Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@21:53:46 GMT

اعتبارات فرهنگی قم بسیار اندک است

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۶۷۶۰۲

اعتبارات فرهنگی قم بسیار اندک است

سید موسی حسینی کاشانی عصر چهارشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان قم گفت: اعتبارات فرهنگی قم باید بر اساس نظرات و مصوبات شورا توزیع شده و بتواند در راستای اهداف و سیاست های کلان فرهنگی استان اختصاص یابد.

وی با بیان اینکه باید از کارآیی و تأثیرگذاری برنامه ها و اقدامات فرهنگی، ارزیابی دقیق و مشخصی داشته باشیم، خاطرنشان کرد: بخشی از اعتبارات فرهنگی در بخش های عمرانی هزینه می شود که دیربازده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با بیان اینکه برای رصد مستمر و دقیق مسائل فرهنگی، نیازمند طرح های پژوهشی مناسب هستیم، اظهار داشت: بودجه های پژوهشی تجمیع شده است و ما از مسؤولان امر می خواهیم که همه ساله تعدادی از پژوهش ها را متناسب با نیازها و اولویت های فرهنگی استان تعریف کنند.

وی با اشاره به سقوط یک پله ای استان قم در سرانه کتابخوانی و قرار گرفتن در رتبه دوم پس از استان یزد، بر ضرورت توجه به این مسأله تأکید کرد و گفت: دستگاه های اجرایی در زمینه واکسیناسیون کرونا نیز باید اقدامات فرهنگی بیشتری انجام دهند.

حسینی کاشانی در پایان از معرفی خانم خزعلی به عنوان نماینده شورای فرهنگ عمومی کشور در شورای فرهنگ عمومی استان قم، حضور دبیران شورای فرهنگ عمومی استان ها در همه جلسات شورای فرهنگ عمومی کشور به صورت وبینار و همچنین انتخاب مدیر خانه مطبوعات استان به عنوان عضو اصلی شورای فرهنگ عمومی استان  خبر داد.

دویست و دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان قم با حضور آیت الله سعیدی نماینده ولی فقیه در استان، حجت الاسلام ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران و رؤسای دستگاههای اجرایی در سالن همایش های شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برگزار شد./

برچسب‌ها شورای فرهنگ عمومی قم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای فرهنگ عمومی قم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم شورای فرهنگ عمومی قم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم شورای فرهنگ عمومی استان استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۷۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجید منادی در نخستین محفل شعر ارادت رضوی که در هویزه برگزار شد، اظهار داشت:  در استان خوزستان 14 دوره جشنواره شعر رضوی برگزار شده و جشنواره امروز پا گرفته و به جشنواره نامدار و شناسنامه‌داری تبدیل شده که در سراسر کشور اهالی شعر، فرهنگ و ادب در وزارت ارشاد و دیگر وزارت‌ها و دستگاه‌ها همه آن را به این نام می‌شناسند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این استان دروازه ورود تشیع به کشور و قدمگاه آقا امام رضا (ع) است، عنوان کرد: همه شهرهای خوزستان معطر به عطر آقا امام رضا (ع) است به همین دلیل سال گذشته این موضوع را مطرح کردیم که با توجه به ظرفیت عظیم و بزرگی که در شعر و ادب استان خوزستان به ویژه در بخش شعر عربی وجود دارد، چرا صرفاً یک یا دو شهر میزبان باشند.

منادی ادامه داد: اگر در استان خوزستان بتوانیم موضوع شعر عربی، ادب و فرهنگ شیعی و ولایی را با زبان عربی منتقل و مطرح کنیم و آنطور که باید خدمتگزاری و شکوفایی انجام شود، آنگاه می‌تواند دریچه‌ای برای ارتباط با کل جهان اسلام و دنیای اسلام باشد.

وی افزود: امروز شاهدیم در دوره‌ای که ایران اسلامی به دلیل فرهنگ حسینی و رضوی که در میان مردمش وجود دارد، مقابل رژیم غاصب صهیونیست می‌ایستد و به او سیلی تاریخی می‌زند، لذا این مسئله یک مسئله هویتی است که باید سر دست گرفته و آن را مطرح کنیم تا جوان‌های ما دچار خود کم بینی یا اندیشه‌های انحرافی نشوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: جوان‌های ما باید متوجه باشند که قدرت، هویت و آن فرهنگی که آنها را در دنیا سربلند و عزتمند می‌کند کدام فرهنگ، تاریخ و هویت است و این هویت ولایی را داشته باشیم که اگر رشد پیدا کرد و شکوفا شد، دریچه‌ای ارزشمند برای گفت‌وگو با جهان اسلام خواهد بود.

منادی گفت: نگاه ملت‌ها و مردم مسلمان در سراسر کشورهای اسلامی قبل و بعد از عملیات وعده صادق را که بررسی کنید، مشاهده می‌کنید که ایستادگی در مقابل ظلم و فساد مربوط به فرهنگ حسینی و رضوی است که ما مردم خوزستان افتخار داریم بگوییم این استان قدمگاه آقا امام رضا (ع) است.

وی بیان کرد: امسال همچون سال گذشته، روند جدید جشنواره شعر رضوی در حال اجراست به این صورت که اغلب شهرستان‌های خوزستان به نوعی میزبان جشنواره بین‌المللی شعر رضوی باشند تا بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که از ادب، فرهنگ، شعر، محصولات فرهنگی و هویتی در شهرهای و برنامه‌های مختلفی را استفاده کنیم. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر ارشاد خبر داد: تغییر نامِ جزیره «ابوموسی» به «بوموسی» و احتمال ثبت عملیات «وعده صادق» در تقویم
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است
  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان