Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مجید نیلی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی امروز در مراسم رونمایی و داوری چهار پروژه علوم شناختی که در محل معاونت علمی برگزار شد گفت:در ابتدای تشکیل ستاد علوم شناختی زیرساخت های لازم برای توسعه این دانش و نیروهای انسانی کافی و متخصص در حوزه علوم شناختی نبود و وضعیت خوبی نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از همان ابتدا، اولویت ستاد علوم شناختی ایجاد زیرساختهای لازم و توسعه نیروی انسانی بود تا عمق فعالیت های این حوزه وسیع به وجود بیاید؛ تا این عمق به وجود نیاید بنیه قوی در علوم شناختی نخواهیم داشت.

نیلی تصریح کرد: اکنون خوشبختانه اتفاقات خوبی در زمینه علوم شناختی به وجود آمده و وقت آن است که محققان این حوزه به توسعه علوم شناختی بپردازند.

به گفته دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی، اکنون در مرحله ای هستیم که ۶ ماه غفلت از حوزه علوم شناختی باعث می شود که خیلی عقب بیافتیم و این مانع از استفاده مردم از محصولات حوزه علوم شناختی می شود.

نیلی ادامه داد: حوزه علوم شناختی حساس است و نگاه به این بخش از علم از سوی ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی از نظر کیفی کنترل شده است.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی با بیان اینکه در این ستاد در تلاشیم که ارزشگذاری علمی به وجود بیاید، گفت: تمرکز این ستاد، طی دو سال اخیر هم توسعه سرمایه شناختی جامعه ایرانی است تا مردم این کشور به زندگی بهتری دست یابند. در واقع توانمندی جامعه، بزرگترین سرمایه آن است.

وی خاطر نشان کرد: همچنین استفاده بهینه از شرایط باعث می شود که تاب آوری کشور افزایش یابد.

نیلی افزود: یک از ابزارهای هر جامعه ای، آگاهی مردم نسبت به کاربرد خودشناسی است که خوشبختانه یکی از استارت آپ های حوزه علوم شناختی در این زمینه فعالیت می کند.

وی اظهارداشت: مطالعات بین المللی نشان داده که تا ۱۷ سال امکان ارتقای پایه شناختی به صورت علمی وجود دارد؛ از این رو لازم است ما به دنبال ابزارهایی برویم که جامعه به صورت گسترده به دنبال آن است.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی با اشاره به اهمیت ایجاد بسترهای تربیت شناختی بر پایه بازی های رایانه ای ادامه داد: ستاد علوم شناختی در این زمینه سرمایه گذاری جدی کرده است و بنا دارد با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و بنیاد بازی های رایانه ای چنین ارزیابی های شناختی را به واسطه ایجاد کانونی برای ارزیابی بازی های رایانه ای، در کشور نهادینه کند.

نیلی عنوان کرد: به این واسطه مرجع علمی و قانونی برای ارزیابی بازی های رایانه ای هستیم که محصولات این حوزه ارزیابی شوند. همچنین تعیین می شود که چه بازی برای چه محدوده سنی لازم است.

دبیر ستاد علوم شناختی با بیان اینکه ما پیشنهاد می کنیم دانشجویان کارشناسی، ارشد و دکترا در حوزه های جوانان و کاهش افت شناختی در بزرگسالان ورود کنند، گفت: این حوزه یک بازار در دسترس است که پیچیدگی زیادی ندارد.

وی با تاکید بر ضرورت تمرکز فناوران به ترکیب هوش مصنوعی و علوم شناختی گفت: در این حوزه که با نام داده کاوی هوشمند به توان شناختی نامگذاری شده ۱۶ استارت آپ زیرساخت های آن را ایجاد کرده و فعال شده اند.

به گفته وی، این حوزه با استفاده از تحلیل داده ها و مدل های شناختی مطالعاتی را انجام می دهند.

وی گفت: امیدواریم در این مسیر محققان به خوبی حرکت کنند و کنترل کیفی این محصولات از اولویت‌های ما در ستاد به شمار می رود.

کد خبر 5360043 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: کانون پرورش فکری کودکان ستاد علوم شناختی بنیاد ملی بازی های رایانه ای بازی های رایانه ای حاکمیت سایبری آمازون گوگل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی حکمرانی فضای مجازی فیس بوک تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان نوآوری خودروی برقی اینترنت فضای مجازی شبکه ملی اطلاعات ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری بازی های رایانه ای حوزه علوم شناختی ستاد علوم شناختی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۵۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای