن گزارش داد توکیو برای 4.2 میلیون بشکه نفت از محل ذخایر ملی تا پایان سال مزایده برگزار می کند.

به گزارش فارس، رئیس جمهور آمریکا دیروز اعلام کرد: واشنگتن 50 میلیون بشکه نفت از محل ذخایر استراتژیک به همراه کشورهای مصرف کننده از جمله چین، هند، ژاپن، کره جنوبی و انگلیس برداشت خواهد کرد.

بنا بر اعلام اتحادیه خودرو آمریکا، این تصمیم بایدن در زمانی اتفاق افتاد که قیمت بنزین در آمریکا در حال افزایش است و به طور متوسط به حدود 3.04 دلار در هر گالن رسیده است که بیش از 2 برابر قیمت مدت مشابه سال گذشته است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز بشکه نفت قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۵۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران

به گزارش تابناک، لایحه جدیدی که به جو بایدن اختیار تشدید تحریم‌ها علیه نفت خام ایران را می‌دهد، در آستانه تبدیل شدن به قانون است. با این حال، به نظر می‌رسد رئیس جمهور آمریکا تمایلی به اعمال فوری این تحریم‌ها در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری و در شرایط حساس بازار انرژی جهانی نداشته باشد.

تحریم‌های جدید در واکنش به تنش‌ها

این تحریم‌ها که اواخر هفته گذشته توسط مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسید، در پاسخ به حمله موشکی ایران به اسرائیل اعمال شده است. طبق این مصوبه، دامنه تحریم‌ها علیه صادرات نفت خام ایران گسترش یافته و بنادر، نفتکش‌ها و پالایشگاه‌های خارجی که در تجارت نفت ایران دخیل هستند نیز هدف قرار خواهند گرفت.

اما آیا بایدن ماشه تحریم‌ها را می‌چکاند؟

با وجود لحن قاطعانه قانون جدید، تحلیلگران بازار نفت معتقدند که بایدن تمایلی به اقدامی که منجر به افزایش قیمت نفت خام یا بنزین شود، ندارد. برخی کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که او با اعطای معافیت‌هایی، اجرای کامل تحریم‌ها را به تعویق خواهد انداخت.

این رویکرد مشابه سیاستی است که دولت بایدن در قبال روسیه و تهاجم این کشور به اوکراین در پیش گرفته است. کاخ سفید با اعمال تحریم‌هایی علیه روسیه، سعی در محدود کردن درآمدهای این کشور دارد، اما در عین حال برای جلوگیری از اختلال در عرضه جهانی نفت و تشدید تورم، اجازه داده است صادرات نفت روسیه ادامه یابد. این ملاحظات، به‌ویژه در سال انتخابات ریاست‌جمهوری، از اهمیت بالایی برخوردار است.

علاوه بر این، آمریکا حتی با وجود تمدید تحریم‌ها، به ونزوئلا نیز اجازه داده است به صادرات نفت خود ادامه دهد. این اقدامات نشان می‌دهد که بسیاری از بازیگران بازار نفت، تحریم‌های جدید علیه ایران را چندان جدی نمی‌گیرند، چرا که انتظار دارند مشابه تحریم‌های روسیه، معافیت‌هایی برای ادامه صادرات نفت ایران نیز در نظر گرفته شود.

تأثیر نامشخص بر بازار

شورای امنیت ملی کاخ سفید هنوز در مورد جزئیات اجرای این تحریم‌ها اظهارنظری نکرده است. دولت در حال بررسی قانون جدید است، اما انتظار نمی‌رود تا پیش از پاییز، تأثیر قابل‌توجهی بر بازار نفت داشته باشد.

با این حال، بازار نفت در حال حاضر به شدت به هرگونه کاهش عرضه حساس است. قیمت نفت خام برنت در اوایل آوریل به بالاترین سطح 6 ماه گذشته یعنی بیش از 92 دلار در هر بشکه رسید. این افزایش قیمت در شرایط تقاضای جهانی بالا و تداوم طرح کاهش تولید اوپک و متحدانش رخ داده است.

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی امروز 8 اردیبهشت 1403
  • تکاپوی کانا‌ل‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/دلار بازهم ریخت
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • قیمت گوشی امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ سلاطین بازار موبایل چقدر فروخته می‌شوند؟
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول