Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، کارایی، قابلیت اطمینان و راحتی گاز طبیعی باعث شده است که این سوخت به یکی از محبوب‌ترین منابع انرژی تبدیل شود. بسیاری از افراد چه در فصل زمستان و در چه در سایر فصول، مصرف گاز بالایی دارند و این باعث شده است که مبلغ قبض گاز آن‌ها بالا باشد. بنابراین، اگر می‌خواهید در قبض گاز خود صرفه‌جویی کنید و نمی‌دانید چگونه مصرف گاز طبیعی را در خانه کاهش دهید ما در ادامه به چند نکته در این مورد اشاره کرده‌ایم که استفاده از آن‌ها می‌تواند موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱. از سیستم‌های گرمایشی و لوازم‌خانگی به‌درستی نگهداری کنید

وقتی به نحوه صرفه جویی در مصرف گاز طبیعی فکر می‌کنید، نگهداری از سیستم‌های گوارشی و لوازم‌خانگی و تعمیر منظم آن‌ها باید در بالای فهرست نکات ضروری باشد. مصرف انرژی، یک دستگاه قدیمی که با گاز کار می‌کند یا آب‌گرم کن قدیمی به‌احتمال‌زیاد با گذشت زمان بیشتر می‌شود. بااین‌حال، شما می‌توانید با بازرسی‌ها و تعمیر و نگهداری منظم به کارایی این وسایل کمک کنید.

رفع نشتی‌ها و تعویض قطعات فرسوده در مواقع لزوم، به دستگاه کمک می‌کند که انرژی از دست ندهد و درنتیجه، قبض گاز شما افزایش پیدا نکند. از سوی دیگر، اگر آب‌گرم‌کن شما فرسوده شده است می‌توانید آبگرمکن بوتان دیواری یا مدل فن دار آن را از طریق خرید اینترنتی از نمایندگی با قیمت مناسب تهیه کنید تا به‌این‌ترتیب در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنید.

۲. روی عایق‌بندی مناسب سرمایه‌گذاری کنید

روی عایق‌بندی مناسب خانه خود سرمایه‌گذاری کنید تا گرما در داخل خانه محبوس نگه داشته شود و قبض گاز کاهش پیدا کند. مهروموم کردن پنجره‌ها و درهای خانه با درزگیری مناسب اولین گام مهم است. حتی پوشاندن پنجره‌ها با پرده در مواقع سردی هوا می‌تواند به ماندن هوای گرم در خانه کمک کند مصرف انرژی را کاهش دهد. عایق‌کاری آب‌گرم کن و پنجره‌ها و درها را در نظر بگیرید.

۳. انسدادها را بررسی کنید

هوای گرمی که سیستم گرمایشی تولید می‌کند باید بتواند آزادانه در سراسر خانه جریان داشته باشد. اطمینان حاصل کنید که همه دریچه‌های ضروری سیستم گرمایشی باز هستند. چیدمان خانه خود را بررسی کنید تا اطمینان حاصل کنید که هیچ مبلمان یا لوازم حجیمی موجب انسداد دریچه‌ها نمی‌شود. اگر هوا نتواند آزادانه جریان پیدا کند، سیستم گرمایشی انرژی ارزشمند گاز را صرف گرم کردن خانه‌ای می‌کند که سرسختانه از گرم شدن خودداری می‌کند. در مقابل، جریان هوای مناسب، فشار را از روی سیستم گرمایشی برمی‌دارد و به کاهش مصرف انرژی کمک می‌کند.

۴. ترموستات را پایین بیاورید

در زمستان به دلیل اینکه مصرف گاز افزایش پیدا می‌کند، پایین آوردن ترموستات حتی تا چند درجه می‌تواند در هزینه گاز مصرفی، تغییر قابل‌توجهی را ایجاد کند و به شما کمک کند که در مصرف انرژی پنج تا ۱۰ درصد صرفه‌جویی کنید. اگر عصرها به علت کاهش گرما احساس راحتی در خانه شما کم می‌شود، سعی کنید فقط در طول روز که اعضای خانواده سر کار هستند دمای خانه را کاهش دهید. اگر در کاهش هزینه‌های گاز مصرفی با مشکل روبرو هستید، به تنظیمات ترموستات وسایل گرمایشی خود نگاه کنید و ببینید چه تنظیماتی را می تواید انجام دهید.

۵. بر روی یک ترموستات هوشمند سرمایه‌گذاری کنید

در راستای نکته قبل، بر روی تهیه یک ترموستات هوشمند تمرکز کنید. شما می‌توانید این ترموستات را به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنید که گرما را بر اساس برنامه زمانی شما تنظیم کند. بنابراین، وقتی در خانه نیستید سیستم گرمایشی، خانه را گرم نمی‌کند. به‌این‌ترتیب شما هرگز فراموش نمی‌کنید که دمای دستگاه را کم کنید و احتمالاً صرفه‌جویی قابل‌توجهی در قبض گاز خواهید کرد. به‌این‌ترتیب، شما می‌توانید در هنگام خرید کولر گازی ایران رادیاتور مدل ۲۴۰۰۰ یا ۳۰۰۰۰ از نمایندگی، علاوه بر توجه به قیمت دستگاه به تهیه یک ترموستات هوشمند نیز فکر کنید.

۶. آب‌گرم کن را کم کنید

در برخی خانه‌ها، آب‌گرم کن تا ۱۴۰ درجه تنظیم شده است. این در حالی است که بیشتر مردم به این آب گرم نیاز ندارند. برای اینکه هزینه‌های گاز مصرفی خود را در زمستان کاهش دهید آب‌گرم کن خانه را بررسی کنید و ببینید آیا می‌توانید دمای آن را در حدی پایین بیاورید که درعین‌حال امکان دوش آب گرم و شستن راحت ظرف‌ها را داشته باشید.

۷. در و پنجره‌ها را بسته نگه دارید

در هنگام روشن بودن سیستم گرمایشی، در و پنجره‌های خانه را بسته نگه دارید. باز کردن درها و پنجره‌ها در تابستان می‌تواند برای خنک کردن خانه بسیار عالی باشد اما در فصول سردتر مانند زمستان، موجب بیرون راندن گرمای باارزش از خانه می‌شود. بنابراین، پنجره‌ها و درهای خانه را ببندید تا اطمینان حاصل کنید که از گرمای ناشی از گاز بهترین استفاده را می‌کنید و قبض انرژی خود را نیز پایین نگه می‌دارید.

۸. زیاد لباس بپوشید

پوشیدن لباس‌های زیاد به‌خصوص در زمستان به پایین نگه داشتن تنظیمات ترموستات و معقول ماندن قبض انرژی کمک می‌کند. وقتی لباس گرم‌کن و شلوار گرم می‌پوشید ممکن است حتی متوجه نشوید که ترموستات را چند درجه پایین آورده‌اید. استفاده از پتوی اضافی نیز به گرم نگه داشتن شما در شب‌ها کمک زیادی می‌کند. در این حالت، می‌توانید در مصرف انرژی نیز به‌شدت صرفه‌جویی کنید.

۹. از شومینه کمتر استفاده کنید

اگرچه آتش گرم و خروشان شومینه، تجربه‌ای آرامش‌بخش در زمستان را برای شما به همراه دارد اما بیشتر گرمای ایجادشده توسط آن از دودکش بالا می‌رود. از سوی دیگر، وقتی هوای گرم خارج می‌شود خلائی که از خود به جای می‌گذارد باعث می‌شود هوای سرد از طریق شکاف‌ها یا نقاط ضعیف عایق به داخل کشیده شود. این مسئله باعث می‌شود که سیستم گرمایشی سخت‌تر کار کند و هزینه قبض انرژی شما افزایش پیدا کند.

در نهایت، یکی از دغدغه‌های بیشتر افراد در زمستان افزایش گاز مصرفی و درنتیجه قبض گاز است. بااین‌حال، برای این مسئله راه‌حل‌های مؤثری وجود دارد که استفاده از آن‌ها به کاهش قابل‌توجه هزینه گاز کمک زیادی می‌کند. بنابراین، اگر شما نیز به دنبال کاهش گاز مصرفی هستید نکاتی که در این مقاله مطرح شد را به یاد داشته باشید و تا جایی که می‌توانید به رعایت آن‌ها پایبند بمانید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5360034

منبع: مهر

کلیدواژه: گاز کسب و کار مصرف انرژی کسب و کار کسب و کارهای اینترنتی خرید آنلاین گروه خودروسازی سایپا تولید داخلی بیمه شخص ثالث مزایده صنعت چاپ صنعت خودروسازی گروه صنعتی ایران خودرو بورس رژیم غذایی زباله بیمه صرفه جویی کنید سیستم گرمایشی مصرف انرژی پنجره ها گاز مصرفی آب گرم کن مصرف گاز گاز مصرف قبض گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۵۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران