Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-09@00:30:35 GMT

دلایل اجرایی نشدن دولت الکترونیک در دستگاه‌های اجرایی

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۶۷۴۶۷

‍‍‍‍‍‍

یکی از موانع اجرای کامل دولت الکترونیک تعارض منافع دستگاه ها و پایبندی مدیران به ساختار سنتی و جزیره ای عمل کردن دستگاه هاست. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  علاء‌الدین رفیع‌زاده - رئیس امور مدیریت عملکرد سازمان اداری و استخدامی در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر گفت» به رغم این که از سال ۲۰۱۶ رتبه بین المللی ما در موضوع استقرار دولت الکترونیک بهبود یافت، اما در ۲ سال اخیر ۳ رتبه کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رفیع زاده گفت: علت این موضوع یکی برمی گردد به نحوه تعامل ما با سازمان‌های بین المللی و بخش دیگر آن هم برمی گردد به برنامه‌هایی که باید به انجام می‌رساندیم و نرساندیم.

رئیس امور مدیریت عملکرد سازمان اداری و استخدامی گفت: ما وقتی می‌گوییم دولت الکترونیک داریم که یک شهروند با مراجعه به وبسایت یک دستگاه یا اپلیکیشن آن بتواند خدمتی را که می‌خواهد به آسانی دریافت کند بنابراین رضایتمندی مردم اصل و مبنای موفقیت دولت الکترونیک است.

او با اشاره به عواملی که مانع اجرای موفق و کامل دولت الکترونیک شده است گفت: یکی از این عوامل عدم تبادل داده‌های سامانه‌های دستگاه‌های اجرایی و عدم تعامل آنهاست.

رفیع زاده عامل دیگر را خواست و اراده مدیران و نیز قوانین و مقررات دانست و گفت: ما نیازمند آدم‌های تحول خواه و به روز هستیم.

رئیس امور مدیریت عملکرد سازمان اداری و استخدامی همچنین گفت: قبل از اجرای دولت الکترونیک باید امضا‌های متعدد و فرایند‌های زاید یا نامناسب را حذف و اصلاح کنیم.

رضا باقری اصل - دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات کشور نیز در ارتباط تصویری با برنامه گفت: مانع اصلی تحقق دولت الکترونیک تعارض و تضاد منافع دستگاه هاست که موجب حفاظت از ساختار‌های سنتی می‌شود.

محمدیان - کارشناس دولت الکترونیک نیز با اشاره به این که ما جزو ۵۰ کشور موفق در زمینه دولت الکرتونیک هستیم خواهان استفاده از ظرفیت خوب قانون مشارکت بخش خصوصی و پلتفورم محوری و نقش دولت به عنوان تسهیل گر شد. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی برچسب ها: دولت الکترونیک ، علاء‌الدین رفیع‌زاده ، دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات کشور ، رضا باقری اصل

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: دولت الکترونیک دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات کشور رضا باقری اصل دولت الکترونیک رفیع زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۷۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «علی بهادری جهرمی»سخنگوی دولت در مقدمه نشست خبری خود با اشاره به اینکه امروز روز بیماری‌های خاص است تصریح کرد: دولت سیزدهم برای حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج صندوقی را تاسیس کرد. در سال اول آن ۵ همت برای این صندوق تامین مالی شد در سال دوم فعالیت در ۱۴۰۲ مبلغ ۷ همت برای این صندوق اختصاص یافت در این مدت برای ۷ میلیون نسخه دارو تامین شده است که ۲۳۴ دارو مشمول این بیماران می شود. همچنین ۴ هزار کاشت حلزون شنوایی تامین شد و در این دولت کاشت حلزون شنوایی رایگان شد تا مشکل تکلم ناشنوایان برطرف شود.

وی در ادامه به دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان قم اشاره داشت و بیان کرد: پایان این هفته رییس جمهور برای دومین بار به استان قم سفر می‌کند این پانزدهمین سفر استانی در دور دوم به شمار می رود.

سخنگوی دولت با اشاره به دور دوم انتخابات تصریح کرد: ۲۱ اردیبهشت دور دوم انتخابات در ۱۵ استان و ۲۱ حوزه انتخابیه برای انتخاب ۴۵ نفر برگزار می‌شود. در دور اول انتخابات در ۴ حوزه انتخابیه رای گیری تمام الکترونیک موفق برگزارشد. در دور دوم در ۸ حوزه این اتفاق رخ می دهد که ۶۰ درصد صندلی های دور دوم مجلس به صورت الکترونیکی انتخاب می شوند. در هر شعبه به طور متوسط ۵ دستگاه وجود دارد که سرعت شمارش آرا و سهولت در رای گیری از مزایای ان است و امیدواریم شاهد انتخابات پر شوری باشیم.

بهادری جهرمی با بیان اینکه طرح ساماندهی اجاره بها با همکاری دولت و مجلس تدوین شد، تصریح کرد: دولت لایحه ای در این خصوص داشت که در ادامه با همکاری مجلس این طرح یکپارچه شد، نهایی شدن این قانون که به‌زودی به فوریت ابلاغ می شود به ساماندهی بازار مسکن و اجاره بها کمک می کند و برای تعیین سقف اجاره بها و نیز نظارت بر حسن اجرای آن و نظارت بر بنگاه های املاک را فراهم می کند. همچنین امکانات تشویقی برای تکمیل سامانه املاک دارد و به شناخت خانه های خالی و سوق دادن این خانه ها به بازار اجاره کمک می کند. مالیات های این بخش به سمت نوسازی بافت فرسوده هدایت می شود، سال گذشته با افزایش تولید و عرضه مسکن و نیز نظارت بر دفاتر مشاوران املاک و شناسایی و مالیات ستانی خانه های خالی نرخ تورم ساخت و ساز را مهار کردیم که امیدواریم با این قانون بازار اجاره بها را بیشتر کنترل کنیم و به مستاجران کمک شایانی شود.

خبر در حال تکمیل…

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان برنامه مکلف به بستن حساب‌های فرعی دستگاه‌ها شد
  • دلایل خودکشی پزشکان از زبان رئیس سازمان نظام پزشکی
  • حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد
  • تامین ۱۳۷۹ دستگاه برای ثبت الکترونیک آرا در قائمشهر
  • دستگاه تمام الکترونیک اخذ رای «هک نشدنی» است
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی به این شهر، بودجه تصویب نکرد
  • بختیاری‌زاده: تسلیم نشدن مهمترین ویژگی استقلال بود
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • رئیس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است
  • ریس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است