Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از یونیوز، بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) در اولین سفر خود از زمان امضای توافقنامه عادی سازی روابط تل آویو با مراکش وارد رباط شد.

وی با عبداللطیف لودیی، وزیر دفاع مغرب دیدار و توافقنامه‌ای در زمینه‌های امنیتی و اطلاعاتی امضا کرد. مضمون این توافقنامه، عقد قرارداد‌های امنیتی، فروش تجهیزات امنیتی و نظامی و برگزاری رزمایش‌های نظامی مشترک بین دو طرف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت پخش رسمی رژیم صهیونیستی گزارش داده است که در طول این سفر، گانتس موافقت نامه‌های همکاری امنیتی با مراکش را امضا و با وزیر امور خارجه این کشور نیز دیدار خواهد کرد.

روزنامه «اسپانیول» پیشتر هشدار داد که کشور مراکش به زودی توافقی را برای تأسیس یک پایگاه نظامی در منطقه «افسو» از توابع اقلیم «ناظور» در شمال این کشور و نزدیک به فرودگاه بین المللی «العروی» واقع در جنوب شهر «ملیلیه» با رژیم صهیونیستی امضا خواهد کرد که این اقدام فراتر از توافقنامه عادی سازی روابط است و این پایگاه تهدید امنیتی علیه این شهر خواهد بود.

یائیر لاپید، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی ماه سپتامبر از مراکش بازدید کرد و دفتر ارتباط رژیم صهیونیستی را در رباط، پایتخت مراکش با همراهی یک هیئت دیپلماتیک افتتاح کرد.

مراکش در ماه دسامبر ۲۰۲۰ در ازای به رسمیت شناختن حاکمیت این کشور بر منطقه صحرای غربی از سوی آمریکا، روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی کرد. حمایت تسلیحاتی رژیم صهیونیستی از مراکش در برابر الجزایر به دلایل عادی سازی روابط با این رژیم و گرایش الجزایر به گروه‌های مقاومت در خاورمیانه نیز هست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توافقنامه نظامی مراکش عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی بنی گانتس رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۵۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح

رسانه‌ها از تردید‌هایی در مورد استراتژی رژیم صهیونیستی و اثربخشی عملیات نظامی احتمالی در رفح در جنوب نوار غزه خبر دادند.

براساس گزارش المیادین، پایگاه اینترنتی «اسرائیل نیوز ۲۴» اعلام کرد که مقامات امنیتی سابق رژیم صهیونیستی نسبت به توانایی ارتش شغالگر برای دستیابی به اهداف خود در هر حمله احتمالی به رفح ابراز تردید کرده اند.

این وب‌سایت اضافه کرد که گفتگو‌هایی که در محافل رسانه‌ای و اطلاعاتی صورت می‌گیرد منعکس کننده عمق چالش‌های پیش روی سران رژیم صهیونیستی در برخورد با جنبش حماس است.

در همین راستا، این وب‌سایت به نقل از یوسی کوهن، رئیس سابق سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به موساد، اعلام کرد که اظهارات رسمی این رژیم در مورد قصد ورود به رفح ممکن است اغراق‌آمیز باشد.

کوهن تاکید کرد که بیانیه‌های ایده آل همیشه واقعیت عملیاتی یا استراتژیک را منعکس نمی‌کند. او توانایی رژیم صهیونیستی برای حذف کامل حماس در غزه را رد و اعلام کرد نابودی کامل این جنبش غیرواقعی است. 

از سویی دیگر آمنون آبراموویچ، خبرنگار امور سیاسی کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی، به فقدان جایگزین سازمان یافته برای حماس در پنج ماه و نیم گذشته اشاره کرد که مشکلات اسرائیل در برچیدن ساختار سازمانی حماس را تأیید می‌کند.

اسرائیل زیو، رئیس سابق بخش اطلاعات نظامی ارتش صهیونیستی نیز مخالفت خود را با هرگونه اقدام نظامی در رفح اعلام کرد. زیو در یک مصاحبه رادیویی گفت که حمله به رفح یک تله استراتژیک است که توسط حماس آماده شده است که می‌تواند به فاجعه‌ای منجر شود که مسئولیت آن بر عهده طرف صهیونیستی است.

وی همچنین با اشاره به اینکه رفح علاوه بر حساسیت مصر و آمریکا نسبت به آن، مکان بسیار دشوار و شلوغی برای نبرد است گفت که این عملیات از هر کاری که ارتش در شمال نوار غزه انجام داد خطر بیشتری دارد.

این در حالی است که تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح افزایش یافته است. طبق گزارش اداره مرکزی آمار فلسطین، این شهر دارای تراکم جمعیتی حدود ۱.۱ میلیون نفر است که در مساحتی به وسعت ۶۳.۱ کیلومتر مربع زندگی می‌کنند.

با این حال، تردید‌های اعلام شده از سوی مقامات امنیتی سابق، عمق بحران استراتژیک رژیم صهیونیستی را در برخورد با نوار غزه و جنبش حماس، در زمانی که چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی همچنان تشدید می‌کند، آشکار می‌کند.

علاوه بر این، سایت «اسرائیل نیوز ۲۴» از مذاکرات جاری میان مقاومت فلسطین و رژیم اشغالگر صهیونیستی خبر داد و گفت: هنوز شاهد تحولات هستیم.زیرا پیشنهادات جدیدی برای از سرگیری مذاکرات تبادل اسرا در حال بررسی است که شامل بازگشت اسرای اسرائیلی در ازای بازگشت مردم غزه به شمال و مواردی از این دست است.

این وب‌سایت افزود: این اقدامات در زمانی صورت می‌گیرد که روابط بین آمریکا و اسرائیل شاهد تنش است که موقعیت حماس را در مذاکرات تقویت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • بستگان اسرای اسرائیلی:کابینه فرصت امضای توافق را از دست ندهد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • تشکیلات خودگردان؛ از مهار اعتراضات ضد صهیونیستی تا سرکوب آن
  • تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح
  • اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد
  • مقام صهیونیست: اگر نتانیاهو نبود ظرف چند روز به توافق می‌رسیدیم